ms9 da matriksten gelen x30 en yakin vadeyi acinca eski vade grafigi geliyor bu ne zaman duzeliyor. bilgisi olan varmi.seans acilincami esitleme olacak acaba.
Printable View
ms9 da matriksten gelen x30 en yakin vadeyi acinca eski vade grafigi geliyor bu ne zaman duzeliyor. bilgisi olan varmi.seans acilincami esitleme olacak acaba.
Dün kapanıştaki sert düşüş belli oldu. Yine tutuklamalar yapılmış. Geçen seferki tutuklamalarda da bir gün önce piyasa çok sert düşmüştü. Bu tür haberler öncesi piyasanın sert aşağı hareketleri bu haberlerin bir şekilde bazı kesimlere sızdığını bana kanıtlıyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
sevgi saygıyla
Dün kapanıştaki sert düşüş belli oldu. Yine tutuklamalar yapılmış. Geçen seferki tutuklamalarda da bir gün önce piyasa çok sert düşmüştü. Bu tür haberler öncesi piyasanın sert aşağı hareketleri bu haberlerin bir şekilde bazı kesimlere sızdığını bana kanıtlıyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
sevgi saygıyla
MS Downloaderı çalışan var mı?
MS Downloaderı çalışan var mı?
[QUOTE=sentinus;20191]MS Downloaderı çalışan var mı?[/QUOTE]
Var. ÇAlışıyor
[QUOTE=sentinus;20191]MS Downloaderı çalışan var mı?[/QUOTE]
Var. ÇAlışıyor
[QUOTE=Eflatun;20192]Var. ÇAlışıyor[/QUOTE]
Sn Eflatun ağustos vadelinin 5 dak verisi geliyor mu downloaderdan?
[QUOTE=Eflatun;20192]Var. ÇAlışıyor[/QUOTE]
Sn Eflatun ağustos vadelinin 5 dak verisi geliyor mu downloaderdan?
Bu adamlarla uğraşılmaz. 300 puanı alıp kenara çekildim. Biraz fillerin tepinmesini izlemek istiyorum.
Bu adamlarla uğraşılmaz. 300 puanı alıp kenara çekildim. Biraz fillerin tepinmesini izlemek istiyorum.