-
[quote=boz ayı;281515]selçuklu patronu gören duyan varmı???
iyi adamdı........
üüvvvvvvv.................[/quote]
Selçuklu patron dün akşam uğradı ondan bu yana kayıp boz abi... üvvv... Sırf o gelmeden şelaleye başlamayalım diye tutuyorum endeksi sabahtan beri... :)))
-
şu mevcut sistemim ve başka bir sistem vardı..[COLOR="Red"]ikisi aynı yönde [/COLOR]ise sabah gap o yönde oluşmuş...%95 kadar isabetli..
şuanda ikiside kısada...
azıcık pozisyonla geceye kalabilirim..
-
Hoşgeldiniz Sayın bozayı ama boş gelmediniz inşallah.güzel bir trendle gelseydiniz keşke şöyle 80bine doğru soluksuz....
-
[quote=Strategist;281514]Ben sistemi kurdum ama ADX hariç diğerlerini trend gücünü anlamak için nasıl kullanacağımızı çözemedim hocam. Heyecanla bekliyorum. :)[/quote]
geliyo abi...:D
Boll13,2
13 periodluk SMA etrafında 2 adet standard sapma tüm fiyat hareketlerinin büyük çoğunluğunu ihtiva eder...
vadeli 5' lıkta BOLL Bandına saat 12.00 civarı yukarı başlayan harekete bakın:
-fiyatlar boll orta bandı üzerinde
-boll üst bandını delerek yukarı trend işaret ediyor
-saat 12.40 ta ilk defa boll üst bandından ayrılıyor
-fiyatlar burada yataya geçmekle beraber ,boll üst bandı sertçe yükselmeye devam ediyor
-boll üst bandı 13.45 te yataya giriyor
-14.00 fiyat son defa boll üst bandı dışına çıkıyor,ama bu sırada boll üst bandı aşağı dönmüş durumda çoktan..
-14.05 te ise boll üst bandı aşağı dönmüş durumda ve fiyat ta bandın içinde..
bugünü iyi inceleyin...
[B]Fiyat çubuklarının oluşan trend sonunda ,boll alt ya da üst bandından ayrılmasını trendin bitmiş olabileceği açısından bir ikaz ve boll alt ya da üst bandı şayet ters yöne döndüyse trendin bittiğinin işareti olarak görüyoruz.[/B]
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/4417/26851910.png[/IMG]
-
neeeayyyyyyy
pela totoşu gün sonu şovu mu yapacakmıııışş??? .lelele
lem 44 işlem + kapatma serisi bozuldu ona yanıyorum yaw...üvvvv
lem pela, çok sinirlendirdin beni! :::
-
[quote=abka;281551]şu mevcut sistemim ve başka bir sistem vardı..[COLOR=Red]ikisi aynı yönde [/COLOR]ise sabah gap o yönde oluşmuş...%95 kadar isabetli..
[/quote]
Bu daytrading'den daha da karlı. :) Ortalama bir gap 300-500 puan civarında oluyor. %95 doğrulukla alabiliyorsan başka işlem yapmana gerek yok. 17:34'de aç pozu 09:15'de kapa .. ;) :)))
-
aaa 75 bin altına sarktık :)
-
yazmaya korkuyorum gene yükselir mükselir nazar etmeyek üwww
[IMG]http://img131.yukle.tc/images/3630nazar.jpg[/IMG]
-
kaydırak diye buna denir yihuuuuuuuuuuuuu ramazan dolayısı ile kahve içemiyom keyif kahvesi akşama kaldı gari :)
-
-
[QUOTE=Strategist;281557]Bu daytrading'den daha da karlı. :) Ortalama bir gap 300-500 puan civarında oluyor. %95 doğrulukla alabiliyorsan başka işlem yapmana gerek yok. 17:34'de aç pozu 09:15'de kapa .. ;) :)))[/QUOTE]
temmuz sonu-agustos öyle...ama gelecek nasıldır..hiçbir sisteme tam güvenme..
ama komisyon kayma için az kaldıraç olabilir..
-
Saraylı abim senin yeni sistemi bekliyormuş piyasa yataylık bitti gibi.
