shortların rahatlaması için 28900 altı gerek..29200e kadar geri çekilme normaldir şuan.
Printable View
shortların rahatlaması için 28900 altı gerek..29200e kadar geri çekilme normaldir şuan.
Kısa devam .. ben yazmıyodum bir süredir ama sürekli okuyoum sizi arkadaşlar başarılar...
[QUOTE=Astatin;94755]bu nasıl iş yaww..DAX %1.1 artı açılmışken zört diye nasıl bu hale geldi..yanlış veri kurbanı mı olduk ne???[/QUOTE]
dax ve fdax - diilmi ??
ister uzun ister kısa elin sunnetsizi hepimizi .yo
dengesiz dax da nası bu kadar sert endeks degısıyo anlamıorum.hadı vadelı tamam da endeks de agrlıklı hısselrle hergun %2 asagı %3 yukarı oynuyo mu bunlar
[quote=furkan;94754]kısa devam..varmı baska ?[/quote]
29300 short
29300 üstü long altı short
bunlar mal almayı bıtırene kadar bı halt olmaz bole 50 puan 100 puan oynarız
fXci lem yardım et su üstündeyim cumadan beri.dalgalanmada olmuyor.sankim çok hafiften bir meltem havası var gibi.ama sörf tahtasını kıpraştırmaya yetmez bu.
sana verdiğim balıkadam kıyafetini geri ver.bana lazım olabilir.ayrıca kullanım bedeli olarak delta kanatlarınıda yanına ekle.gözlüklerinide ver.sen şinorkelle idare et :..:
Çok sık short long oynamamak lazım çalkalıyorlar longa devam sistemi 10 çıkardım hepsi longda short diyen olursa verecem.
elalem aya getti biz nal topluyoz töbe töbeeeeeeeee
teminat bugün 400 tl olmayacakmıydı..hala 500 tl..