şeytanınız bol olsun......
day trade gençleri...........
Printable View
şeytanınız bol olsun......
day trade gençleri...........
amanın .....:D:D
ulna böyle bir şey olurmu ya 69200 görmüş tam o sırada elektrikler gitti ups varıd onunda pili bitti :..: 15,30 da sat da gelmedi kesin long açardım 70 den kapadığımı tekrar en azından 69300-400 olsun açardım be üüü kısmet değilmiş demek
kanalizasyon son druum .. sarı çızgı önem yeresi haline geldi . hem trend hemde tobonun boynu oradan geçiyor .. çok fazla önem yeresi yani .. üvvvvv
ilk eflatun halkaya takıldı şimdilik ...
[IMG]http://i40.tinypic.com/28h25ie.jpg[/IMG]
5 ve 15 alda bende şuanda ...
gösterge hiç pozitif bölgeye geçemesede ema stobuna çarpıldık..
halen short ve stop yine 70300 de olmasına rağmen geceye flat girmeyi kararlaştırdım..belirsizlik fazla,piyasa kuvvetli duruyor..
amerika iyi kaparsa bu iştahla iyi bir gab yapabilir pala..
[QUOTE=marlla;240917]sızın aldıgınız yerlerden hıc yakalayamadım :) yazınız gecmı gelıyor :) selcuklu kardeşım[/QUOTE]
abi piyasa hızlı .. benim pozumdan çok graflara odaklanın bence .. saraylı abinin verdiği değerler falan ... benim trade tarzım çok farklı buraya yazmadığım pozlarda oldu bugün ...
mesela bu yazıyı yarken bile 70150 den 7000 altına indi ..gitti yani 150 point .. .. üvvvvvvv :o:o:o
[quote=YAVUZHAN;240927]gösterge hiç pozitif bölgeye geçemesede ema stobuna çarpıldık..
halen short ve stop yine 70300 de olmasına rağmen geceye flat girmeyi kararlaştırdım..belirsizlik fazla,piyasa kuvvetli duruyor..
amerika iyi kaparsa bu iştahla iyi bir gab yapabilir pala..[/quote]
ustad merak etme pala oranın artı mı eksi mi kapayacağını biliyordur eminim :..:
biliyorum yeri değil ama arkadaşlar çoğunuz TA da ustad olduğundan dolayı bir şey sorcam evet yeri değil öncelikle özür diliyom ama çok dikkatimi çekti KOZAA ya bir bakarmısınız müthiş bir tekniği var sanki büyük bir trendmi başlatacaklar nedir sizin yorumunuz nedir.
[QUOTE=marlla;240917]sızın aldıgınız yerlerden hıc yakalayamadım :) yazınız gecmı gelıyor :) selcuklu kardeşım[/QUOTE]
hocam graflardan çıkarıyorum ben o noktaları graflara odaklanırsanız .. hiç zor değil .. hakikaten .. inanın hiç zor değil .. :o:o
[quote=YAVUZHAN;240927]gösterge hiç pozitif bölgeye geçemesede ema stobuna çarpıldık..
amerika iyi kaparsa bu iştahla iyi bir gab yapabilir pala..[/quote]
abi arka sırada oturuyorum, ses çıkarmayayım dedim. feyk olayını benim parametreler 400den long diyerek şeetti. ama sizin sınıfta daha yeniyim, mesajların hepsini okumadım tarzı bilmiyorum.
kafa karıştırmayayım şimdi dediydim...üzüldüm valla. üüü
600 + 600 : 1200 puan çarpıldık palaya 2 stopla..
bugün gösterge + bölgeye geçmeden pozisyon açmam artık..