Pala anladı yeni silahlar edineceğimizi .
-
yav su ogle arasında stop patlatıp operasyon yapan fon ve kurumların allah belasını versın oruclu oruclu beddua ettım en sonunda..
şu hale bak nereye düşmüş... yahu 75725 de stoplandım oglen arası daha ne diyeyim... tepe olduk gene...
-
[quote=unlimitted;281565]74.775 long. :)[/quote]
pelayı çok sinirlendirmişim. :D
-
[QUOTE=Kennym;281571]yav su ogle arasında stop patlatıp operasyon yapan fon ve kurumların allah belasını versın oruclu oruclu beddua ettım en sonunda..
şu hale bak nereye düşmüş... yahu 75725 de stoplandım oglen arası daha ne diyeyim... tepe olduk gene...[/QUOTE]
Aynı yerden long açtım Kennym ne desen haklısın, sonra Allahtan 75600 den shortladım.
-
74700--750 den kısalar kapandı..
hamdolsun bugün iyiyidi...
kapanışta gece için azıcık poz alabilrirm..yarın açılışda kapamak için.
-
yahu son 1 saattir yokum :( o nasıl mondiyo olmuş öyle :( kaçırdık puancıkları :(
-
[QUOTE=enorton;281573]Aynı yerden long açtım Kennym ne desen haklısın, sonra Allahtan 75600 den shortladım.[/QUOTE]
[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/9026/63502064.png[/IMG]
-
[quote=unlimitted;281565]74.775 long. :)[/quote]
74.850 cover.
pela sinirlenmiş belli ki eheuheu:D
-
bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim.
yaptığım şey piyasanın tersine hareket etmek değil. göstergelerim doğrultusunda hareket etmek.
benim göstergelerim bu düşüşü onaylamadılar. o yüzden sürekli long/cover şeklinde gidiyorum...
onayladıkları anda hiç düşünmeden şorta basarım. isterse gün dibi olsun!
bilgi için yazdım sadece...dip/zirve avcılığı yapacak olan arkadaşlar için...
-
Bu dow kadar şerefsiz borsa yok.
Çok kötü veri gelir biz 500 puan düşeriz onlar olayı 10 dk sonra anlarondan sonra düşüşe geçer,hemde tek çubukda.
Biz kapanmadan şimdi yerin dibine gidiyor sonra düzeltmesi geli sabaha gene gapla uğraş dur.
Bunların alayı dumkof et beyinliler.....
-
74.800 ALTINDA KRİTİK NOKTALAR[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e6389f7f.png[/IMG]
-
-
[quote=oguzhan;281567]Saraylı abim senin yeni sistemi bekliyormuş piyasa yataylık bitti gibi.
Pala anladı yeni silahlar edineceğimizi .[/quote]
gerçekten bu DTF iyi bir silah,
çoğunluk belki şu anda ne verdiğimi anlamadı ,
ama ilerde anlar...:)
evet abi geçelim 2.tg ye:
MACD21,8,8
8 VE 21 lik 2 adet üstel ho farkına , 8 periodluk trigger uygulanıyor...
saat 12.15 te bugün hem MACD 0 ekseni üzerine çıkmış ve hem de MACD zaten daha önce triggerini yukarı kesmiş durumda..
saat 13.45 te ise 0 ekseni üzerinde olarak triggerini aşağı kesmiş....:)
[B]Şu halde bu özel MACD'nin trend verme şartı; hem 0 ekseni üzerinde olacak ve hem de triggerı üzerinde olacak ,trend başında ve sonunda ise triggerını kestiği yer kafidir.[/B]
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/4417/26851910.png[/IMG]
-
son 10 dakika çok abzürt bişey olmazsa, yarın sabaha + gap dedi benim göstergelerim.
bakalım noolcek..
biraz da €/JPY pelasını dövelim...
