her an bi boynuz bi çifte yenebilüüü...pupucuk ta vaa 60 dk da...diggat deyimmm...:(:o
Printable View
her an bi boynuz bi çifte yenebilüüü...pupucuk ta vaa 60 dk da...diggat deyimmm...:(:o
[quote=obsidyen;403816]her an bi boynuz bi çifte yenebilüüü...pupucuk ta vaa 60 dk da...diggat deyimmm...:(:o[/quote]
Arkamdan "Astatin koydum adını, kederi bende kaldı" diye çıpğırırsınız opsivan..eğer bulllarsa ve şortta kaldıysam..
[URL]http://video.mynet.com/gultennn_06/Metin-Kemal-Kahraman-Deniz-Koydum-Adini/1006598/[/URL]
(politik mesaj algılaması herkesin farklı olabilir o ayrı amma şarkı ve sözleri çok şık beaa)
(Astatin featured şargı sözü)..heheh
Nerde kendini bilmez lonkçular,
Bir seans öylece çekip gittiler
Çınladı uzlaşmalar kör sokaklarda
Yankısı kime kaldı
Ayuu koydum adını
Kederi bende kaldı
Uzak pozisyomlar kurdum birbirine
Şelaleye aldandım
VOBun surlarında şortlar açtık
Vuruldu kontratlar soluksuz kaldık
Kendine çekildi bütün boğalar
Gölgeler orda kaldı
Ayu koydum adını
Kederi bende kaldı
Uzak vadede şortlar açtım birbirine
Şelaleye aldandım
Fazla Röbdıuşımbır var mı?:..::..:
pupucuk pupuyor olabilüü mü...beaa...:D:D.dng
[quote=obsidyen;403971]pupucuk pupuyor olabilüü mü...beaa...:D:D.dng[/quote]
batron..asimetrik bir ta yapayım:D şinci bu dikey eksene göre simetrik bir form olsaydı bir çalışan ed yada takoz felan diyebilirdik ..o durumda fiyatın aşşadan girmiş olması lazımdı....y eksenine göre simetride girş yönü değişmeyeceği içn de, bundna sonraki hareketin graş olmasını bekelyebilirik...:D %100 geyiktir..paralel evrenler 13 sicim teorisi filan:D
taşırmadır o,taşırmadır..lonk live dekorrektivyenler..:))
[quote=ATHLON;403974]taşırmadır o,taşırmadır..lonk live dekorrektivyenler..:))[/quote]
:D:Dmuhtemedir betron...sabah gayahan ı da gördüm zaten...:p
ayrıca 15 dklıkda perfect bir fincal gulp yapıyor...bu fincan gulp bizi dr. tulp un masasında kadavra yapabilir..üğğğğğğğ
ama gelgörpi, şortum doğruyum çalışkanım....üw
[quote=Astatin;403976]ama gelgörpi, şortum doğruyum çalışkanım....üw[/quote]
bu iş zor yonca dinniorum şimdi..tostumu yedim ayu ataklarını bekliorum gövsüme gövsüme..
ayrıca nahayag a güveniorum..ama halil reçber ralli beklio..tek düşüncem bu..para verip susturiim diorum...))
[img]http://rlv.zcache.com/super_bubba_cat_mousepad-p144843906626755441z8xsj_400.jpg[/img]
15:30'u bekliyorum, gözlerim kapalı...
Bir de EURUSD grafiği açıyim - 5'lik...:)
[quote=excali;404006]Bir de EURUSD grafiği açıyim - 5'lik...:)[/quote]
Çekirdekle iyi gidiyo. Bi de 3d gözlük mü alsaydım??:::
[quote=ATHLON;403984]bu iş zor yonca dinniorum şimdi..tostumu yedim ayu ataklarını bekliorum gövsüme gövsüme..
ayrıca nahayag a güveniorum..ama halil reçber ralli beklio..tek düşüncem bu..para verip susturiim diorum...))[/quote]
Hadji,
Abi inanmayacaksın ama şöyle durum; elimdeki tüm mekanik sistemler son 2-3 haftada iyi performans göstermiş.Yani sistem kullanan herkesin sistemi de kimi çok çok kimi az az kazandırmıştır. Geçmişten tecrübe ile sabittir ki bu dönem iki şekilde sonlanabiliyor
1) Manyak bir yatay piyasa başlıyor veya
2) Sabah GAP ı ile alıyor anahtarını milletin...Bu seçeneğe bağlı olarak; eğer bu akşam kapanışta eksiye dönseydik ben şortlarımı kapatacaktım...Ama sistemler alda kapadı o yüzden şortta kaldım::: hani şu sisteme ters olabilecek dehşet açılış gap ını.... Yok eğer yatay gidecekse zaten poza ellememek lazım...
