-
[QUOTE=cırcır;94625]kahvaltıda sadece sen mi varsın??? Bu mudur yani yetmez ki[/QUOTE]
Jerfin Dişimizin kovuğunda kalır dimi cırcır:..::..:, bize etli butlu dana sürüsü lazımdı ama, artık umduğumuzu değil bulduğumuzla idare edicez, işa bak yaa, yarın düşüş oolursa aç kaldık iyimi.dng
-
Yaww bu araad içimde şööle bir sıkıntı var..Geçen perşembe DJ in rekor çıktığı ve benim de kısa olduğum gece bile böyle olmamıştı..Ya fena ütecekler bizi yarın veya insan eti veya çakma köpekbalığı eti yemek zorunda kalcam ondandır herhalde...evet evet ondandır
-
[QUOTE=Astatin;94629]Yaww bu araad içimde şööle bir sıkıntı var..Geçen perşembe DJ in rekor çıktığı ve benim de kısa olduğum gece bile böyle olmamıştı..Ya fena ütecekler bizi yarın veya insan eti veya çakma köpekbalığı eti yemek zorunda kalcam ondandır herhalde...evet evet ondandır[/QUOTE]
kaderde ne varsa gorecez astatin.. yenmekte var yenilmekte :(
-
[quote=Astatin;94627]Bu EW ciler nerde EW ciler... Bi çıksınlar bakiimm ortaya :) :)[/quote]
Bir tanesi kısada , uzun zamandır, üstelik piramitleyerek ,
imkb 100 0.90 cent de gelmeden kapatma niyeti hiç yok ,
:dü:
-
[b][color=#FF0000]İMKB-100 Endeks Sözlesmesi Baslangıç Teminatının Degistirilmesi Hakkında [/color][/b]
2009/83 sayılı Genelge ile Borsamızda islem gören İMKB-100 Endeks sözlesmesinin baslangıç teminatı azaltılmıstır.
2005/24 VOB-İMKB-100 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 500 TL’den 400 TL’ye düsürülmüstür.
Yeni islem teminatları 10.03.2009 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 10.03.2009 tarihinde ilgili sözlesmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon tasıyan hesapların teminat durumlarında bazı degisiklikler söz konusu olabilecektir.
Uygulamaya iliskin esaslar 10.10.2005 tarihli ve 2005/69 sayılı duyurunun islem teminatları bölümünde açıklandıgı gibidir.
-
NİSAN VADE ,
Haftalık . : satta
Günlük : satta
sans . satta
60 dk. . al sınırında
30 dk : al sınırında
20 dk : alda
15-10-5 dk : alda
-
İMKB 100
Haftalık : satta
Günlük : satta
60 dk : satta
30 dk : al sınırında
20-15 dk : alda
10-5 dk : satta
-
U030
Haftalık-günlük-seans -60 dk : satta
30-20-15 dk : alda
10-5 dk : satta
-
Bugünde ütüldüm ya çok pis piyasa oldu aşağı gitmiyo yukarı gitmiyo kardayken hep zararla kapatıyorm canım çok sıkkın of
-
[quote=fXci;94612]su yüzeyinde kaldım[/quote]
cumadan beri bende su yüzündeyim fekat çok sıkıldım.dalga yok kaldık okyanusun ortasında güneşte çok fena çarpıyor.amele yanığı olduk :o
-
Aman da aman, barbekü sosu hazırlayalım şincik
-