Korku filmlerini geçti bu hareketler....:eek:
İçimde ki sanatçı ruhu öldürdün pala yazıklar olsun sana..:p
rsi motor patlatıyor... short kovalasam yine dayagımı yicem biliyorum...:D
Printable View
Korku filmlerini geçti bu hareketler....:eek:
İçimde ki sanatçı ruhu öldürdün pala yazıklar olsun sana..:p
rsi motor patlatıyor... short kovalasam yine dayagımı yicem biliyorum...:D
[quote=padişah;281219]neyse, konuyu kapatalım, işimize bakalım.
75.575 mi vardı geçilmesi gereken?.boks.[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele
:yü::yü::yü::yü:
[QUOTE=Kennym;281255]5 dk gostergeler asırı yukseldı .. . bıraz assa yolculuk olması gerekır .. .tabı bu normal sartlarda .. ben shortladıgım ıcın olmayacaktır kesın :)[/QUOTE]
murpyh kanunları gene devrede ve ne yapsak carpıluıyoruz.. sıstemlıde sıstemsızde.. resmen pıyasanın ** bole pıs baska bır zaman hatırlamıyorum...
herkes artık buradan döner diye long kapatırsa, short miktarı da artarsa,
palanın ekmeğine yağ sürmüş olurlar.
[QUOTE=Strategist;281123]Sistem hala short bu arada... üvvv.. Ama bu şartlarda dünkü en yüksek geçildiği anda çarpıldığını kabul edip long'layacak... (Bi kodunu vermediğim kaldı... :..:)[/QUOTE]
kodunu versen nolucakki.kazandıran bir sistemmiki.kazandırıyosa neden full uymuyosun yoksa uyuyomusun yada uymuyosan neden uymuyosun vs vs gibi sorular geliyo aklına insanın ama sormicam:)
[QUOTE=padişah;281269]herkes artık buradan döner diye long kapatırsa, short miktarı da artarsa,
palanın ekmeğine yağ sürmüş olurlar.[/QUOTE]
hep böyle olmuyomu zaten çarpılırken.sistemci için bu doğal bişi.günün en yükseğinden alıp en düşüğünden satmak mesela göz göre göre.malesef tabi..:(
Dünden bu yana 400 puan içerdeyim ilk hareketlerde kar yazarken dönüşte kapatıncaya kadar biryerden kaybediyorum ..
Ama tuttum bu sefer ucundan hadi bakalım....+.+..dng.dng:dü::dü:
stoploss----@75750
[IMG]http://666kb.com/i/blxftdhjcg0crv7nj.jpg[/IMG]
[QUOTE=Kennym;281247]haydi bakiimmmm bi short denemesi yaptık ... bakalım kac dakikada stopumu patlatıcak :)[/QUOTE]
12,54 te yazmıstım bunu .. tamı tamına 18 dakıkada patlattı..
bugün ,bu haftanın en iyi günü oldu..
Flat bekliyorum. Biraz geri gelirse tekrar uzun açarım, Sonraki dirence giderse kısa.
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;281274]Dünden bu yana 400 puan içerdeyim ilk hareketlerde kar yazarken dönüşte kapatıncaya kadar biryerden kaybediyorum ..
Ama tuttum bu sefer ucundan hadi bakalım....+.+..dng.dng:dü::dü:
stoploss----@75750
[IMG]http://666kb.com/i/blxftdhjcg0crv7nj.jpg[/IMG][/QUOTE]
400 puana üzülme bence burda 1300 puan içerde olanlar var ayıp oluyo:) sadece bu dönüşten 700 puan yedim.75075ten sistem satmıştı yetişemedim 74975ten satıp 75675ten aldım :(( sistemci olmak zor iş gerçekten.
