Ne güzel tezgah , işbirligi mükemmel ,
Tceel , Aefes le piyasayı tut , güçlü göster,
Garan ,Ykbnk , Halkb , tuprs , Kchol , Vakbnk , Akgrt , de malı milletin sırtına yık ,
Printable View
Ne güzel tezgah , işbirligi mükemmel ,
Garan ,Ykbnk , Halkb , tuprs , Kchol , Vakbnk , Akgrt , de malı milletin sırtına yık ,
[QUOTE=Astatin;94520]MB den tırsmıyorum da, Jerfin den tırsıyorum..O bi satmaya başlarsa, la bu vob bişi biliyo da satıyo deyip spot USD de göçebilir:D[/QUOTE]
piyasayı sallamayayım diye kademeli çıkıyorum işte..:..::..:
Kim o sistemsiz long yapanlaaaarrrr bakiimmmm....Hee..Kimmmm..Şimdi gelip birisi garantiye tek seferde 1000000 lot basarsa, sistemlerinizin yüzüne nasıl bakceniz, sadakatinize güvenmesini nasıl bekliiceniz heeeee..nerde kaldı iyi günde kötü günde sistemle he..hadi kazara doğru iş yaptınız 200 puan için sisteminizi aldatmaya değer mi...kim onlar bakiimm..kim çıksın itiraf etsinler:)
[QUOTE=saganak;94526]Ne güzel tezgah , işbirligi mükemmel ,
Garan ,Ykbnk , Halkb , tuprs , Kchol , Vakbnk , Akgrt , de malı milletin sırtına yık ,[/QUOTE]
sadece garan'da 3 milyon lot mal çıktılar..
27600-700 buradan shortları kapatırım buseferde yazıp sonra açgözlülük yapmıcam kesinlikle kapatıcam !!
[quote=Astatin;94528]Kim o sistemsiz long yapanlaaaarrrr bakiimmmm....Hee..Kimmmm..Şimdi gelip birisi garantiye tek seferde 1000000 lot basarsa, sistemlerinizin yüzüne nasıl bakceniz, sadakatinize güvenmesini nasıl bekliiceniz heeeee..nerde kaldı iyi günde kötü günde sistemle he..hadi kazara doğru iş yaptınız 200 puan için sisteminizi aldatmaya değer mi...kim onlar bakiimm..kim çıksın itiraf etsinler:)[/quote]
sistemim olsa tükan senin.
benim sistemim hislerim! ehu...
ama kurcam bi sistem benim neyim eksik??
cevap: metastock bilgisi. :..:
merkez'in etkisi sabun köpüğü gibi oldu.. aradan 1 saat bile geçmeden dolar önceki seviyesine geri geldi..:)
Şimdi ne oldu, dolar arttı endeks kontratları düştü, peki vobda kısa olanlar kazandımı? hayır, satınalma gücü aynı kaldı..
Dolar artınca dolara bağlı malların fiyatı arttı, zaten sigaraya zam geldiydi bikaç gün önce, şimdi zamlar yağmaya başlar otomatikman, dolar artınca benim gibi dolarda duranlara ne oldu sanki? yine aynı, satınalma gücü korundu o kadar, olan TL ye oluyor, bu durumda TL faizinde duranlar kuduruyor, demek istediğim her geçen gün tetiklenen piyasa ve zamlanan mal sayısında artış olacak bir müddet, seçim kargaşası falan derken, bu olanlarda birgün unutulup gidecek, tıpkı 2001 de 1994 olanlar unutulduğu gibi, unutulduğunda yeni film vizyona girecek, ama tecavüzcü coşkunlar piyasada çevrilen filmlerin oyuncusuolmaya devam edecek, aktör onlar aktör, unutulmaz film yıldızları:) TÜRK SERMAYE PİYASALARI PİCTURES GURURLA SUNAR..saygılar...
tuprs % 5 aşağıda.. ama tcell in % 5 aşağıda olması lazımdı...boks..boks.
rüyamda hisselerin kodlarımı karıştı yoksa..:..:
yakında bu dow'u da bizim vob'u da dax'ı da sıfırlayıp "bu oyun bitti, hadi bi daha oynayalım tekrar başlıyoruz sıfırdan " diyecekler sanırım. :D
[QUOTE=unlimitted;94535]yakında bu dow'u da bizim vob'u da dax'ı da sıfırlayıp "bu oyun bitti, hadi bi daha oynayalım tekrar başlıyoruz sıfırdan " diyecekler sanırım. :D[/QUOTE]
oradan neguzel alım yapılır arabayı satıp alırı artık 0.02den garan :)
dikkat nasdaq ın cuma kapanışı kasım kapanışından düşüktedir. 1295.
bunun için nasdaq takip edilmeli, 2002 düşüğüne yönelip yönelmeyeceğine bakılmalıdır.
sevgiler.