sistem shortcoverde kapattı..yani flat de..flatim..
Printable View
sistem shortcoverde kapattı..yani flat de..flatim..
su yüzeyinde kaldım
[QUOTE=jerfin;94607]efg 11,000 kontrat kısalmış.. sabah o mu bizi ham yapacak, biz mi onu ham yapacağız bakalım..:)[/QUOTE]
Hah işte, efg bu kadar kısaldıysa yarın yukarı açılış olur, en az bir gün unutturur bu kısalarını, unutulduktan sonra aynen hem spota hem vadeliye vererek düşürür piyasayı, bence bu iş böyle, biz kısacılara yarında günyüzü yok, takribi 29000-29600 aralığında yataylık olabili, saygılar...
[QUOTE=fXci;94612]su yüzeyinde kaldım[/QUOTE]
fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:
valla benim 15 de satta kapadı..bi ra 225 e bir kıpradı ama..sonuçta satta kapadı...bakalım artık..kaderde biftek olmak da var, biftek yemekte :)
[QUOTE=jerfin;94614]fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:[/QUOTE]
yemek bana ters kahvaltıya cagırırım hepinizi :D
[QUOTE=Astatin;94616]valla benim 15 de satta kapadı..bi ra 225 e bir kıpradı ama..sonuçta satta kapadı...bakalım artık..kaderde biftek olmak da var, biftek yemekte :)[/QUOTE]
çakma köpeng balığı seversen sorun yok :D
[quote=jerfin;94614]fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:[/quote]
tercih şansım varsa Fx e yenilmek istemem...Vahşi bir enstantane olur ve acı çekerim kanaatindeyim...Jerfin peri meri uyutur bayıltır yapar bişiler...
[QUOTE=Astatin;94621]tercih şansım varsa Fx e yenilmek istemem...Vahşi bir enstantane olur ve acı çekerim kanaatindeyim...Jerfin peri meri uyutur bayıltır yapar bişiler...[/QUOTE]
sen benim ne kadar sadist biri olduğumu daha bilmiyorsun o zaman.:D
ama dur ya.. sabah benim ayulara kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:
[quote=jerfin;94622]sen benim ne kadar sadist biri olduğumu daha bilmiyorsun o zaman.:D
ama dur ya.. sabah benim ayu[COLOR=red]lara[/COLOR] kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:[/quote]
.kom.kom.kom.kom
-lar a kalmaz..pek bi çelimsiz çıta bişeysşn sen..anca bana yeter..+.+..kom.kom
[quote=jerfin;94622]ama dur ya.. sabah benim ayulara kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:[/quote]
kahvaltıda sadece sen mi varsın??? Bu mudur yani yetmez ki
Bu EW ciler nerde EW ciler... Bi çıksınlar bakiimm ortaya :) :)