Her seferinde Türkiye'mi mahkum olacak :D
(AIHM) BELCIKA`YI ``ISKENCE, INSANLIK DISI MUAMELE VE IRKCILIK`` ITHAMLARIYLA
YARGILAYARAK, MAHKUM ETTI.
....
-AA-
Printable View
Her seferinde Türkiye'mi mahkum olacak :D
(AIHM) BELCIKA`YI ``ISKENCE, INSANLIK DISI MUAMELE VE IRKCILIK`` ITHAMLARIYLA
YARGILAYARAK, MAHKUM ETTI.
....
-AA-
[quote=parderi;94906]Yarım doğru vermiş. Çünkü satacağın yeri söylememiş. Bak benim histemim 29100 de boşalttırdı bana.:..::..:[/quote]
.lelele
Uzuna geçtim arkadaşlar, full kısalar kapatıldı ve uzun denemesi yapıldı, saygılar..
29150 geçildi al sinyali geldi, bende dayanamadım bu sefer uydum:)...
bunlarla basetmek zor .sıstemden cok gun ıcı al sat noktalarını yakalayabılmek onemlı.seans a hemen ıslemle baslmadan bıraz ızlemek faydalı olbılır bu baglamda.bır de dovoz kontratı bıle daha anlamlı.en azndan gosterge aldgı bı pıyasası var.vob mahallenın haylaz cocugu gıbı bı oraya bı buraya gidiyo
valla burada mantık aramamak lazım vobun mantığı yok artık :)
[QUOTE=Astatin;94909]sevmiyo kafkeyi galiba[/QUOTE]
yok köfte sevmiyorum keşke kahve deseydin o olabilirdi.kom
[QUOTE=marakes;94918]bunlarla basetmek zor .sıstemden cok gun ıcı al sat noktalarını yakalayabılmek onemlı.seans a hemen ıslemle baslmadan bıraz ızlemek faydalı olbılır bu baglamda.bır de dovoz kontratı bıle daha anlamlı.en azndan gosterge aldgı bı pıyasası var.vob mahallenın haylaz cocugu gıbı bı oraya bı buraya gidiyo[/QUOTE]
Mahallenin çocuğu çok masum bir isim ona. Bu çocuk başka çocuk.:D
birazdan devlet su işleri ve cimcime hanım birlikte bi 2.000'er kontrat daha alırlar, akabinde EFG stoplossları gelir, şenlik başlar.
simdi 29200 u direnc yaptı gibi bekliyolarkı dısarsı durulsun yada asagı gelsin.hemen bı dökme bas asagı,cunku dısarısı guzel bız bıraz yesıllendk e artık cıkalım modunda..sonra yıne toplama ve küp dolarsa yıne yukarı.bu arada dax ve dow abimiz de manevi destek verirlerse ballı kaymak olur..
ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..
[i][b]16:00 Ocak ABD Toptan Eşya Stokları Önceki -1,4% (Bloomberg) Beklenti-1,0% (Bloomberg)[/b][/i]