siyaset böyle bısey.herkes pastadan nemalanmak derdinde..bizi düşünen yok ve hiç olmadı belki bi gün...olur:)
Printable View
siyaset böyle bısey.herkes pastadan nemalanmak derdinde..bizi düşünen yok ve hiç olmadı belki bi gün...olur:)
[quote=abka;94871]baykal cnbce de. ekonomik krizle ilgili ders veriyor..[/quote]
ağzı olan konuşuyor
bi virman eksik vob da.o da olsn tam tokat piyasası yapsınlar.
[quote=juliano;94876]öyle deme 28 şubattan sonra kurulan hükümeti dışardan yönetti.
iki günde bir bi destekliyom bi desteklemiyom diyordu yaklaşık bi kaç ay sürdü bu durum o zaman seans salonlarına takılıyoduk da herkes bu baykalın acaba borsa da kaç parası var diyordu.[/quote]
emin ol borsa işleride baykalın kalibresinin çok çok çok üzerinde :)
öyle bir düzende kuramaz.
siyaset için yetenekli değil kendisi , icraat sıfır.
dürüst olmak yetmiyor siyaset yapmak için.
ama hırsına hayran olmamak elde değil,yaş 70 ya çıkarsa diye ümitle bekliyor hala..
arkadaşlar siyaset konusunda daha fazla devam etmeyelim lütfen
[quote=YAVUZHAN;94881]emin ol borsa işleride baykalın kalibresinin çok çok çok üzerinde :)
öyle bir düzende kuramaz.
siyaset için yetenekli değil kendisi , icraat sıfır.
dürüst olmak yetmiyor siyaset yapmak için.
ama hırsına hayran olmamak elde değil,yaş 70 ya çıkarsa diye ümitle bekliyor hala..[/quote]
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
[quote=mersiyk;94882]arkadaşlar siyaset konusunda daha fazla devam etmeyelim lütfen[/quote]
millet olarak siyaset,spor dedinmi dayanamıyoruz işte :)
pardon !
Son 15-20 gündür;
Sistem'e göre işlem yaptığımda tersi hareket oldu bu sefer sistem dışı hareket edeyim dedim yine tersi oldu.
Bu işi bilmediğime karar verdim :D
Belirsiz ortamlarda sistemler her zaman yanıltır. Fdj bizim dışımızda oluşan bir pazar. Dow'un
6500 de kapattığı bir günün akabinde kimin sistemi ne sinyal ürettiki fdj % 2 artıya kadar gitti. Demekki onlarda sistem dışı bir piyasadalar. Ben iki aydan beri sistemleri bir kenara ittim. Sadece histem kullanıyorum (hislerin sistemi) Mesela bu gün neye bakıyorum. vob ort.29105 . 29100 ve üstünde satan kişi karda . Peki alan ne yapıyor ki büyük çoğunluk bu durumda 29100 e gelsede veya daha üstünde satıp kurtulsam. Çünkü içte veya dışta yükselmeyi gerektirecek bir şey yokki. Ayrıca yatay bir piyasada fdj % 2 ye kadar çıktı ise dow açılana kadar 3/4 ünü mutlak geri verecektir. Dövizde ise sopa gösterilmiştir. Seçime kadar yapılacak işlemler komisyonu anca kurtarır. Vob arenası bizim için bir hobi ise işlem yapalım ama incinmeyecek kadar küçük kaldıraçlarla. Genede bilmiyorum yükselmek için bir sebep varmı ? ümidi olan açıklarsa sevinirim.
[QUOTE=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Sistem'e göre işlem yaptığımda tersi hareket oldu bu sefer sistem dışı hareket edeyim dedim yine tersi oldu.
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/QUOTE]
Durum aynı ustam
[quote=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/quote]
hata sende değil sadece arada bir murphy kurallarını hatırlamakta fayda var. :..:
[quote=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/quote]
Şunu dene; aklına ne gelirse tersini yap:) %95 kazanıyosun..:..:oyuncuların %95 i batıyomuş..demekki yaptıklarının tersini yapsalar :) (az bi kısmı tabi) uçacaklar