merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş
Printable View
merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş
Şunuda belirtmeden edemiycem, nakitimin çok önemli bir bölümü epeydir keş dolarda, o kadar vadelide kontrat alayım dedim vazgeçtim, böyle zamanlarda cepteki dolar daha mantıklı gelmiştir hep...saygılar...
Merkez yine aceleci davrandı yabancı çıkacaksa pahalıya çıksın neden ucuza döiv veriyorsun anlamıyorum.
Son olarak şunu diyim bu konuda, henüz dolarlarımı bozdurmaya niyetim yok, epey dalgalanma vede tantana olmadan bu iş bitmez, epeyde bankasız kankasız dolarda durmaya devam ederim, en iyi para cepteki dolar....
[quote=bull market;94491]Şunuda belirtmeden edemiycem, nakitimin çok önemli bir bölümü epeydir keş dolarda, o kadar [COLOR=red]vadelide kontrat alayım dedim vazgeçtim, böyle zamanlarda cepteki dolar daha mantıklı gelmiştir[/COLOR] hep...saygılar...[/quote]
Bay Bull,
Hala öyle mi geliyor :)
[quote=Astatin;94490]merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş[/quote]
Etmedi edecekmişşşşşşşşş
[QUOTE=Astatin;94490]merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş[/QUOTE]
ben de öğrenince bi %10 daha poz kapattım..:)
[quote=MMO;94495]Etmedi edecekmişşşşşşşşş[/quote]..olsun etkisi aynı :)
[QUOTE=Astatin;94494]Bay Bull,
Hala öyle mi geliyor :)[/QUOTE]
Evet malesef, ekran yaramıyor bana bu yüzden dolar kontratı yerine yastığımın altındaki dolarla daha rahatım:) bence dolarla oynanacak zaman değil, ama dolar kontratı aldımmı illa bişey oluyor al sat derken ipin ucu kaçıyor:), bu yüzden en iyi para cepteki dolar...
29.000 kuv. direnç. vob endekste kısaladım.
[quote=bull market;94487]Sermaye gözünü kararttı arkadaşlar, doların durmaya niyeti varsa bile buralardan durup aşağıya dönmez bence, Ülkemizi karanlık günler bekliyor sanırım:(, çokmu kötümser yazdım kızın bana biraz...ama görünen bu ne yazsaydım iyi olacak mı deseydimüüü....[/quote]
sevgili bull, yüksek kur düşük faiz kötü bir şey değildir.
aksine, düşük kur, yüksek faiz uzun süreli bir politika olmamalıdır.
biraz yerli malına döner memleketim.
olması gerektiği gibi...
ha kötü günler yok mu? evet var...yaşayacağız.
ama bunun sebebi yüksek dolar değil.
önemli olan doğru kaynak kullanımı.
bunu da türkiyede "herhangi bir" hükumetin yapabileceğini düşünmüyorum.
dolar 1,75 altına inmez artık.. merkez ne kadar müdahale ederse etsin..geçici etki yapar sadece..