[QUOTE=fXci;94728]su yüzeyinde açıldık hadi ine iyiyiz jerfin . astatin dikkat et[/QUOTE]
bugün bizim günümüz olacak fxci, rüyamda gördüm...:..::..:
Printable View
[QUOTE=fXci;94728]su yüzeyinde açıldık hadi ine iyiyiz jerfin . astatin dikkat et[/QUOTE]
bugün bizim günümüz olacak fxci, rüyamda gördüm...:..::..:
bu nasıl iş anlamıyorum.eger longda isek gece ecel teri döküyoruz dow dusmesın dıye.sabah fdow artı acıp kurtarıyo..kacgundur bole bu sıstem..ıllakı de tersı oluyo..gecen dax bızden sonra %2 yukseldı sabah future lar eksı acınca yıne dırek yamulduk
jerfin senin gözün kuvvetli şu dax a da bi bakıver:)ama yeşil bakış olsun
[QUOTE=jerfin;94731]bugün bizim günümüz olacak fxci, rüyamda gördüm...:..::..:[/QUOTE]
bence fazla havalanmayalım:) artık sistemin uzun sure sinyal vermemesi gerekiyor ..(Normal şartlarda)
[quote=fXci;94734]bence fazla havalanmayalım:) artık sistemin uzun sure sinyal vermemesi gerekiyor ..(Normal şartlarda)[/quote]
tsunami gelebilir sen yine de dikkat et...
hepinize limonlu çay benden..seans içinde iyi geliyo
bugun yine dax dan rahat yok bize belli...:(
[QUOTE=marakes;94733]jerfin senin gözün kuvvetli şu dax a da bi bakıver:)ama yeşil bakış olsun[/QUOTE]
dax eksi açılsa bile öğleden sonra toparlanacak.. ve güzel bir kapanış yapacak.. öyle hissediyorum..:)
Vobda son günlerde para kazanmak ne zorlaştı ekmek aslanın ağzında.
dolar yine yukselmeye başladı
[QUOTE=jerfin;94731]bugün bizim günümüz olacak fxci, rüyamda gördüm...:..::..:[/QUOTE]
Ah şu rüyalar gerçek olsa.
[QUOTE=Astatin;94735]tsunami gelebilir sen yine de dikkat et...[/QUOTE]
astatin 5 dakikalık grafikte mavinin altına gelmezse tırmanış devam sanki :(
senin 15 dakikalık ne dıyor?
5dakikalık
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/345/5dakekb.png[/IMG]
bakalım bizimkiler bu son çıkış fırsatını değerlendirebilecekler mi.. seçim haftası anketlerde akp'nin oyları %40 altında gelmeye başlayınca, bu şansı da bulamayacaklar.:..:.