mbm, sende mi kısa girdin ? kesin uyumsuzluk derdine sende uzamışsındır.:)
kendimi teselli için yanıma birilerini arıyorum..:..:
Printable View
mbm, sende mi kısa girdin ? kesin uyumsuzluk derdine sende uzamışsındır.:)
kendimi teselli için yanıma birilerini arıyorum..:..:
ya bişey merak ettim şimdi bu ZEITGEIST güzel.namussuzlar tayfasının ipini pazara çıkartıyor.
peki ama şimdi videoda adam açık açık anlatıyor ben yemledim bilmem hangi ülkenin devlet başkanını parayaı kabul etmedi suikaste kurban gitti diyor.
şimdi bütün dünyayı bu para denen zırvayla esir alan arkadaşlar bu videodaki 3-5 kişinin konuşmasına nasıl izin vermiş?
adamlar kendilerine itaat etmeyen devlet başkanlarını öte tarafa yollamaktan çekinmiyor.peki bu videodaki arkadaşlar nasıl bu kadar rahat rahat konuşabiliyor?
anlatılanlar gayet mantıklı finansal sistem denen olayın aslında modern kölelik sistemi olduğu videoyu izleyince daha net anlaşılıyor.
Kabus Kobar..Haftalık tCELL görüntü
uzun zamandır tcell benim de gözümü korkutuyor.
ama vadelideki dalga yapısına bakacak olursak da en az 31.500 e kadar tepki çıkışı olmalı.. 28,500 ü kırsaydık durum farklıydı, ama kırmadık.. hem de dow göçerken kırmadık.. demek ki bi yukarı istekleri daha var..
dow'daki uyumsuzluk ve tepki zamanının geldiğini düşünmem, bir de üzerine vadelini grafiği..(vadelide düşen kanal oluştu ve genelde düşen kanallar yukarı kırılır) beni uzuna yönlendirdi.
Dow nasıl ya mıy mıy mıy
SPX 680 üztü kısalara kabus olur:(
altına ıyı verdıler
[QUOTE=SEYYAH;94644]cumadan beri bende su yüzündeyim fekat çok sıkıldım.dalga yok kaldık okyanusun ortasında güneşte çok fena çarpıyor.amele yanığı olduk :o[/QUOTE]
dow mow bakmayrum seyyah vob sistemim aldaysa alda yattım bakalım nolcek.. yakında tropical bır ada bulursak cıkar hındıstan cevızı toplarız ..merak etme hındıstan cevızınden gunes kremı yapmasını bılıyorum . fekat gec olmadan adayı bulmak lazım
Ah geceye pozisyonda girmek
Ah geceyi perisan etmek
Hiç akıllanmazmı traderlar
Niye gün içi trade etmiyorlar
Tek dayanakları ay sonu sistem performansı
Gerçi hiç uyamıyorlar sana sistem belası
Uydukları zaman yerin dibindesin
Uymadıklarında everest tepesinde
:D
[quote=fXci;94659]Ah geceye pozisyonda girmek
Ah geceyi perisan etmek
Hiç akıllanmazmı traderlar
Niye gün içi trade etmiyorlar
Tek dayanakları ay sonu sistem performansı
Gerçi hiç uyamıyorlar sana sistem belası
Uydukları zaman yerin dibindesin
Uymadıklarında everest tepesinde
:D[/quote]
Dow.un insanı türlü ruh hallerıne soktugunu bılırdım de şair ettiini ilk kez görüyorum:..:
gm aig meselesi çözülmeden tepki bile gelmiyor her gün sistemle long trenine adam bindiriyolar
SPX -60 dk trade sistem çıktısı- 725 altı ilk türbülans bölgesi idi ve 45 puan birden verdi..675-680 bandının altında kapanışlarda ikinci türbülans bölgesidir.
[IMG]http://i40.tinypic.com/20foyg1.jpg[/IMG]