-
[quote=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/quote]
ben bir ara günde o kadar yapmaya başladım. benim komisyonumu 0,60 TL'ye düşürdüler. şu sıra çok az işlem yapıyorum hala düşük oranda.
ne zaman yükselteceklerini bilmiyorum.
ama yükseltmez gibi geliyor. sankoya verdiğim komisyon parası kadar para kazanmadım ben VOB'dan.
-
ayda 1200 alış satış toplam mı oluyo yoksa sadece tek yön mü? yani toplamda 2400 mü hacim. böyleyse konuş bence sankoyla belki biraz daha düşürürler...
-
[QUOTE=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/QUOTE]
Benim ort. 1500-2000 arası bende 1 TL ödüyorum ama sanırım fazla. Tembelliğimizden açıp bi telefonlada konuşmadık.
-
[quote=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/quote]
çok ödüyorsun abi...
-
[QUOTE=atiltanyer;94927]ayda 1200 alış satış toplam mı oluyo yoksa sadece tek yön mü? yani toplamda 2400 mü hacim. böyleyse konuş bence sankoyla belki biraz daha düşürürler...[/QUOTE]
hayır toplam sadece 1200..ayda normalde 8-10 kere pozisyon alıyorum.pozisyon kapama ile bu 16-20 oluyor..
-
Vadelide 30000 e doğru bir hareket bekliyorum, 29700-29850 gibi görülür beklentim var, denenecek seviyeler buralardır, saygılar....
-
onbinde 2.5......hacim seninkindne az fazla.. 0.6 ytl faaln oluyor şu an kontrat başına...abka, kamu bankaları biel şu an onbinde 3,5 u veriyolar ayak üstü..pazarlık yaparsan iner
-
-
Kel konuşmaya başladı, olumlu algılatma peşinde...
-
29400 ü bi geçsek ralli olur valla
-
[QUOTE=Astatin;94932]onbinde 2.5......hacim seninkindne az fazla.. 0.6 ytl faaln oluyor şu an kontrat başına...abka, kamu bankaları biel şu an onbinde 3,5 u veriyolar ayak üstü..pazarlık yaparsan iner[/QUOTE]
Hangi kamu bankası veriyomuş onbinde 3,5 astatin, hemen gidiyim oraya:)
-
ben akbankta 0.80ytl veriyorum komisyon