28500 ve 28700ü kim çizer sizce ? bence EFG :)
Printable View
28500 ve 28700ü kim çizer sizce ? bence EFG :)
Shortladık.
[quote=furkan;94514]28500 ve 28700ü kim çizer sizce ? bence EFG :)[/quote]
bence "ALAYI"
şuan itibariyle herşey güçlü shortu destekliyor..
[QUOTE=jerfin;94505]ne yapabilirler ki bull... merkez'in müdahale etmesi daha kötü.. talep böyle güçlü olduğu sürece bir süre çıkış hızını frenleyebilir o kadar..[/QUOTE]
Geçen günde yazmıştık ya bunları, tecavüz kaçınılmaz bari volatilitenin artmasını engelleyebilirler:))), volatilite artarsa daha kötü, yapılabilecek şeylerin en iyisi bu, ama sonuç değişmez buna bende katılıyorum, fakat en azından volatilite makul olursa psikolojilerde tahribat az olur derim ben, serbest kurun mantığına uygun olmalı yani, bugünkü çıkış fazlaydı mesela, olayı hepten yönetmeye çalışmaktan vazgeçmemeliler diyorum...bu önemli...saygılar...
MB müdahalesi iyi oldu...Endeks uzlaşma karlarından gelen nakitle düşük fiyattan USD longladık....
[quote=Astatin;94519]MB müdahalesi iyi oldu...Endeks uzlaşma karlarından gelen nakitle düşük fiyattan USD longladık....[/quote]
MB den tırsmıyorum da, Jerfin den tırsıyorum..O bi satmaya başlarsa, la bu vob bişi biliyo da satıyo deyip spot USD de göçebilir:D
[quote=jerfin;94509]nihayet yanıma birisi geldi..:)[/quote]
kayın azıcık, ben de geldim.
;)
[QUOTE=Astatin;94519]MB müdahalesi iyi oldu...Endeks uzlaşma karlarından gelen nakitle düşük fiyattan USD longladık....[/QUOTE]
astatin çek bir fırt :D .. bence dalış sinyali uzun surmez..yinede yanındayım
4/5 Vob30 şort, Azcuk VOBusd long, az GBPJPY şort, az USDJPY long..... poz. özeti budur..Endekste lehte uzlşmalar olursa, Mısırlılara piramitin kralını göstereceğim :)
İşin garibi vobda dolar kontratlarında tecavüzcü coşkun rolünde İYM var.dng...25689 kontrat artıda bu kurum:)))
[quote=mmo;94495]etmedi edecekmişşşşşşşşş[/quote]
[quote=mersiyk;94506]bu belgeseli izlemeyen izlesin
[url]http://www.voborsa.com/zeitgeist-addendum-turkce/[/url][/quote]
gerçekten güzel hazırlanmış bir belgesel teşekkürler.