[QUOTE=follow;30754]bekleyelim bekleyelim dedik en sonunda herifler bizide cektiler carka :):) insallah yanilmam bakalim.[/QUOTE]
bende kac gundr flat bugun aldım :)
Printable View
[QUOTE=follow;30754]bekleyelim bekleyelim dedik en sonunda herifler bizide cektiler carka :):) insallah yanilmam bakalim.[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;30752]ekiim vade 49375 uzun demek.[/QUOTE]
Hıım evet, en son saat 12:00 den evvel görmüş o rakamı, bnde şimdi bahsedince dedim ne oluyor, saygılar
[QUOTE=furkan;30752]ekiim vade 49375 uzun demek.[/QUOTE]
Hıım evet, en son saat 12:00 den evvel görmüş o rakamı, bnde şimdi bahsedince dedim ne oluyor, saygılar
gerci spot cok rezalet duruyor isc filan ciddi desteklerindeler arkadaslarin dedigi gibi kirarsa selale olur ancak tamamen duygularla aldik bi pozisyon tek guvendigim nokta yurtdisi.
gerci spot cok rezalet duruyor isc filan ciddi desteklerindeler arkadaslarin dedigi gibi kirarsa selale olur ancak tamamen duygularla aldik bi pozisyon tek guvendigim nokta yurtdisi.
su ana itibariyle yurtdisi haric butun gorunum longcularin aleyhine :)AMA BORSALARDA SURPRIZLERDE VARDIR :)
su ana itibariyle yurtdisi haric butun gorunum longcularin aleyhine :)AMA BORSALARDA SURPRIZLERDE VARDIR :)
benim system short signalde amma ben long ..system long signal vermese düşme 48000 lere gelr
benim system short signalde amma ben long ..system long signal vermese düşme 48000 lere gelr
[QUOTE=furkan;30721]tekrar uzun 375[/QUOTE]
11.08 de yazmışım ztn
[QUOTE=furkan;30721]tekrar uzun 375[/QUOTE]
11.08 de yazmışım ztn
işc 5.55 yıkılmış..... :)
işc 5.55 yıkılmış..... :)
[QUOTE=mbm;30761]işc 5.55 yıkılmış..... :)[/QUOTE]
benide sshortlattı ama inanmıyorum nedense düşücegine yurtdışı cokta kotu diil
[QUOTE=mbm;30761]işc 5.55 yıkılmış..... :)[/QUOTE]
benide sshortlattı ama inanmıyorum nedense düşücegine yurtdışı cokta kotu diil
Hastada hiç düzelme emaresi yok, ne antibiyotik ne bir şey..
51400 maliyetli shortlarla geceye devam..
Hastada hiç düzelme emaresi yok, ne antibiyotik ne bir şey..
51400 maliyetli shortlarla geceye devam..
CALVIN KLEIN'lerle devammmmmm:)
CALVIN KLEIN'lerle devammmmmm:)
ben flat
ben flat
[QUOTE=teo;30763]Hastada hiç düzelme emaresi yok, ne antibiyotik ne bir şey..
51400 maliyetli shortlarla geceye devam..[/QUOTE]
hastayi birde hocayami gotursek,okuyup uflese :)bende umudu kesiyorum artik elimizde patladi :)
[QUOTE=teo;30763]Hastada hiç düzelme emaresi yok, ne antibiyotik ne bir şey..
51400 maliyetli shortlarla geceye devam..[/QUOTE]
hastayi birde hocayami gotursek,okuyup uflese :)bende umudu kesiyorum artik elimizde patladi :)
350 Den Stop !!
350 Den Stop !!
ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........
ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........
[QUOTE=mbm;30768]ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........[/QUOTE]
BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.
[QUOTE=mbm;30768]ben kısa olmama ragmen göstergelere göre yukarı yapacakmışız gibi huzursuzum..
bir şeyler dönecek....
iyi bi şelale lazım.. yoksa bu göstergelerle aşagı mıy mıy düşemez böyle ve teper..........[/QUOTE]
BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.
[QUOTE=follow;30769]BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.[/QUOTE]
Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele
[QUOTE=follow;30769]BENDE BIRAZ ONCE LONG TASIRKEN HUZURSUZDUM :) HERKES HUZURSUZ.[/QUOTE]
Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele
yok long taşıyamam bu pozisyondaykende....
kısada da rahat değilim... göstergeler çok dipte ve günlük uyumsuzluk potasında...
izleyelim bakalım.....kısada
yok long taşıyamam bu pozisyondaykende....
kısada da rahat değilim... göstergeler çok dipte ve günlük uyumsuzluk potasında...
izleyelim bakalım.....kısada
[QUOTE=catedral;30770]Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele[/QUOTE]
.brv.brv
[QUOTE=catedral;30770]Neden? Shortlarımla son derece huzurluyum.lelele[/QUOTE]
.brv.brv
500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..
500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..
[QUOTE=mbm;30773]500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..[/QUOTE]
demekki heriflerin derdi benimleymis :)450 den aldik 350 verdik simdi 650 hay masallah.
[QUOTE=mbm;30773]500 flat... yok ben rahat değilim zaten.....
teper bu adiler.. böyle mıy mıy düşemezdi..[/QUOTE]
demekki heriflerin derdi benimleymis :)450 den aldik 350 verdik simdi 650 hay masallah.