Üstad Godard der ki..; :):)
''iş hayatında çalmak(!) iyidir. Sana ilham verecek, seni creative yapacak her şeyi çal! : ) filmleri, müzikleri, kitapları, şiirleri, fotoğrafları, konuşmaları, rüyaları, ağaçları, tabelaları, bulutları, ışığı,.. orjinal ol! Orjinallik öldü. Önemli olan bir şeyleri nereden aldığın değil, nereye götürdüğündür”
+.+.:dü:
[quote=Tradeprof;281270]kodunu versen nolucakki.kazandıran bir sistemmiki.kazandırıyosa neden full uymuyosun yoksa uyuyomusun yada uymuyosan neden uymuyosun vs vs gibi sorular geliyo aklına insanın ama sormicam:)[/quote]
İyi ki sormamışsın.. Bi de sorsaydın ne olacaktı kimbilir.. :::
Sen sormadın ama ben söyleyeyim, bu ay ana sistemimin getirisine takma hedefiyle yola çıktım. İlk hafta ben taktım, geçen hafta o taktı, bu hafta şu an ben öndeyim, ama totalde o burun farkıyla önde. Heyecan son haddinde...
Ama ana sistemim dışına çıksam da asla sistemsiz iş yapmıyorum. Çok hızlı bir 5dk'lık sistemim var, ekranda hep o açık. Ana sistem dışında hareket edeceksem bile mutlaka en azından o sistemin istediğim yöne sinyal vermesini bekliyorum. Bir çeşit mix. Ama 31 Ağustos itibari ile sistem yine bana takarsa bir daha da böyle uğraşmam. Hep Astatin'in yüzünden oldu, o bulaştırdı bana bu sisteme kafa tutma hastalığını... üvvv.. :..:
[quote=Lefter;281254]unli abi seni almaya geldik :..: birazda sen gel trene doğru ,yukarılar stres yapıyor:D[/quote]
lefter, trene doğru gelirdim de, beton platform bitti abisi, gele gele 775'e kadar gelebildim.
daha aşaası olsa tükan senin :::.lelele
göstergeler onay vermeden nereye düşüyonuz yaw üvvvvvvv:D
[quote=Kennym;281268]murpyh kanunları gene devrede ve ne yapsak carpıluıyoruz.. sıstemlıde sıstemsızde.. resmen pıyasanın ** bole pıs baska bır zaman hatırlamıyorum...[/quote]
Kennym ,
işine karışmak gibi olmazsa,şöyle bir öneride bulunabilirim,
hakim beklenti aşağı dönmemiz şeklinde ,
uygun bir kısa maliyeti mesela 75.500 üzerinde yapıp ,
kısada swingde günlerce beklemek te ,çarpılmamak için bir yöntem olabilir....;)
bu yüzden dalga yapısıyla ilgili bilgileri de veriyorum...:)))
burası daytrade topiği ama ,ne zaman daytrade ne zaman swingtrade yapacağımıza karar vermek te bir ustalık istiyor...
hep daytrade yapmak zorunda değiliz...
misal burdan bi şortlarım ,gider aşağı 8000 puan,(diye diye gönderecez aşağı...:D)
falan ,aklıma gelenleri söyledim kennym...:rolleyes:;):p
[QUOTE=Strategist;281283]İyi ki sormamışsın.. Bi de sorsaydın ne olacaktı kimbilir.. :::
Sen sormadın ama ben söyleyeyim, bu ay ana sistemimin getirisine takma hedefiyle yola çıktım. İlk hafta ben taktım, geçen hafta o taktı, bu hafta şu an ben öndeyim, ama totalde o burun farkıyla önde. Heyecan son haddinde...
