-
[quote=VOBiX;94702]CNN Türkte Reha Muhtar'ın programında Yiğit Bulut vardı. AKP %40ın altına inecek erken seçime gidecek. Bunun için anket yaptıran yabancı 1 milyar dolarını alıp çıktı kur patladı. Dow 6500ü kırarsa 1700e gider arası yok şeklinde konuştu.
Bu da shortçulara moral olsun. iyi geceler.[/quote]
dyhol e vergi cezası, petrol ofisine soruşturma kaçak petrol vs. ve damattan politik yorum, dyp den de milletvekilliği teklif edilmiş zaten, hepsi tamamen tesadüf yerseniz tabi
-
[QUOTE=fXci;94705]jerfin uyudunmu? yarın sistemim sat vermezmi aceba[/QUOTE]
uyudum, kalktım..:..: uyku dengesi altüst oldu bugün..:(
yarın 28.900 altına inmediğimiz sürece yön yukarı olur diye tahmin ediyorum. altında sıkıntıya girer longlar.. ve ben stoplarım..
-
[QUOTE=jerfin;94647]mbm, sende mi kısa girdin ? kesin uyumsuzluk derdine sende uzamışsındır.:)
kendimi teselli için yanıma birilerini arıyorum..:..:[/QUOTE]
uzun girmiştim jerfin ben...... yeni bakıyorum durumlara daha:)
-
İyi bari fdji artı açmış.+.
-
Ya ABD fıçırları yasaklanasın :) ya da bizim VOB 23:00 a kadar seans yapsın.. Ya geçe yatarken kabus görüyoruz ya da uyanınca..Bu ne yawwwww:)
-
[quote=Astatin;94710]Ya ABD fıçırları yasaklanasın :) ya da bizim VOB 23:00 a kadar seans yapsın.. Ya geçe yatarken kabus görüyoruz ya da uyanınca..Bu ne yawwwww:)[/quote]
Sistem shortmuydu yoksa sistem dışımı shortladınız.
-
günaydnlar bol kazançlar..:)
dolar bankalar arası düşerek açılmış der sienbicie
-
[quote=Larossıan;94711]Sistem shortmuydu yoksa sistem dışımı shortladınız.[/quote]
son sinyal 29075 şort idi...sonra malum düşyü ama yükselişte al vermedi..burun frkıyl şortta kaldı
-
Arkadaşlar sankoda problemi olan varmı. ekran açılıyor fakat sözleşmeler yok
yoksa kaldırıldımı sözleşmeler :)
-
Ne der eski bir atasözü; Spot düştü diye sevinme, fıçır çıktı diye yerinme...dng
dün özellikle son yarım saatte VOB da halka arz yapıldığını söylersem pozisyonummu konuşuyor olur..
-
[quote=Astatin;94710]Ya ABD fıçırları yasaklanasın :) ya da bizim VOB 23:00 a kadar seans yapsın.. Ya geçe yatarken kabus görüyoruz ya da uyanınca..Bu ne yawwwww:)[/quote]
Aktif Alış yasağı getirsinler isterseniz. Avrupa Yakasındaki Dursun'un dediği gibi [B]:"Bu da bir fikir...":D[/B]
-
[quote=excali;94716]Alış yasağı getirsinler isterseniz. Avrupa Yakasındaki Dursun'un dediği gibi [B]:"Bu da bir fikir...":D[/B][/quote]
olmaz o zaman kimse sat(a)maz..pıstt..Genel Yayın Yönetmeni..AKP hakikaten %40 ın altına düşermi..anketler ne diyo sen bilirsin...