carpma ne kadar cok olursa marj da o kadar artıyo
Printable View
carpma ne kadar cok olursa marj da o kadar artıyo
[QUOTE=marakes;94852]artık bakış açımız su olmalı.ellerine göre oyun kuruyolar.dıger göstergeler işlerine geliyosa ona uyum saglıyolar yoksa ııh..smdi olstrulmak ıstenen psıkolojı nedır?cıkarken cıkmadı ya duserken daha cok duserse naparız deyıp ılk yurtdısı verişinde içeryi panıkletıp mal dökmek..eger ıstedıklerı mal gelmezse 28400 e kadar cekmek oraları destek yapmstı gecen hafta..eger gelırse aldıkları malı degrlendırıp yenı den yukarı yapmk ve umut pompalamak..bence bu mal verme hareketı degıl.vercek adam ceker yukarı ordan basar..asagıda 3 5 kademe ugrasmaz.panıkletıp mılletı dökuyolar.spot tahtalarında da bole oluodu bı zamanlar.herkagıdın bı kademe ayarı var ustune cıkınca mal verme yada alma gıbı anormal bı durum olrudu.bence burda da aynısı mevcut..o yuzden bant hareketı yapıyoruz..he ne yapmak lazım derseniz..yıne teknık destek dırncler onemlı onlara gore alım satım ypmak en ıyısı..yoksa dun yptıkları gıbı carpmaya oynıycaklar.dun carpılmamıs adam cok azdır..[/QUOTE]
garanti tahtasında böyle olduğuunu düşünmüyorum, resmi bir yababncı satıcı 10 gündür göze çarpıyor.
Benim sistem 28975 üzeri long olur dax ile arada uçurum var ne iş?
[quote=jelibon;94851]future ada çok inanmamak lazım bu aralar.
unutulmamalı dün 6700 ü geçmişti.
dow kapanışı yılın en düşüğü.
piyasa bernankenin ağzından olumlu bir şey çıkarmı onun fiyatlamasında.
çıkarsa?
çıkmazsa?
sevgiler.[/quote]
Adam daha ne diyebilir..paketse paket..paraysa para..kamulaştırma ise kamulaştırma...daha ne diyebilir ki diyorum..aklıma bir şey gelmiyor
syn jelibon spotta mal cıkmak ve almak vob a gore daha kolay bence,virman olayı herseyı degstrıyıo..tabi vobda da karsı bacaklardan karsı poz lar acılıyo ama..bizim endeks yukrı gıtcekse 3 5 kagıtla işi halledıyolar..tcelle aefes ttkom bi de akbnk ı yukarı %5 alıp dgerlerını sabıt tutsalar endeks %2 3 arası yukselır..sanal mı sanal..e zaten vob da ole.genel pıyasa yukselısı beklemek zor..kastettgm yukselıs belkı max 31 lere olcak..onu da bılmıyorum.ama spotta mal cıksalar da ki bariz çıkıyolar;kılfına uydurup yukarı yapmaları da zor degl
Bu arada germanlardan 40 dolar daha aldım sevdim ben bu işi :)
Şööle ufaktan ufaktan günde 50 dolar alsak ayda 1000 doları bulur.Daha ne olsun :)
[QUOTE=Astatin;94857]Adam daha ne diyebilir..paketse paket..paraysa para..kamulaştırma ise kamulaştırma...daha ne diyebilir ki diyorum..aklıma bir şey gelmiyor[/QUOTE]
ben in daha önce yaptıkları geçici rahatlama sağlayacak geçici önlemlerdi, ve hiç bir şe yaramadı.
bu işin %50 si para ise %50 si psikolojidir.
iki senedir her konuştuğu gün piyasa düştü.
fakat son iki seferdir konuşurken artıyor, sonra düşüyor.
bizim ki gibi kriz teğet geçti desin, in God we trust.:..:
sevgiler.
[QUOTE=marakes;94858]syn jelibon spotta mal cıkmak ve almak vob a gore daha kolay bence,virman olayı herseyı degstrıyıo..tabi vobda da karsı bacaklardan karsı poz lar acılıyo ama..bizim endeks yukrı gıtcekse 3 5 kagıtla işi halledıyolar..tcelle aefes ttkom bi de akbnk ı yukarı %5 alıp dgerlerını sabıt tutsalar endeks %2 3 arası yukselır..sanal mı sanal..e zaten vob da ole.genel pıyasa yukselısı beklemek zor..kastettgm yukselıs belkı max 31 lere olcak..onu da bılmıyorum.ama spotta mal cıksalar da ki bariz çıkıyolar;kılfına uydurup yukarı yapmaları da zor degl[/QUOTE]
evet doğru.
o kağıtlarla ancak tutarlar.
yine da garanti önemli.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;94860]ben in daha önce yaptıkları geçici rahatlama sağlayacak geçici önlemlerdi, ve hiç bir şe yaramadı.
bu işin %50 si para ise %50 si psikolojidir.
iki senedir her konuştuğu gün piyasa düştü.
fakat son iki seferdir konuşurken artıyor, sonra düşüyor.
bizim ki gibi kriz teğet geçti desin, in God we trust.:..:
sevgiler.[/QUOTE]
Ora Türkiye'mi? Adamı tefe koyar oynatırlar alimallah! :..:
[QUOTE=Astatin;94848]çarpılmıyo diyen yalan diyodur :)[/QUOTE]
Bugün çarpılmadım flat bakıyorum.dng
şunuda ekliyimki maalesef imkb vobun türevi olmuştur.
voba fdowa bakıp hareketler olmaktadır.
1.5 senedir iki kere alım gelmiştir. biride çuvallamıştır o alımıların.
tam anlamıyla trade piyasaya dönmüştür.
trade piyasa derken buy and hold değil anlamında değil.
vobun oyuncağı.
sevgiler.
bizim vob onun bunun vadelisi oldu..imkb de onun vadelisi:)