Ama ana sistemim dışına çıksam da asla sistemsiz iş yapmıyorum. Çok hızlı bir 5dk'lık sistemim var, ekranda hep o açık. Ana sistem dışında hareket edeceksem bile mutlaka en azından o sistemin istediğim yöne sinyal vermesini bekliyorum. Bir çeşit mix. Ama 31 Aralık itibari ile sistem yine bana takarsa bir daha da böyle uğraşmam. Hep Astatin'in yüzünden oldu, o bulaştırdı bana bu sisteme kafa tutma hastalığını... üvvv.. :..:[/QUOTE]
Bu olay bendede vardı abi.hatta sanırım her sistemcinin başından geçiyo bi kere bu tarz olaylar.uzun vadede sistemi geçemiceğini görünce en iyisi sisteme uyim hem daha fazla puan yapim hemde çarpıldığımda suçlicak bişey olsun:) kendimi suçlamaktan iyidir.bende öyle yapıyorum 5daklık var bitane.uymadığım zamanlar ona uyuyodum ama burdanda şunu öğrendim; ekranda ne kadar çok şey açıksa ana sistemine uymak o kadar zorlaşıyo.sebebini anlatmama gerek yok sanırım.bende 4aydır full uyduğum sistemi bu ay yeni sistemimle deiştirdim.daha az işlem daha çok puanlı bir sistem ama bir sisteme güvenebilmem için onu canlı izleyip işlem yapıp piskolojime uygunmu diilmi ve tabiki iyi kazandırıyomu görmem gerek.en kötü ayda 1000 puana razı olup sermayeimi arttırmayı düşünüyorum.yüksek puan sisteme sadece ölümüne full uymakla kazanılıyo.bunu biraz geç öğrendim ama zararın neresinden dönsek kardır hesabı oldu:)
[quote=abka;281277]bugün ,bu haftanın en iyi günü oldu..[/quote]
bugünkü gibi ayı-boğa kavgası en çok size yarar ama hayatta herşey gibi bu da bu da sürekli olmaz...
neyse siz yine de keyfini çıkarın bol kazançlar...:)
[quote=unlimitted;281286]lefter, trene doğru gelirdim de, beton platform bitti abisi, gele gele 775'e kadar gelebildim.
göstergeler onay vermeden nereye düşüyonuz yaw üvvvvvvv:D[/quote]
:D:D sensiz olmuyomuş abi pala dedi
bir bilgi daha eklicem.elimizdeki sistemleri test edince ayda ortalama 5bin puana kadar bile eçıkabiliyo ama kaç kişi ayda 5bin puan alıyo ortalama yada 3-4bin.olay burda sistem diil çünkü.herkes sistemlere odaklanmış ama basit bir sistemle bile iyi paralar kazanılabilir.bence tecrübe ve para/risk yönetimi kontrolü sistemden daha değerli..bu yüzden sistemlerin kodları falan çokta önemli diil.bugün vermek istemediğin sistemi yarın deiştiriceksin çünkü.hep böyle olmazmı
[quote=Tradeprof;281291]Bu olay bendede vardı abi.hatta sanırım her sistemcinin başından geçiyo bi kere bu tarz olaylar.uzun vadede sistemi geçemiceğini görünce en iyisi sisteme uyim hem daha fazla puan yapim hemde çarpıldığımda suçlicak bişey olsun:) kendimi suçlamaktan iyidir.bende öyle yapıyorum 5daklık var bitane.uymadığım zamanlar ona uyuyodum ama burdanda şunu öğrendim; ekranda ne kadar çok şey açıksa ana sistemine uymak o kadar zorlaşıyo.sebebini anlatmama gerek yok sanırım.bende 4aydır full uyduğum sistemi bu ay yeni sistemimle deiştirdim.daha az işlem daha çok puanlı bir sistem ama bir sisteme güvenebilmem için onu canlı izleyip işlem yapıp piskolojime uygunmu diilmi ve tabiki iyi kazandırıyomu görmem gerek.en kötü ayda 1000 puana razı olup sermayeimi arttırmayı düşünüyorum.yüksek puan sisteme sadece ölümüne full uymakla kazanılıyo.bunu biraz geç öğrendim ama zararın neresinden dönsek kardır hesabı oldu:)[/quote]
Hiçbir sistemden de mucize beklememek gerekir. Geleceği gören metot olmadığı gibi geleceği gören sistem de yok. İnsanlar az sonra çılgınca satışa da geçebilir, alışa da geçebilir. Onların zihnini okuyacak bir araç henüz geliştirilmedi.
Nasıl ben grafiğe birkaç çizgi attım veya birkaç etiket yapıştırdım diye piyasa o yönde hareket etmiyorsa, sistem sinyal verdi diye de hareket etmez. Olay yüksek ihtimalli işlemler yapıp yüksek olasılığı kendi yanına almaktan ibaret. Sistemleri sürekli geliştirmemizin amacı bu olasılığı daha da artırmak. Bundan da mucize beklememek lazım.
