marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....
Printable View
marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....
[quote=mordak;94193]marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....[/quote]
katılıyorum,hayatta herşey mümkündür..
[QUOTE=mordak;94191]mbm ne yapıyor al sat devam mı yazıyor mu yine.....eskilerden abka var gördüğüm aşağıda gerisinin bir çoğu yabancı olmuş zati....[/QUOTE]
sevgili mordak
devam aynen.......değişen bişey yok.....benim keyfim yerinde
hizipçi bir kaç kişi yüzünden kasıtlı olarak yok edilmek istendi forum mordak......
[B]forumun bütün agır topları ,ortada hiç bişe yokken bi kişinin peşine takılınca böyle oldu..[/B]
takılmayanlardan biride abkadır... ondan görürsün aşagıda
ben pek anlam veremedim olanlara...kızdım...
[B]ama herkes yaptıgı hatayı anlayıp dönüyor buraya mordak[/B]...
ama o kişi nasıl dönecek bilmiyorum... gerçi şu anda başka isimle yazsada ,kendi ismini nasıl tekrar kullanacak ,hangi yüzle burada yazacak çok merak ediyorum...
sevgiler dostum...
burası güzel bir forum kıymet bilmek lazım.uçanın kaçanın peşine takılan sonra pişman olur.neredeyse anam babam yaşında kişiler gittikleri heryeri darma duman edip çıkıyorlar.kişilik ve tıynet meselesi...
merhabalar arkadaşlar
dün seans içinde sormaya çalıştım ancak
seanstan sonra sorulması önerildi
sistemden hep bahsediyorsunuz
nedir bu sistem
eğer konuyla ilgili link varsa ve bildikleriniz
paylaşırsanız sevinirim
ben ve yeni olan diğer arkadaşlar bu sayede sistemle tanışabilir ve sistemi kullanabiliriz.
saygılar
Not: topiklerin linkini yazabilirseniz iyi olur çünkü topik bulamıyorum.
Herkesin kendi yaptığı sistem vardır ona göre al sat uygular bahsedilen o.
[quote=eagle2002;94200]merhabalar arkadaşlar
dün seans içinde sormaya çalıştım ancak
seanstan sonra sorulması önerildi
sistemden hep bahsediyorsunuz
nedir bu sistem
eğer konuyla ilgili link varsa ve bildikleriniz
paylaşırsanız sevinirim
ben ve yeni olan diğer arkadaşlar bu sayede sistemle tanışabilir ve sistemi kullanabiliriz.
saygılar
Not: topiklerin linkini yazabilirseniz iyi olur çünkü topik bulamıyorum.[/quote]
[URL="http://img160.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][URL=http://img160.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][/URL][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
Örnekte kendi kullandığım sistemim.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;94022]Dünden long pozisyonunda ısrar edenler direkten döndü.
Seçimlere kadar bizim endekste dünkü gibi bir düşüş beklemiyorum şahsen.Dışarıyla kolerasyonumuz şüphesiz devam edecektir.Daha önce de dediğim gibi düşmesi için biraz daha bir ileri bir geri yaparlar.
Eğer bu senaryo tutarsa ve seçimlere kadar dışarıdaki alev düşerse seçimlerden sonra AKP oyunda artış yada bi önceki oy oranı korunursa,ardındanda IMF anlaşması yapılırsa oluşacak bahar havasıyla burda çoook yeşilli olur.
TERSİ durumda ;
Dışarının alevi düşmedi diyelim ve dj 6100 dax 3300 lere geldi.Bizim yerel seçimler sonunda AKP oy oranını düşürdü diyelim....demiyelim :( Biz vatandaşlar olarak yanarız :([/QUOTE]
Baykal fena yükleniyor. Hani böbürleniyorsunuz hep diyor dolar ne oldu diyor? Herşeyi ucuz pahalı demeden sattınız şimdi vatandaşın kendi kurduğu fabrikalar kapanıyor diyor. Bakalım oy oranına nasıl yansıyacak.
[QUOTE=jerfin;94039]nunucum yurtdışıntan taze kötü haber yok mu..:..:.
durmak yok, ayuluğa devam dimiii.lelele[/QUOTE]
nunu bir ara devreleri yakıp yükseleceğiz diyordu ama kısa girmiş yine.
[QUOTE=furkan;94120]yok en son yazdımm sistemler uzun bukadar almaları normal değil kısa giricem dedim kapanışa yakın bir zamanda yazmıştım vardır yazısı burada..[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;93981]sistemler uzun ama geceye kısa bunedir böyle yaa[/QUOTE]
17:10da yamışsın burada.:..:
[QUOTE=tuareg;94126]jerfın sana bır teklıfım var, ortak loto oynayalım, eger voliyi vurursak, astı poz aldıgı gun tek tuş tavan/taban yaptıralım voba, astı o zaman anlar kımle dans ettıgını:)[/QUOTE]
O işi gün ortasında değil de seans sonunda yapın ki uzlaşma o fiayttan oluşsun. Yoksa İş Yatırım filan gelip bozar sizin oyunu. .dng
İngilterenin en büyük bankalrından LLOYDS iflas etti...367 milyar dolarlık riskli varlığın devlet geçtiği duyruldu..
Pozisyona göre haber yapıştırmıyorum uzunum