[quote=ÖZGÜR EFE;94714]Arkadaşlar sankoda problemi olan varmı. ekran açılıyor fakat sözleşmeler yok
yoksa kaldırıldımı sözleşmeler :)[/quote]
server'larını yeni yeni açıyorlardır.
ben sankoyu 9dan önce açmıyorum o yüzden.
Printable View
[quote=ÖZGÜR EFE;94714]Arkadaşlar sankoda problemi olan varmı. ekran açılıyor fakat sözleşmeler yok
yoksa kaldırıldımı sözleşmeler :)[/quote]
server'larını yeni yeni açıyorlardır.
ben sankoyu 9dan önce açmıyorum o yüzden.
[quote=Astatin;94710]Ya ABD fıçırları yasaklanasın :) ya da bizim VOB 23:00 a kadar seans yapsın.. Ya geçe yatarken kabus görüyoruz ya da uyanınca..Bu ne yawwwww:)[/quote]
yok yok iyi böyle :..:
[quote=Astatin;94717]olmaz o zaman kimse sat(a)maz..pıstt..Genel Yayın Yönetmeni..AKP hakikaten %40 ın altına düşermi..anketler ne diyo sen bilirsin...[/quote]
Bence Eğer ayrışmaya başlarsak, bunun sinyalini almış oluruz zaten. Bunu en yakın , önümüzdeki hafta başından itibaren görürüz. Pozitif veya negatif ayrışmaya göre anket sonuçları hakkında fikrimiz olur. Tabii ki benim kurgum böyle. Yoksa anket yapıldığı veya sonuçları hakkında hiç bir bilgim yok. [B]Sen yüzüğü takıp bir dene olmazsa, Lord of the SHORT RINGS..[/B].dng [B]veya SHORT OF THE RINGS ...brv[/B]
[quote=excali;94720]Bence Eğer ayrışmaya başlarsak, bunun sinyalini almış oluruz zaten. Bunu en yakın , önümüzdeki hafta başından itibaren görürüz. Pozitif veya negatif ayrışmaya göre anket sonuçları hakkında fikrimiz olur. Tabii ki benim kurgum böyle. Yoksa anket yapıldığı veya sonuçları hakkında hiç bir bilgim yok. [B]Sen yüzüğü takıp bir dene olmazsa, Lord of the SHORT RINGS..[/B].dng [B]veya SHORT OF THE RINGS ...brv[/B][/quote]
Cık..Benim görüşüm ise şu: Zaten AKP %45 üzeri oy alır diye seçim sonucu kumarı endekse girmedii. Başbakan da bir hata yaparak, çıtayı %50 ye koydu..Yani %50 oy bir şey etmez borsaya ama %40 altı korkusu AKP için başarısızlık sayılır sonra erken seçim korkusu, ebedi istirahate çekilen IMF anlaşması falan falan..
Rings lere gelince, :) bu dediğim korku bugün kalplere düşerse saplandığın kayadan seni kurtaracak arturu nerden bulacaksın bakalım
sanko foreks ı kullanıo dıyemı dır yoksa sankonun kendınde mı sabah programın gec acılması sorunu var diye mibılmem ama ;foreks de kendı basına problemlı bıraz..adamlar uyanıp dugmeye basyıolar herlade.8 55 den once ve 17.45 den sonra nadıren data görebiliyosunuz
pozisyon gereği konuşuyor olabilirim ama bence yön yukarı bugün.
Dolar Altın düşüyor, dünkü panikde yok gibi, Asya yukarıda.
Vob eksi açılır fakat çok az eksi açılırsa işaretini vermiş olacak.
dax sülalesi kızarmazsa ufak yollu bi tepki beklenebilir..
ralli ralli raliiiiii:))
ben futureleri çok seviyorum yaaa:D
açılış + oldu. Yurtdışı yamuk yapmazsa bugün ralli var gibi...
su yüzeyinde açıldık hadi ine iyiyiz jerfin . astatin dikkat et
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]10 Mart Salı Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]GER TÜFE (a/a) (Şub-Nihai) 09:00 %0,6 -%0,5 Yüksek [/U]
[U]GER TÜFE (y/y) (Şub-Nihai) 09:00 %1,0 %0,9 Yüksek [/U]
GER Dış Ticaret Dengesi (Oca) 09:00 €9,5Mlyr €6,9Mlyr Orta
GER Cari İşlemler Dengesi (Oca) 09:00 €9,2Mlyr €12,3Mlyr Orta
GER İthalat (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 09:00 -%3,5 -%4,1 Düşük
[U]GER İhracat (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 09:00 -%4,0 -%3,7 Yüksek [/U]
[U]GBP Sanayi Üretimi (a/a) (Oca) 11:30 -%1,2 -%1,7 Yüksek [/U]
[U]GBP Sanayi Üretimi (y/y) (Oca) 11:30 -%10,0 -%9,4 Yüksek [/U]
[U]GBP İmalat Sanayi Üretimi (a/a) (Oca) 11:30 -%1,4 -%2,2 Yüksek [/U]
[U]GBP İmalat Sanayi Üretimi (y/y) (Oca) 11:30 -%11,7 -%10,2 Yüksek [/U]
[U][B]USD Fed-Bernanke'nin Banka Düzenlemeleri Hakkındaki Konuşması 14:30 Yüksek [/B][/U]
[B][/B]
USD Toptan Satışlar (Oca) 16:00 -%1,0 -%1,4 Düşük
USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Mar) 16:00 44,6 Düşük
[U]USD ABC Tüketici Güveni (8 Mar) 23:00 -49 Yüksek [/U]
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][/B]
TÜİK, Ocak ayı ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak (17:00)
TÜİK, Kapasite kullanım oranını (Şubat) açıklayacak (10:00)
Türkiye'de Şubat ayı İMKB'de Yabancı Hisse İşlemleri açıklanacak
Hazine, 12 ay vadeli TL cinsi iskontolu bonoyu yeniden ihraç edecek
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=marakes;94725]dax sülalesi kızarmazsa ufak yollu bi tepki beklenebilir..[/quote]
Ne mümkün, Short Dostu bir Dax endeksimiz var :mad: