[QUOTE=Astatin;94401]29075 şort sistemli[/QUOTE]
astatin bunlar tekrar long verdirir gibi duruyor ama yanındayım
Printable View
[QUOTE=Astatin;94401]29075 şort sistemli[/QUOTE]
astatin bunlar tekrar long verdirir gibi duruyor ama yanındayım
spotta 22250de bir gap var hedef orası olmalı bizdede 28000 ve sonra 26500civarı.
TEKRAR YAZIYORUM!!.lelele
ONEMLI OLAN FOTOGRAGIN TAMAMINI BAKMAK.!!.dng
IMKB BITIK.!!!
IMKB KOMADA!!!!!
KAGITTAN KAPLAN!!! TEFECILER ENEYI BULURLARSA HEMEN ELLERINDEKI MALLARI BOSALTACAKLAR!!
YANI TEFECILER ENAYI ARIYORLAR.!!.kom.dng
[quote=fXci;94403]astatin bunlar tekrar long verdirir gibi duruyor ama yanındayım[/quote]
sistem sistemdir...gerçi hislerim 575 den ikinci dönüşünde 450 gibi şort yap dedi ama sisteme uyduk..aşağıdan şortladık..bak hiç ağlıyomuyum..yo...üüüüvvvvvvvvvvvvvüüüüüüüüüüüü:p:p
[QUOTE=Astatin;94406]sistem sistemdir...gerçi hislerim 575 den ikinci dönüşünde 450 gibi şort yap dedi ama sisteme uyduk..aşağıdan şortladık..bak hiç ağlıyomuyum..yo...üüüüvvvvvvvvvvvvvüüüüüüüüüüüü:p:p[/QUOTE]
belki ilginc gelicek 5 dakikalık sistemim 28850 altında short verir..long da yani :)
yinede iyi tutunuyor piyasa daha aşağıda olmamız gerekti.
Benim 5 dklıkta longda duruyor daha.
benim sistemler 28700altında sata geçer ve bende rahatlarım cuma sistem dışı kısalamıştık buseferi sistemi kendimize uydurucaz diye uğraşıyoruz.
Coluk cocugunun gelecegını !!
Goz gore gore paranı profesyonel tefecılere !!!!
Kaptırma!!
Uyanık ol.!!
[QUOTE=fXci;94407]belki ilginc gelicek 5 dakikalık sistemim 28850 altında short verir..long da yani :)[/QUOTE]
ama 28,700 de destek var.. dikkat et dipten short yapmış olabilirsin !!
28,800 de bekliyorum short kapatmak için.. 850 den çevirdiler..:(
redkit'in forumundan sn.DEVİR'in mesajından alıntıdır...akıllara ziyan bir durumdan bahsediyor.insan inanmak istemiyor,belki çoğumuz hadi len bile diyoruz,diyeceğiz okuyunca...kendisi sıkı bir EW'ci.
yanılmıyorsam bundan 70 yıl evvel R.N.ELLIOTT 2012 yılını işaret etmiş ÇÖKÜŞ için.şimdi sn.DEVİR'de aynı tarih aralığını işaret ediyor.
eğer gerçekten böyle birşey olursa bugüne kadar doğru bildiklerimiz yalan olacak.nasıl günler bekliyor acaba bizleri?
....topicin ana konusu bu. Daha açılacak yeri kalmadı. Şöyle diyelim. [B][COLOR=blue]Benim tahminime göre [COLOR=red]2012-2013'te[/COLOR] pek çok ülkede borsa işlemleri sık sık durdurulurken, bazılarında süresiz kapatılacak. İMKB'nin bu süreçten soyutlanması maalesef olası değil.
[/COLOR][/B]
Sözüm size değil, ekonomistler ve sivri zekalı bazı ülke yöneticileri için söylüyorum, hadi Dalga Prensiplerini anlayamıyorsunuz onu kabul ettim. İçinden geçtiğimiz dönemi hala likidite krizi sanmanın mazereti olur mu ?
[B][COLOR=blue]Bu tarihsel bir güven krizidir. Likidite krizi değil.[/COLOR][/B] ABD Hazine bakanı tam numunelik. Bizim köylü Mehmet efendi bile konuyu daha iyi kavramış durumda.