-
[quote=parderi;95020]Senin trenden atladığın yerden ben trene atladım. Boşuna bekleme o makinisti fururum gene geri döndürmem bu treni. Koşabilirsen yetiş. :..:[/quote]
:..::..:
şşt makinist, kelleyi koltuğa al, dön geri lem.
çok hızlı gittin huuooop!
-
spot 23,500 üstüne atabilirlerse show yaparlar+.
-
-
[QUOTE=fXci;95018]sistemine sadık vatandaş olarak long yatmam lazım :( beni nasıl bilirdiniz ?[/QUOTE]
sistemine sadıksın ve dogru yoldasın yat arkadaşım yat iyi biliriz :) bende alık alık bakanlardanım
-
[QUOTE=cırcır;95015]dow gece saat 22.00 'de yine bu seviyede olabilir mi sizce?
:)[/QUOTE]
Evet olur, hatta yarın 7000-7100 aralığına bi uğrar, belkide yarın açılışta uğrar artık orasını bilemem, ondan sonra oradan tekrar 6500 altına doğru gümbürtü kopar diyorum:)...
-
herkesin aklına gelen.dow acaba %4 den fazla artı ile kapanış yapar mı...
-
5 dakikalık sıstemde rally moduna girdy inşallah yalancy rally moddy degildiry
-
[quote=bull market;95027]Evet olur, hatta yarın 7000-7100 aralığına bi uğrar, belkide yarın açılışta uğrar artık orasını bilemem, ondan sonra oradan tekrar 6500 altına doğru gümbürtü kopar diyorum:)...[/quote]
hadi bakalım ala geçen sistemleri avlamasınlarda aşağı giderse iyi marjı var çünkü
-
[quote=abka;95026]herkesin aklına gelen.dow acaba %4 den fazla artı ile kapanış yapar mı...[/quote]
veya daha az artı kapasa bile yükselişine yarın devam eder mi..her durumda burası oraya uyar mı...
-
ulen hale bak, dünyanın lokomotifi dediğimiz herifler %4ten fazla yapmış, bizim nazlı gelin "lütfen" %1,37de.
lokomotif %-4 olsa gelin melin kalmamıştı ortada.
hayret bişi ya
-
bu arada 29.550 uzlaşma sonucu bugun anca fit oldum :D ne zarar ne kar
-
Dow için bir ihtimalde, 6850-6950 arası kapar bugün, yarın futurlar eksi ve yarın aynen 6500-6600 aralığına düşerek kapar... bu iki ihtimalin dışında senaryoya ihtimal vermiyorum, saygılar...