-
[QUOTE=mbm;30782]850 den kısa...
50000 üzeri stop[/QUOTE]
50000 üzeri bugün olmayacak anlaşılan, olursa zaten herkes uzuna geçer al sinyalleri çalışır, buda işlerine gelmez:) artık yarına.
Fakat işin tersine bakın, ben uzndayım ama, son anlarda 50000 i aşarsa bilki spekülatif, mal gazlama, stop.
-
[QUOTE=mbm;30782]850 den kısa...
50000 üzeri stop[/QUOTE]
50000 üzeri bugün olmayacak anlaşılan, olursa zaten herkes uzuna geçer al sinyalleri çalışır, buda işlerine gelmez:) artık yarına.
Fakat işin tersine bakın, ben uzndayım ama, son anlarda 50000 i aşarsa bilki spekülatif, mal gazlama, stop.
-
[QUOTE=hexen;30790]15 dakk system direncte mbm sende durum ?[/QUOTE]
o yüzden kısalıyorum ya...
alttan alıp üstten kısaya dönüyorum.. mesela şimdide 800 kısaları 725 uzun yapıp 750 den kısaya döndüm tekrar.....
[B]50000 geçilmedikten sonra kısa önceliğim hala....[/B]
rahat değilim derken bu tepki içindi...
yoksa sistem satta hala bende....
-
[QUOTE=hexen;30790]15 dakk system direncte mbm sende durum ?[/QUOTE]
o yüzden kısalıyorum ya...
alttan alıp üstten kısaya dönüyorum.. mesela şimdide 800 kısaları 725 uzun yapıp 750 den kısaya döndüm tekrar.....
yoksa sistem satta hala bende....
-
eeeeeeee hadi bekliyoruz 49.600 de nazlanmayin :)
-
eeeeeeee hadi bekliyoruz 49.600 de nazlanmayin :)
-
[QUOTE=mbm;30796]o yüzden kısalıyorum ya...
yoksa sistem satta hala bende....[/QUOTE]
+. +.+.
-
[QUOTE=mbm;30796]o yüzden kısalıyorum ya...
yoksa sistem satta hala bende....[/QUOTE]
+. +.+.
-
bu arada son çıkış sahte oldu..850 çıkışı...
uyumsuzdu 15 daklık yani..... ve aşagı geldi...
-
bu arada son çıkış sahte oldu..850 çıkışı...
uyumsuzdu 15 daklık yani..... ve aşagı geldi...
-
-
-
[QUOTE=mbm;30799]bu arada son çıkış sahte oldu..850 çıkışı...
uyumsuzdu 15 daklık yani..... ve aşagı geldi...[/QUOTE]
Ama o 15 dakikalık, henüz çıkış bitmemiş olabilir değilmi?
-
[QUOTE=mbm;30799]bu arada son çıkış sahte oldu..850 çıkışı...
uyumsuzdu 15 daklık yani..... ve aşagı geldi...[/QUOTE]
Ama o 15 dakikalık, henüz çıkış bitmemiş olabilir değilmi?
-
775 uzun..... lafa daldık...msnde.. 600 lü rakamlardan uzunlayamadık..
-
775 uzun..... lafa daldık...msnde.. 600 lü rakamlardan uzunlayamadık..
-
geceye uzunla flat arası gidip geliyorum..%51 uzun :)
-
geceye uzunla flat arası gidip geliyorum..%51 uzun :)
-
Olması gereken teorik fiyat 49975 mi oluyor, spot kapanışı 48780 oldu, saygılar.
-
Olması gereken teorik fiyat 49975 mi oluyor, spot kapanışı 48780 oldu, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;30801]Ama o 15 dakikalık, henüz çıkış bitmemiş olabilir değilmi?[/QUOTE]
evet olabilir... henüz gösterge tam dönmedi......
-
[QUOTE=bull market;30801]Ama o 15 dakikalık, henüz çıkış bitmemiş olabilir değilmi?[/QUOTE]
evet olabilir... henüz gösterge tam dönmedi......
-
ya seans bitmiş......
775 uzunu boşa yapmışız.... 725 den geceye kısa......
son işlem....
esas yönde geceye devam....
-
ya seans bitmiş......
775 uzunu boşa yapmışız.... 725 den geceye kısa......
son işlem....
esas yönde geceye devam....
-
49725 den geceye kısa..ramazanın ilk gününde iftar öncesi herkese afiyet olsun Allah kabul etsin tutanların orucunu..
-
49725 den geceye kısa..ramazanın ilk gününde iftar öncesi herkese afiyet olsun Allah kabul etsin tutanların orucunu..
-
-
-
Uzunda gecelemeye alıştım bakalım, herkesin Ramazanı hayırlı olsun, iftarda afiyet olsun, saygılar.
-
Uzunda gecelemeye alıştım bakalım, herkesin Ramazanı hayırlı olsun, iftarda afiyet olsun, saygılar.
-
herkese iyi aksamlar.Allah tum oruclularin orucunu kabul eder insallah.Yrn grsrz.
-
herkese iyi aksamlar.Allah tum oruclularin orucunu kabul eder insallah.Yrn grsrz.
-
[QUOTE=catedral;30794]49.800 sisteme karşı tekrar short[/QUOTE]
Geceye 49.700 den uzun
-
[QUOTE=catedral;30794]49.800 sisteme karşı tekrar short[/QUOTE]
Geceye 49.700 den uzun
-
milimetrik olarak uzunda kaldı sistem, aynen devam... herkese teşekkürler, iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar...
-
milimetrik olarak uzunda kaldı sistem, aynen devam... herkese teşekkürler, iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar...
-
bugün 0 işlem yaptım .. cuma kapanışta açtığım kısalarla geceye girdim .. zaten işim çoktu .. pekte kalmadım seansta .. .boks. .boks. .brv pai mei sat demiş zaten günboyu .. herkese bol kazançlar hayırlı ramazanlar.:D
-
bugün 0 işlem yaptım .. cuma kapanışta açtığım kısalarla geceye girdim .. zaten işim çoktu .. pekte kalmadım seansta .. .boks. .boks. .brv pai mei sat demiş zaten günboyu .. herkese bol kazançlar hayırlı ramazanlar.:D
-
Ekranın karşısında uyuyup kalmışım yeni uyandım, geceye kısa, sistemde henuz bir al yok.Cyber dipten dönüş vermiş ama halen teyidi gelmemiş,Atr ratio 1 altına gitmek üzere, BU arada gürültü indikatörümüzde 6 desibel altında gidiyor olması, yarın ağır yatay geçeceğini ve trend indikatörlerinin bol bol hatalı sinyal vereceğini göstermekte,
Yarına alım yapılacaksa bile bol bol vakit olur bu yataylıkta,yarına bir bakalım...
Sevgiler...
[IMG]http://img381.imageshack.us/img381/2784/aajj0.jpg[/IMG]
-
Ekranın karşısında uyuyup kalmışım yeni uyandım, geceye kısa, sistemde henuz bir al yok.Cyber dipten dönüş vermiş ama halen teyidi gelmemiş,Atr ratio 1 altına gitmek üzere, BU arada gürültü indikatörümüzde 6 desibel altında gidiyor olması, yarın ağır yatay geçeceğini ve trend indikatörlerinin bol bol hatalı sinyal vereceğini göstermekte,
Yarına alım yapılacaksa bile bol bol vakit olur bu yataylıkta,yarına bir bakalım...
Sevgiler...
[IMG]http://img381.imageshack.us/img381/2784/aajj0.jpg[/IMG]