-
[quote=mordak;94179]adım hıdır olsa diyecem ki.......adım hıdır elimden gelen budur....ama değil.:):)
astatini bir sen bulabilirsin o seni sever sayar.....uykuya dalmıştır şirin uykusu birazdan gelir sanırım.....
sever seni o hemde çok...lelele.lelele[/quote]
benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng
-
[QUOTE=jerfin;94178]sonra jerfin girer araya... sizi ayırayım derken göz burun dağılmış, kafa şişmiş bir halde hala geyik yapacağım diye kıvranır..:..:[/QUOTE]
yok canım ne zaman kafa göz dağıttık....(3-5 şerefsiz hariç)..efendiliği bozmayız....
ee yazacaklarımızı yazmak adına mekan eski olsada kalsın kıyıda 3-5 lafımız....(laf yazacak kadar üyeliğimiz).....
yoksa ben çatlarım....sonrasına patlarım.....olmadık can yakarım.... üzülürüz sabaha yanan canlara değil tabi odunlara......lelele.lelele
-
[QUOTE=Mete;94181]benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng[/QUOTE]
astatin, ya benim olur, yada kara toprağın diyosun yani..:..::..:
-
[QUOTE=Mete;94181]benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng[/QUOTE]
astatin kesin okuyordurda şimdi bakmıyorum görmüyorum diyordur.....kesin şirin uykusunda yoksa yazardı yaw....
yatmaz hemen ölüme dalmaz kanmaz....astatin bu [B]zor ölümü sever[/B]....lelele.lelele.lelele
-
ara yapmakta üstüne yokmuş jerfin:..:
-
[QUOTE=mordak;94184]astatin kesin okuyordurda şimdi bakmıyorum görmüyorum diyordur.....kesin şirin uykusunda yoksa yazardı yaw....
yatmaz hemen ölüme dalmaz kanmaz....astatin bu [B]zor ölümü sever[/B]....lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
okusa kesin gelirdi.. çünkü o da çok sever mete'yi.. kalpler karşılıklı atıyor yani..:)
-
[QUOTE=marakes;94185]ara yapmakta üstüne yokmuş jerfin:..:[/QUOTE]
şişşşttt çaktırma..:..::..:
-
[QUOTE=jerfin;94186]okusa kesin gelirdi.. çünkü o da çok sever mete'yi.. kalpler karşılıklı atıyor yani..:)[/QUOTE]
gelirdi diyorsun yani.....tanıdığım astatin gelirdi....:):)
ben bilmem...zati aralarındaki ilişkiden haberim yok.... lakin şirinleri severek izlerdim....:):)
-
tuareg ile benim ''asti'yi yok etme derneğimize'' seni de dahil edebiliriz mete..:..:
-
[quote=jerfin;94187]şişşşttt çaktırma..:..::..:[/quote]
olur ben syn fxci nin derin denizine dalıyım ordan bişe görmem duymam.dng
-
mbm ne yapıyor al sat devam mı yazıyor mu yine.....eskilerden abka var gördüğüm aşağıda gerisinin bir çoğu yabancı olmuş zati....
-