amma elbette kafamda bir istop var..
graştır bizi opsi...opsi bizi diskoya götür
nasii graşştrayimm asti abii...disgoda pupucuklar son dansını edeyiii...:..:bırakalım eğlensinler...:Dbizde şeker yiyelim şimdilik...:pson grub bu...hepsi toplansın istiyiiimm...bi dane bilem dışarda kalmasın istiimmm...dng.citin sağ tarafı [B]pisi[/B] abinin..sol tarafı [B]senin[/B]..[B]bende[/B] kapağı kapatacimm...:::::: ona görem ha..bi dane bilem gacmayacak ha...::::::.dng
flat..full flat..kar cepte güseldir
eyii de [B]selcuklu[/B] hünkaru unuttuk yawf...:mad:yaw zatem o ortodoxizm e bulaşmış bi ortayolcu olmişş deyiiler.. :..: :..: asti abi sen ne deyisin....dng
buldum buldum asti abi..[B] selçuklu [/B]hünkar da yemek tariifi verir bize...::::::.dng
[quote=obsidyen;404160]buldum buldum asti abi..[B] selçuklu [/B]hünkar da yemek tariifi verir bize...::::::.dng[/quote]
long açtom opsi van..Allah günahlarımı affetsin...inşallah longa gel bostana gel şorta gel destena gel olmaz... S&P nin açıklamasındna hala gıllıyım..Seans kapandıktan sonra aylar önce verdikleri artı notu geri çektik derler mi acap..veri tırsıngen
gayahan faktör bile 71000 e kadar taşıyabildi...longlar maliyete filat...veriye kadar bekleyişka
[quote=obsidyen;404160]buldum buldum asti abi..[B] selçuklu [/B]hünkar da yemek tariifi verir bize...::::::.dng[/quote]
Niye tarif veriyo? "Boğa çevirme" yapmıyacak mıydı??.kom
opsivan, nedir bu güçlü duruşlar bi hevalar filan..yap bir sayım da neşemizi bulsak
[quote=excali;404207]Niye tarif veriyo? "Boğa çevirme" yapmıyacak mıydı??.kom[/quote]
antrigot tarifleri alacaz pisi abi....dng
[quote=obsidyen;404269]antrigot tarifleri alacaz pisi abi....dng[/quote]
evet..
[quote=obsidyen;404269]antrigot tarifleri alacaz pisi abi....dng[/quote]
Pazartesi 50bin açar mıyız? :p
Yanına da 2 kg pastırma isterim..:..:
daha kalıp bitmedi... nasii beton dökecuk bilmiimm...:p
[quote=obsidyen;404305]daha kalıp bitmedi... nasii beton dökecuk bilmiimm...:p[/quote]
Buradan başlayabilirsin...:)
[IMG]http://comicadze.com/thumbnails/large_Fast_Drying_Concrete_Funny_Picture_98208.jpg[/IMG]
üçüncü köprümü bu üwwww....brv.brv.brv
selam sana ey şanlı brakisefal,...hehe
[quote=obsidyen;404332]üçüncü köprümü bu üwwww....brv.brv.brv[/quote]
69. şarampol...:D
nasiii...hihihiiiii...:..: rakamı yalamış pardon yakalamışş deyiiisinn...:D:D ama kalıp daha bitmedi beaa...::::::.dng
[quote=obsidyen;404393]nasiii...hihihiiiii...:..: rakamı yalamış pardon yakalamışş deyiiisinn...:D:D ama kalıp daha bitmedi beaa...::::::.dng[/quote]
Şeker Yir misin? "TATLI YİYELİM, TATLI [B]DÜŞELİM[/B]" :..::..:
[IMG]http://www.americansweets.co.uk/ekmps/shops/statesidecandy/images/haribo-gold-bears-gummy-bears-tub-of-600-pieces-1458-p.jpg[/IMG]
opsivan..68500 gapatırmıyık..
haberimiz yohkene mesaii yapıp kalıbı tamamladilerse ...ü[url]www...::::::[/url]
yırtığı yamatiiler...heheh:::
[quote=obsidyen;404448]yırtığı yamatiiler...heheh:::[/quote]
.dng.dng.brv.brv
[quote=obsidyen;404448]yırtığı yamatiiler...heheh:::[/quote]
BasmaKALIP konuşmayalım...:::
now on the wayyyyyyyyy