[QUOTE=jerfin;94412]ama 28,700 de destek var.. dikkat et dipten short yapmış olabilirsin !![/QUOTE]
haklısın long diyene kadar shortum ama becerip tekrar long diyecek sanki :o
Printable View
[QUOTE=jerfin;94412]ama 28,700 de destek var.. dikkat et dipten short yapmış olabilirsin !![/QUOTE]
haklısın long diyene kadar shortum ama becerip tekrar long diyecek sanki :o
[QUOTE=SEYYAH;94414]redkit'in forumundan sn.DEVİR'in mesajından alıntıdır...akıllara ziyan bir durumdan bahsediyor.insan inanmak istemiyor,belki çoğumuz hadi len bile diyoruz,diyeceğiz okuyunca...kendisi sıkı bir EW'ci.
yanılmıyorsam bundan 70 yıl evvel R.N.ELLIOTT 2012 yılını işaret etmiş ÇÖKÜŞ için.şimdi sn.DEVİR'de aynı tarih aralığını işaret ediyor.
eğer gerçekten böyle birşey olursa bugüne kadar doğru bildiklerimiz yalan olacak.nasıl günler bekliyor acaba bizleri?
....topicin ana konusu bu. Daha açılacak yeri kalmadı. Şöyle diyelim. [B][COLOR=blue]Benim tahminime göre [COLOR=red]2012-2013'te[/COLOR] pek çok ülkede borsa işlemleri sık sık durdurulurken, bazılarında süresiz kapatılacak. İMKB'nin bu süreçten soyutlanması maalesef olası değil.
[/COLOR][/B]
Sözüm size değil, ekonomistler ve sivri zekalı bazı ülke yöneticileri için söylüyorum, hadi Dalga Prensiplerini anlayamıyorsunuz onu kabul ettim. İçinden geçtiğimiz dönemi hala likidite krizi sanmanın mazereti olur mu ?
[B][COLOR=blue]Bu tarihsel bir güven krizidir. Likidite krizi değil.[/COLOR][/B] ABD Hazine bakanı tam numunelik. Bizim köylü Mehmet efendi bile konuyu daha iyi kavramış durumda.
__________________[/QUOTE]
daha geçen haftalarda sn devir buralar orta vade alım için uygun demiyor muydu !!!
shortları 29.000 den kapattım.. 250 puan anca kazanabildik.:(
orta vadeli 1.5 yıllık toparlanmadan sonra olacağını söylüyor.
29050 flat
dün bahsettiğim kötü senaryo budur, kanımca bu teyidli değildir henüz.
zamanlama açısındanda herşeyin daha çabuk gelişeceğini düşünüyorum.
1.5 yıl süren bir toparlanma beklemiyorum.
krizin 2012 den önce bitmeyeceğinden hemfikirim.
sevgiler.
[quote=jerfin;94416]daha geçen haftalarda sn devir buralar orta vade alım için uygun demiyor muydu !!![/quote]
evet...hala da diyor...1/1,5 yıllık bir tepkiden sonra tepe taklak olacağımızdan bahsediyor.gayet mantıklı.düşüşler ve yükselişler dalga dalga olmuyor mu? EVET...
düşüşün ilk büyük dalgası ha bitti ha bitecek diyor.sırada TEPKİ zamanı.
bi tuhaflık yok!
ben dow'da 7.400 lerin geçilebileceğine hiç ihtimal vermiyorum.. max orayı dener geri döner.. bizi de taş çatlasın seçime kadar tutarlar, tutabilirlerse..
Longa devam.
[quote=jelibon;94420][B]krizin 2012 den önce[/B] [B]bitmeyeceğinde[/B] hemfikirim.
sevgiler.[/quote]
sevgili jelibon,
yanlız burada bahsedilen krizin 2012 de bitmesi değil...aksine tüm finansal sistemin 2012 civarlarında çökmesi.yani 2012 de kriz bitecek yeniden herşey güzel olacak demiyor.
onun için dedim ya böyle olursa bugüne kadar doğru bildiklerimiz yalan olacak.
sinir bozucu bir durum.
[QUOTE=SEYYAH;94421]evet...hala da diyor...1/1,5 yıllık bir tepkiden sonra tepe taklak olacağımızdan bahsediyor.gayet mantıklı.düşüşler ve yükselişler dalga dalga olmuyor mu? EVET...
düşüşün ilk büyük dalgası ha bitti ha bitecek diyor.sırada TEPKİ zamanı.
bi tuhaflık yok![/QUOTE]
tuhaflık yok zaten yapı bu şekilde ilerliyor olabilir.
bahsedilen ihtimal A düşüş dalgasının henüz bitmediğini devem ettiğini (3 dalga düşüş değil 5 dalgadan oluştuğunu) (ki şuan 5 teyiz)
B tepkinin geleceğini
ve sonuçta C de çakılacağını söyler.
İnşallah böyle değildir.
ihtimaldir.
sevgiler.
[quote=jelibon;94425]tuhaflık yok zaten yapı bu şekilde ilerliyor olabilir.
bahsedilen ihtimal A düşüş dalgasının henüz bitmediğini devem ettiğini (3 dalga düşüş değil 5 dalgadan oluştuğunu) [B](ki şuan 5 teyiz) [/B][B]B tepkinin geleceğini [/B][B]ve [COLOR=red]sonuçta C de çakılacağını[/COLOR] söyler.[/B]
İnşallah böyle değildir.
ihtimaldir.
sevgiler.[/quote]
aynen böyle bir oluşumdan bahsediliyor.eğer böyleyse yeşillik göreceğimiz sınırlı bir zaman kaldı.tadını çıkarmak lazım doya doya...