-
[QUOTE=saganak;94322]Syn jelibon ;
Bir kere EW nin daha hiç yanıldıgını görmedim , Yanılgıyı biz yapmışızdır , yanlış veya hatalı sayımlarımızdan dolayı ,
Teknik olarak , kimin ne söyledigi , paketler , demeçler , seçimler vs. çogaltabiliriz , ancak kısa süreli bir etki yapsada sonucu degiştirmez ,
EW paketleri , demeçleri , seçimleri fiyatlamaz , gelecegi , görünmeyen ve suyüzüne çıkmamış tehlikeleri fiyatlar ,
şimdi örnegin , Bir tahmin yapmak gerekirse , bunca açılan paketlere ragmen DOW abd hazinesinin iflasını fiyatlıyor olabilir , bu nedenle geçenlerde ABD 10 dikkatle izlenmelidir dedim ,
Sonuç olarak inancım 5 i yaşayacagız , bir şey bildigimden deyil , teknik olarak öyle görünüyor ,
sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
Sayın Sağanak,
Sayın Jerfinle benim nick bazen karışıyor. Yazıyı Sayın Jerfin yazmış.
sevgiler.
-
Fdow türkiye saatiyle kaçta açılıyor bilen var mı ?
-
[quote=mozkan;94340]ew ye inanan cennete inanmayan cehenneme, [COLOR=red]inanıp uygulayan mezarlığa[/COLOR], inanıp uygulamayan huzura, vs. vs.[/quote]
:D İnanmak ve uygulamak konusunda sizin öneriniz nedir, bu durumda?:cool:
-
Vah Vaahhh
[URL]http://msnyasam.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emilliyet%2Ecom%2Etr%2FYasam%2FSonDakika%2Easpx%3FaType%3DmsnSonDakika%26Kategori%3Dturkiye%26KategoriID%3D%26ArticleID%3D1067959%26Date%3D07%2E03%2E2009%26b%3DSuper%2520Lotoda%2520inanilmaz%2520iddia%26ver%3D86%26reftype%3D1[/URL]
-
[B]Japan's Nikkei closes at lowest level in at least 24 years[/B]
By V. Phani Kumar
Last update: 2:23 a.m. EDT March 9, 200
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
[B]Japan Nikkei index 24 yil oncesi seviyesinden kapandi.:dü::dü:
[/B]
-
günaydın iyi haftalar,bolkazançlar.........dow fut. için tahminde bulunan arkadaşada buradan bi tebrik,her ne kadar bana yaramıyor olsada......saygılar.
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]9 Mart Pazartesi Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Mar) 11:30 -36,1 Yüksek [/U]
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine Nakit Dengesi Gerçekleşmeleri Şubat
Hazine 6 ay vadeli TL cinsi iskontolu bono ihalesi gerçekleştirecek
TÜİK, Ocak ayı Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak
TCMB, Mart ayı 1. beklenti anketi verilerini açıklayacak.
[B][U]NOT: Amerika'da haftasonu Yaz saati uygulamasına geçildi. Bu yüzden borsaları, 15:30-22:00 TSİ arasında çalışacak.[/U][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[QUOTE=fXci;94353]cidden tum samimiyetimle shortların yernie koyuyorum kendimi. Bosuna uykusuz kalmayın sabah bir bakmıssınız fdj -%0.50 uykuyu iyi almakta onemli furkan ben yatıyorum iyi gecelr[/QUOTE]
furkan ne dedim sana f dow-%0.50 olur demedimmi :p
-
günaydın bol kazançlar ..ralli ralli
-
-
Sistem sat vermedi..açılış ralli değil roll-i diyor ma du bakalım :)
-
[QUOTE=fXci;94362]furkan ne dedim sana f dow-%0.50 olur demedimmi :p[/QUOTE]
bundan snra sen yat diyince yatıyorum sagol:)