ağa gel hele sen şöyle bu tarafa... .dng
-
birader nedir senin bu göstergelerindeki uyumsuzluk yer gök yıkılıyor sen uzun valla senin uzun olmandan başka korkum yok. Stoplasakmı ne yapsak kısaları
-
[quote=saraylı;281593]gerçekten bu DTF iyi bir silah,
çoğunluk belki şu anda ne verdiğimi anlamadı ,
[/quote]
abi ne yüzümüze vuruyon annamıyoz sistemden işte üvvvvv üüü
[B]annamaya mukavemetten[/B] içeri atacak beni saraylı abi :D
-
Pala son iki günün hıncını fena çıkarıyorum senden bu zopa daha az
şamaroğlanı pala, imama değil müezzine uyan pala :D
-
[quote=asimileci;281595]birader nedir senin bu göstergelerindeki uyumsuzluk yer gök yıkılıyor sen uzun valla senin uzun olmandan başka korkum yok. Stoplasakmı ne yapsak kısaları[/quote]
abi aman diyim sakın öyle bişey yapmayın. ben sadece bilgi olsun diye yazıyorum buna göre poz almayın.
bi ekran başında olmam yazamam, gece bişeyler olur vs vs..
başkasının dediği ile iş yapılmaz.
100 işlem yaparsınız + kapanır, 1 kere yüksek kaldıraç kullanayım dersiniz terste kalırsınız...
benim göstergelerimin %95'i parite ve yurtdışı piyasalarla ilgilidir...bunu defalarca söyledim.
gece terse dönme şansı verirler bana. ama vob tükanı kapalı iken siz işlem filan yapamazsınız.
-
dj ve dax için 2 zor gece başlıyor yarın veri yok pivot noktaların altındalar dj hedefi 10160 dax hedefi 6010
-
varyaaa diyorumki teorik fiyat çok aşşağıda bunun gapı şahane olur :D
-
[quote=unlimitted;281597]abi ne yüzümüze vuruyon annamıyoz sistemden işte üvvvvv üüü
[B]annamaya mukavemetten[/B] içeri atacak beni saraylı abi :D[/quote]
yok sen muafsın,:::
senin için demedim unli,:p
eğer sen bir tg mi anlarsan, ben onu kullanmıyorum...:D:..:
annadınmı...:..:
-
[quote=unlimitted;281594]son 10 dakika çok abzürt bişey olmazsa, yarın sabaha + gap dedi benim göstergelerim.
bakalım noolcek..
biraz da €/JPY pelasını dövelim...
ağa gel hele sen şöyle bu tarafa... .dng[/quote]
vay anasını yaw...tabloyu değiştidiler değiştirecekler hemide 10 dakkada...
heycanla izliyorum gap mevzusunu. :::
-
5 dk lık grafiklerde yer gök flama bayrak oldu. Bozayı serefine bayrak astılar grafiklere
-
aha kapanışta gene ayar çektiler pehhhh getti teorik :)
-
[quote=seagate;281604]varyaaa diyorumki teorik fiyat çok aşşağıda bunun gapı şahane olur :D[/quote]
abi teorik fiyat ne yaw.
bi de daha önemlisi, nasıl hesaplanıyo?
vallaha bilmiyorum. :)
-
DTF sistemindeki geri kalan RSI mevzuu ile DTF nin tamamını da inş bu akşam anlatacağım ve DTF sistemine 30 saniyelik bir bakış atacaksınız trend nerede var nerede yok ortaya çıkacak...:rolleyes:;)
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
Sıcakta kafaya güneş geçmiş şekilde dolaşırken serinletici bir olay oldu...Dealer'im arayıp ''abi datadan sonra piyasalar çöktü'' dedi...Eve geldim baktım.Yurtdışları gerçekten de dağılmış ama sanki biz göreceli olarak daha güçlü duruyoruz...Bu durum pek hoşuma gitmedi...Yine de nasıl olsa maliyetim iyi diye(75.300...) düşünerekten geceye de SHORT gireceğim...Herkese iyi akşamlar...
-
74.525 long.
gece pozu. bir süredir geceye pozda kalmıyordum.
hayırlısı bakalım...
-
[quote=saraylı;281606]yok sen muafsın,:::
senin için demedim unli,:p
eğer sen bir tg mi anlarsan, ben onu kullanmıyorum...:D:..:
annadınmı...:..:[/quote]
sn sarayli matrisk kullananlar icindemi ayni gosterge sureleri kullanilmali.?
tesekkurler- saygilar