[QUOTE=Fantom;94776]ben short 29300den devam üstüne çıkarsa longlarım[/QUOTE]
onuın üzerine zaten alırlar 29600-700 arası onemli
Printable View
[QUOTE=Fantom;94776]ben short 29300den devam üstüne çıkarsa longlarım[/QUOTE]
onuın üzerine zaten alırlar 29600-700 arası onemli
[QUOTE=SEYYAH;94764]fXci lem yardım et su üstündeyim cumadan beri.dalgalanmada olmuyor.sankim çok hafiften bir meltem havası var gibi.ama sörf tahtasını kıpraştırmaya yetmez bu.
sana verdiğim balıkadam kıyafetini geri ver.bana lazım olabilir.ayrıca kullanım bedeli olarak delta kanatlarınıda yanına ekle.gözlüklerinide ver.sen şinorkelle idare et :..:[/QUOTE]
seyyah valla dun astatin için takımı cıkarmıştım..yerken azında acılık yapmasın deyü .. sonra nereye koydum hatırlamıyorum kayboldu herhalde. :D
bence vob da mal alınıyo.o yuzden de dar banta sıkıstırıcaklardır.kımseye ekmek vermezler bu havada.yada umduklarından fazla mal gelır bı yukarı cekerler
[quote=jerfin;94775]tuprs'ın baskısı var endeks üzerinde..:([/quote]
tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce
vob ralli yapacak olsa şimdiye kadar çoktan yapmıştı bence yurtdışını kullanıp mal basıyorlar yön aşağı ...
29600 geçilirse tabi işler değişebilir
[quote=marakes;94783]tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce[/quote]
ne %10 u %1 eksi
kademler cok baskılı bole mal verme pek makul degıl bugunku olcutlere gore
ağalar terste yakalandı anlaşılan
[quote=ÖZGÜR EFE;94786]ne %10 u %1 eksi[/quote]
dünden bahsediyorum 17 lerdeydi
375 açılış kabul edersek orasıda aslında bir direnç sayılır , fiyat şuanda 250 ve açık pozisyon sayısı artmış . bu dediğim olayı destekler nitelikte aslında ama tabi belli olmaz hiç birşey bu benim görüşüm....
Birde dünkü yükseliş sırasında açık poz. sayısı azalmıştı ciddi ölçüde buda yükselişi desteklemiyordu bence....
[QUOTE=marakes;94783]tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce[/QUOTE]
yurtdışı ralli moduna girdi de bizimkiler giremedi..:( dax 3800 ü bile deneyebilir bugün.. çıkış için bu son şanslarını da kullanamazlarsa yuhhh diyeceğim py ye..29,200 altı iyi olmaz:(
yön aşağı arkadaşlar :) stop 29600