Yapılabilseydi daha önce yapanlar olurdu, en zenginler listeleri bu tür insanlarla dolup taşardı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ben de. Biri tersini ispatlasa da bana da umut kaynağı olsa. :)
[quote=unlimitted;281286]lefter, trene doğru gelirdim de, beton platform bitti abisi, gele gele 775'e kadar gelebildim.
göstergeler onay vermeden nereye düşüyonuz yaw üvvvvvvv:D[/quote]
lem baa bak pela kılıklı yonca yaprağı
saa 75 saniye müsaade.
biraz daha burada oyalanırsan 775'ten sıkılır gider 76,125'e çekerim emri oaa göre. :..:
süren başladı. hadi bakam! :::
[QUOTE=sovalye;281293]bugünkü gibi ayı-boğa kavgası en çok size yarar ama hayatta herşey gibi bu da bu da sürekli olmaz...
neyse siz yine de keyfini çıkarın bol kazançlar...:)[/QUOTE]
yooo.sıkışıklık biraz azaldığı için daha iyi dedim...amma trentde çok daha güzel...haftalık 1.500 puan benim için servettir..kaldıraç 9-10 çünkü..günsonu poz. yok..
[quote=abka;281317]yooo.sıkışıklık biraz azaldığı için daha iyi dedim...amma trentde çok daha güzel...[/quote]
benim depoda duran daytrade sistemi bugün çok kazandırmış ama doktorum günde 18 dakikadan fazla ekrana bakma dediği için kullanmıyorum:)))
Bence 76binin üstüne çıkar ama madem çıkıcaksın be piyasa neden 75binden sat verdirip çarptın bizi.çok klasik oyunlar ama her defasındada kanmak zorundayız , sistemciyizya:((( Hem trend olmuyosun hem 3 kuruşluk çıkışta al sat ürettiriyosun.şerefsiz pala
[quote=Tradeprof;281322]Bence 76binin üstüne çıkar ama madem çıkıcaksın be piyasa neden 75binden sat verdirip çarptın bizi.çok klasik oyunlar ama her defasındada kanmak zorundayız , sistemciyizya:((( Hem trend olmuyosun hem 3 kuruşluk çıkışta al sat ürettiriyosun.şerefsiz pala[/quote]
nefes vermesini bilmeyen nefes almasını da bilemez diye bir söz söylemiş bir ünlü bir bilge...
bence güzel söz, anlamını düşünmek lazım...:rolleyes:
[quote=sovalye;281320]benim depoda duran daytrade sistemi bugün çok kazandırmış ama doktorum günde 18 dakikadan fazla ekrana bakma dediği için kullanmıyorum:)))[/quote]
Bir günde 34 tane 15dk'lık bar var abi. Bu durumda 15dk'lık sistem kullanıp 15dk'da bir 30 saniye ekrana baksan doktorun tavsiyesine 1dk fazlasıyla uymuş oluyorsun. :::
[quote=tr_hope05;281044]vob da verilen tepki manidar..ters bişi var ilk düşüncem bu vob yukarı kaçar 75500 geçildikten sonra..dün zaten grafikleri gönderdim kritik yerleri..ov ve uv olarak da çalışmalarım olacak..biraz kısa yapar gibi ilk saatleri geçirse de bu hareket terse yatırmak için..[/quote]
bu harita veya yol işini çook güzel yaptı...lelele
1 dakikalık sat dedi, sattım
[quote=unlimitted;281314]lem baa bak pela kılıklı yonca yaprağı
saa 75 saniye müsaade.
biraz daha burada oyalanırsan 775'ten sıkılır gider 76,125'e çekerim emri oaa göre. :..:
süren başladı. hadi bakam! :::[/quote]
yok yok bu da başka bi kamera şakası olmalı. :D
hasbiiiiiiiiiin
yok aaakidiş ben bi daha buraya rakam yazmıyom.
