-
[QUOTE=sentinus;30702]Konsolidasyon sinyali almadım ama realize etmek istedim kısaları. Şimdilik böyle. Eğer devam edecek gibi olursa kısa fırsatı kollayacağım tekrar. Belki biraz teper yukarıdan kısalarım.[/QUOTE]
bende flat amma her peryot short signal veryor günlerde tobo var ondan flatım
-
[QUOTE=sentinus;30702]Konsolidasyon sinyali almadım ama realize etmek istedim kısaları. Şimdilik böyle. Eğer devam edecek gibi olursa kısa fırsatı kollayacağım tekrar. Belki biraz teper yukarıdan kısalarım.[/QUOTE]
bende flat amma her peryot short signal veryor günlerde tobo var ondan flatım
-
[QUOTE=hexen;30704]bende flat amma her peryot short signal veryor günlerde tobo var ondan flatım[/QUOTE]
Tüm periyotlar satta hala. Tepkiler dışında piyasanın yönünün short olduğunu düşünüyorum. İlk tepkide short olurum tekrar.
-
[QUOTE=hexen;30704]bende flat amma her peryot short signal veryor günlerde tobo var ondan flatım[/QUOTE]
Tüm periyotlar satta hala. Tepkiler dışında piyasanın yönünün short olduğunu düşünüyorum. İlk tepkide short olurum tekrar.
-
[QUOTE=hexen;30696]bugun system dediyini yapcayım 48900 asayasında short signale amma izleyim sonra[/QUOTE]
sayin hexen cuma gunune ait mesajlar yok ortada sanki hepsi silinmis kendi attiklarimi bildigim icin soyluyorum birde avatarim ucmus.bir bozuklukmu oldu.
-
[QUOTE=hexen;30696]bugun system dediyini yapcayım 48900 asayasında short signale amma izleyim sonra[/QUOTE]
sayin hexen cuma gunune ait mesajlar yok ortada sanki hepsi silinmis kendi attiklarimi bildigim icin soyluyorum birde avatarim ucmus.bir bozuklukmu oldu.
-
günaydın...
51400 kısaya devam...
sistemler satta...
-
günaydın...
51400 kısaya devam...
sistemler satta...
-
39,000 desteği hiç tutacak gibi durmuyor..hisselerdeki alt kademeler çok boş..
-
39,000 desteği hiç tutacak gibi durmuyor..hisselerdeki alt kademeler çok boş..
-
200puan zararla tekrar shorta geçtik..zıplamamak gerek :)
-
200puan zararla tekrar shorta geçtik..zıplamamak gerek :)
-
-
-
Mesut hiç kıpraşma, tepki uyumsuzluk falan filan ne olur rahat dur ,51400'den yapmışız,keyfini çıkart..:) hehehe
-
Mesut hiç kıpraşma, tepki uyumsuzluk falan filan ne olur rahat dur ,51400'den yapmışız,keyfini çıkart..:) hehehe
-
[QUOTE=teo;30713]Mesut hiç kıpraşma, tepki uyumsuzluk falan filan ne olur rahat dur ,51400'den yapmışız,keyfini çıkart..:) hehehe[/QUOTE]
çok uyumsuz ya..:) fdow saatlik ve bizim spot günlük....
zor tutuyorum kendimi.....
belki flatlayabilirimde sisteme ters uzun girmem....
-
[QUOTE=teo;30713]Mesut hiç kıpraşma, tepki uyumsuzluk falan filan ne olur rahat dur ,51400'den yapmışız,keyfini çıkart..:) hehehe[/QUOTE]
çok uyumsuz ya..:) fdow saatlik ve bizim spot günlük....
belki flatlayabilirimde sisteme ters uzun girmem....
-
[QUOTE=mbm;30714]çok uyumsuz ya..:) fdow saatlik ve bizim spot günlük....
belki flatlayabilirimde sisteme ters uzun girmem....[/QUOTE]
sabır sabırcool1
-
[QUOTE=mbm;30714]çok uyumsuz ya..:) fdow saatlik ve bizim spot günlük....
belki flatlayabilirimde sisteme ters uzun girmem....[/QUOTE]
sabır sabırcool1
-
veeeee 39,000 altındayız:D
-
veeeee 39,000 altındayız:D
-
flat devam ancak olay cok komedi 163 trilyonla -%2.10 bu bir rekor olabilir asiri zorlamayla duzeltme yapiyoruz long kovaliyorum ancak buralardan degil tabiki.
-
flat devam ancak olay cok komedi 163 trilyonla -%2.10 bu bir rekor olabilir asiri zorlamayla duzeltme yapiyoruz long kovaliyorum ancak buralardan degil tabiki.
-
bu dususler bana hic mantikli gelmiyor sanki yapilmasi gereken birsey minimum katilimla ,zorla yapiliyor gibi sabredip long seviyesini yakalarsak guzel kazandiracak.
-
bu dususler bana hic mantikli gelmiyor sanki yapilmasi gereken birsey minimum katilimla ,zorla yapiliyor gibi sabredip long seviyesini yakalarsak guzel kazandiracak.
-
-
-
flat olmama ragmen hic bir zaman bir dususu bu kadar istahla beklememistim :) resmen ellerim kasiniyor :)
-
flat olmama ragmen hic bir zaman bir dususu bu kadar istahla beklememistim :) resmen ellerim kasiniyor :)
-
[QUOTE=follow;30718]flat devam ancak olay cok komedi 163 trilyonla -%2.10 bu bir rekor olabilir asiri zorlamayla duzeltme yapiyoruz long kovaliyorum ancak buralardan degil tabiki.[/QUOTE]
piyasa düşerken hacimsiz düşüşleri, çıkarkende hacimsiz çıkışları çok severim.. piyasa düşerken alıcıların, çıkarkende satıcıların isteksizliğini gösterir bu:D
-
[QUOTE=follow;30718]flat devam ancak olay cok komedi 163 trilyonla -%2.10 bu bir rekor olabilir asiri zorlamayla duzeltme yapiyoruz long kovaliyorum ancak buralardan degil tabiki.[/QUOTE]
piyasa düşerken hacimsiz düşüşleri, çıkarkende hacimsiz çıkışları çok severim.. piyasa düşerken alıcıların, çıkarkende satıcıların isteksizliğini gösterir bu:D
-
fdow saatlik çok bariz uyumsuzdu ya.. tepecegi kesindi...
49400 flat bu arada...
-
fdow saatlik çok bariz uyumsuzdu ya.. tepecegi kesindi...
49400 flat bu arada...
-
49500 tekrar kısa.......burası direnç...
geçerse 50000 e kadar tepme ihtimali olsada sistem öncelikli
-
49500 tekrar kısa.......burası direnç...
geçerse 50000 e kadar tepme ihtimali olsada sistem öncelikli
-
system short halen ben flat
-
system short halen ben flat
-
günler short 15 dakk short 5 dakk sınır
-
günler short 15 dakk short 5 dakk sınır