[QUOTE=mordak;94168]herşeyin başı sağlık....geyik olsun görüntü asıl amaç kazanmak bu olduktan sonra gerisi hikaye.....kom.kom.kom[/QUOTE]
benim amacım tam tersi... aslolan geyik, kazanmak hikaye..:..:
Printable View
[QUOTE=mordak;94168]herşeyin başı sağlık....geyik olsun görüntü asıl amaç kazanmak bu olduktan sonra gerisi hikaye.....kom.kom.kom[/QUOTE]
benim amacım tam tersi... aslolan geyik, kazanmak hikaye..:..:
[QUOTE=jerfin;94169]benim amacım tam tersi... aslolan geyik, kazanmak hikaye..:..:[/QUOTE]
o zaman diyorsun dostlar şahane...:):)
[QUOTE=mordak;94170]o zaman diyorsun dostlar şahane...:):)[/QUOTE]
bu bir itirafnamedir.:..:. vallahi ben foruma geyik için giriyorum..:)
birazdan tuareg gelir kapışırız gene....onun deyimi ile yazışırız...
başlar olaylar yine...+.+.
[quote=mordak;94165]marakes naber...barıştık değil mi? küslük yok barışmak var......lelele[/quote]
yok canım ne küsücez söylıyceklerımızı söyledık bitti.sen de iyisindir umarım..bizim işimiz piyasayla,asıl vampirler orda:..:
bu arada foruma anasayfadan girmek epey zor oldu.bu bölümün kısa yollarından birini atmışım da neyseki rahatça girebildim..
[QUOTE=jerfin;94171]bu bir itirafnamedir.:..:. vallahi ben foruma geyik için giriyorum..:)[/QUOTE]
buda güzel...geyik önemli diyorsun yani....denemek lazım....sırf geyik için girmek anlamsız gelsede bakmak lazım.....:D:D:D
Astatin küstün mü bana külüstür yaaa nerelerdesin pamuk şeker
mordak, astatinimi geri istiyorum.... :(
[QUOTE=marakes;94173]yok canım ne küsücez söylıyceklerımızı söyledık bitti.bizim işimiz piyasayla,asıl vampirler orda:..:[/QUOTE]
iyi bakalım o zaman onlara tuzak kuralım...yeni yerde seni gördümde aklıma takıldı...ondan yazdım....gerçi seninle büyük çaplı olayımız olmadı sadece biraz tartıştık değil mi?...neyse bitti diyorsan bitsin....
bol kazançlar...
[QUOTE=mordak;94172]birazdan tuareg gelir kapışırız gene....onun deyimi ile yazışırız...
başlar olaylar yine...+.+.[/QUOTE]
sonra jerfin girer araya... sizi ayırayım derken göz burun dağılmış, kafa şişmiş bir halde hala geyik yapacağım diye kıvranır..:..:
[QUOTE=Mete;94176]mordak, astatinimi geri istiyorum.... :([/QUOTE]
adım hıdır olsa diyecem ki.......adım hıdır elimden gelen budur....ama değil.:):)
astatini bir sen bulabilirsin o seni sever sayar.....uykuya dalmıştır şirin uykusu birazdan gelir sanırım.....
sever seni o hemde çok...lelele.lelele
[quote=mordak;94177]iyi bakalım o zaman onlara tuzak kuralım...yeni yerde seni gördümde aklıma takıldı...ondan yazdım....gerçi seninle büyük çaplı olayımız olmadı sadece biraz tartıştık değil mi?...neyse bitti diyorsan bitsin....
bol kazançlar...[/quote]
yok ben böyle şeylere takılmam.ne yazdımsa düşünerek yazdım zaten o zaman da kızmışlıgım sinirlenmişligim yoktu.büyük çaplı bi olay olucaksa bu olumlu yönde olsun herzaman tercihimdir...piyasa görüşlerimizi paylasmak daha iyi,zaten bugun sistemler gıcık etti beni zor kurtuldum.boks..lelele.boks.:pbol kazançlar hepimize