25 puan manyaaa yapacak herifler beni üvvvvvv :::
[quote=Strategist;281333]Bir günde 34 tane 15dk'lık bar var abi. Bu durumda 15dk'lık sistem kullanıp 15dk'da bir 30 saniye ekrana baksan doktorun tavsiyesine fazlasıyla uymuş oluyorsun. :::[/quote]
yok benim emiri hazırlamam, gittimi diye kontol etmem, acaba matriks yine oku yedi mi diye ekranı tekrar kontrol etmem en az 1 buçuk-2 dakika sürüyor:) gerçi bunlar mazeret tabii ki
işin aslı o kadar sıklıkla ekrana bakarsam id-ego-süper ego üçlsünün kavgası daha da yoruyor beni...
(yani herkesin psikolojisi bir değil becerebilene saygı duyarım)
bugün one minute günü galiba :)
[IMG]http://i35.tinypic.com/2ihtamq.jpg[/IMG]
[QUOTE=Tradeprof;281322]Bence 76binin üstüne çıkar ama madem çıkıcaksın be piyasa neden 75binden sat verdirip çarptın bizi.çok klasik oyunlar ama her defasındada kanmak zorundayız , sistemciyizya:((( Hem trend olmuyosun hem 3 kuruşluk çıkışta al sat ürettiriyosun.şerefsiz pala[/QUOTE]
Naçizane bi tavsiye, palaya kızmaktansa 75binden sat verdiren sistemini bi daha gözden geçir.
[quote=abka;281277]bugün ,bu haftanın en iyi günü oldu..[/quote]
[quote=abka;281317]yooo.sıkışıklık biraz azaldığı için daha iyi dedim...amma trentde çok daha güzel...haftalık 1.500 puan benim için servettir..kaldıraç 9-10 çünkü..günsonu poz. yok..[/quote]
abka,
sen bu daytrade olayını çözdün abi,
tebrikler..
evet,haftalık 1500 puan,günde 300 puan eder,
feci bi rakamdır,net olunca ,ki öyle oluyo...
ayda %100 e yakın eder,belki de bileşik etkiden dolayı geçer,
çünkü karlı her trade sonrası kontrat artıyo...
ayda%100 de ,feci bi rakamdır sonuçta...:::
ayrıca günsonu flatsın,batman da mümkün değil,.brv
:yü::yü::yü:
[QUOTE=mur@t;281344]Naçizane bi tavsiye, palaya kızmaktansa 75binden sat verdiren sistemini bi daha gözden geçir.[/QUOTE]
vermemesimi lazım?veren sistemler kötümü?
[QUOTE=Tradeprof;281352]vermemesimi lazım?veren sistemler kötümü?[/QUOTE]
Evet...
[quote=saraylı;281346]
ayda %100 e yakın eder,belki de bileşik etkiden dolayı geçer,
[/quote]
Ayda %100 demek sadece 1 kontrat ile başlayan birinin 1,5 yılda eski parayla trilyoner olması demektir. İçimizden herhangi biri bunu başarabilirse diğerleri için de inanılmaz bir motivasyon olur. Kağıt üzerinde neden olmasın dedirtiyor. Bakalım gerçekte başarabilenimiz çıkacak mı?
1 mili 4 dakikada koşmak eskiden imkansız sayılırmış. Sonra adamın biri gitmiş bunu başarmış. Bu duyulduktan hemen sonra bir sürü adam daha başarmış. Bir kez bir şeyin yapılabilirliği ispatlandıktan sonra kafalardaki engeller yılıyor ve o şey mümkün hale geliyor.
[QUOTE=mur@t;281354]Evet...[/QUOTE]
Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz evet hayır yerine.
pivot 75350 ye geldi..
bundan önceki 3 denemedede çok seri şekilde üstüne geri dönülmüştü..
5 dk lıklar alışta..
75400 % 50 fibosu geçilmiş olmalı..
hedef 76950 son fibo geri alış seviyesi..
GISAda bekliyom pehhhhh işe bak :D sabah aşka geldim aha düşiyo diye ama cık gene yok pehhhh
1,214,298 lot garanti aldılar kim aldı be o kadar uffff 7,45 den 9 trilyonluk uyyyy tek tuşla