düşüyoruz ve açık poz. sayısı artmaya devam ediyor yön aşağı ...
Printable View
düşüyoruz ve açık poz. sayısı artmaya devam ediyor yön aşağı ...
ilk hedef 28650 bence kısa devam
bahhhhh...kapadığımın 100 altından şorttt....inşallah yatay da sistem sevenler havasına girmaz vob..negatif ayrışma istiyorum artıık kardeşim
[QUOTE=Astatin;94807]bahhhhh...kapadığımın 100 altından şorttt....inşallah yatay da sistem sevenler havasına girmaz vob..negatif ayrışma istiyorum artıık kardeşim[/QUOTE]
hoca 29400den stop deilmiydin ?
negatif ayrıştık zaten asti.. baksana şu hale..:mad:
[QUOTE=fXci;94690]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık
[/QUOTE]
bu şiir analizine dikkat
dibe dalmak zorunda kaldım :(
[QUOTE=VOBiX;94795]Bu Forex ne garip bir şeymiş yawf. Hesap demo olunca öylesine teknik filan bakmadan eğlencesine pozsiyon açıyorum. 50.000$ iki günde 10.000$a düştü. Garip olan bu değil de 1.000.000$lık pozsiyon açınca zarar ediyorum 10.000$lık pozsiyon açınca kâr ediyorum.
Demo ya da gerçek kullandığınız hangi FX siteleri var? NFAya kayıtlı olanlar önceliklidir.[/QUOTE]
Bende size sormuştum demekki sizde bilmiyormuşsunuz.ODL'nin demo hesabını finexo'nun gerçek hesabını kullanıyorum.ODl daha iyi!
Hatta bugün dax ve cac40 shotlardan sanal 30 usd kazandım.15 dk içinde :) Yemişim vobu :D
ODL GFC yatırımla anlaşmalı Gedik'te SMC'yi getirecekmiş 1 hafta sürmez diyorlar.Oradada demo hesabı açıp karşılaştıracağim hangisi işime gelirse oradan hesap açacağım.
ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...
shortladım.
[quote=furkan;94808]hoca 29400den stop deilmiydin ?[/quote]
.kom.komspekülasyon olmasın diye fiyat yazmıyorum..ekstre gönderirim.komşaka bir yana..işlemler şu cihet 375 şort cover stop..325 şort - 175 flat (ki bu işleme biz hıyarlık diyoruz) 125 şort...:..::..: (Aradaki 150 puanlık karı son maliyete ekleme matematiği furkicim)
(Bende geriye dönük işlem yapan termianl yok..Olursa ilk foruma söylerim merak etmeyein :):..::..:
[QUOTE=atiltanyer;94813]ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...[/QUOTE]
teknik bakmamaya calısıyorum ama 28700 sonrası 28200 var oralar yıkılırsa derşnleşir düşüş.. yıkılmazsa sistem çarpma devam