Fiyat artacaktır, sabır etmek lazım biraz..
Dow artısı 226 puan ulaştı, tutup eksi 226 olacak hali yok diyorum:) saygılar...
Printable View
Fiyat artacaktır, sabır etmek lazım biraz..
Dow artısı 226 puan ulaştı, tutup eksi 226 olacak hali yok diyorum:) saygılar...
sistemin çarpılış anları
şimdi su yuzeyindeyiz
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6515/sistemin.png[/IMG]
[QUOTE=marakes;95009]ne ralli ne şelale syn selcuklu..bant ıcnde dönüyoruz..bunlar cok kaypak bı ılerı bı gerı derken asıl yol hıc olmuyo[/QUOTE]
altın ve dolar işlemleri yaptım marakes .. endeksle üğraşmam artık .. bu nedir ya rezillik ... vay anasını ...
Yukarıları zorlayacaklar daha bence, akşama kısacılar korkup alım yapacak daha:), işte o zaman fiyat istediğim yere geldiyse uzun kapar kısa olurum, yoksa bekleeeeee...
[quote=fXci;95008]5 dakikalık sistemim hala ralli moduna geçemedi ne günmüş[/quote]
sayın parderinin tabiriyle, histemim yarım saat sonra ralli olacak diyi!
ama buralardan diil, 100lerden başlayacak.
beni almak için tren geri dönmeli. :D
dow gece saat 22.00 'de yine bu seviyede olabilir mi sizce?
:)
[quote=selçuklu;95012]altın ve dolar işlemleri yaptım marakes .. endeksle üğraşmam artık .. bu nedir ya rezillik ... vay anasını ...[/quote]
aynen ole .ben sabah verdm endekslerı.daaha da bakmadım dovızde ıslemler daha dogru daha makul ve marj var.bu 3 5 zeka yoksununun keyfiyle hareket ediyo..pastayı da şortlatmslar..bakalım tahminlerim tutucak mı:)
[QUOTE=VOBiX;95002]Shortingen avantajlı diyor bu pasta.[/QUOTE]
DAX ve CAC40 ta da negatif uyumsuzluk diz boyu. gaza gelmeyin ipragaza gelin!
breh brehhh uyumsuzda olsa gidiyo dışarısı zor oyunu bozuyor galiba!
[QUOTE=AMON RA;95017]DAX ve CAC40 ta da negatif uyumsuzluk diz boyu. gaza gelmeyin ipragaza gelin![/QUOTE]
sistemine sadık vatandaş olarak long yatmam lazım :( beni nasıl bilirdiniz ?
altın da düşmüş epey..ilgili arkadaslardan bi altın yorumu alsak mümkünmüdür?
[QUOTE=unlimitted;95014]sayın parderinin tabiriyle, histemim yarım saat sonra ralli olacak diyi!
ama buralardan diil, 100lerden başlayacak.
beni almak için tren geri dönmeli. :D[/QUOTE]
Senin trenden atladığın yerden ben trene atladım. Boşuna bekleme o makinisti fururum gene geri döndürmem bu treni. Koşabilirsen yetiş. :..:
[QUOTE=marakes;95019]altın da düşmüş epey..ilgili arkadaslardan bi altın yorumu alsak mümkünmüdür?[/QUOTE]
Yazdık hep sn. marakes, altın altıncı aya kadar 800-1000 gider gelir, altıncı aydan sonra 1000 leri geçer roket olur yukarı gider:)...