Cuma günkü 28800 kısaları ile pozisyona devam,
Printable View
Cuma günkü 28800 kısaları ile pozisyona devam,
metstock formulden anlayan varmı varsa özel msg atarsa sevinirm teşekkürler
seçimlere kadar boylemi devam edecek çok kotu
astatin sanki bu dalış uzun surmez ..yakında jerfinin yanındayız. jerfin bizden kacıyor gibi geldi emma hayırlısı bakalım:)
[QUOTE=fXci;94481]astatin sanki bu dalış uzun surmez ..yakında jerfinin yanındayız. jerfin bizden kacıyor gibi geldi emma hayırlısı bakalım:)[/QUOTE]
hiç belli olmaz, belki ben sizin yanınıza gelirim..:) 28,500 kırılırsa uzunda durmam zaten.. sadece destekte al stratejisine uydum..:)
jerf ben korkudan pozisyon alamıyorum :( . hexen baba plans yapana kadar flat durma kararı aldım.
[quote=mersiyk;94483]jerf ben korkudan pozisyon alamıyorum :( . hexen baba plans yapana kadar flat durma kararı aldım.[/quote]
sahi ya, hexen baba nerde?
bize plan yap hexen babaaa...
İnternette problem yaşıyorum.
Matrix açmıyor, arada sırada alış satış fiyatlarını(vob 30) yazabilirseniz sevinirim.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...
[quote=poyraz;94485]internette problem yaşıyorum.
Matrix açmıyor, arada sırada alış satış fiyatlarını(vob 30) yazabilirseniz sevinirim.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...[/quote]
28.750/775
Sermaye gözünü kararttı arkadaşlar, doların durmaya niyeti varsa bile buralardan durup aşağıya dönmez bence, Ülkemizi karanlık günler bekliyor sanırım:(, çokmu kötümser yazdım kızın bana biraz...ama görünen bu ne yazsaydım iyi olacak mı deseydimüüü....
09.03.2009 14:10:23 *10 mart 2009 tarihinden itibaren döviz satım ihaleleri yoluyla piyasaya döviz likiditesi sağlanmasına karar verilmiştir-tcmb
[quote=poyraz;94485]internette problem yaşıyorum.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...[/quote]
27775/28000