usd/trl yi matriks yüzeysel de hangi kodla izleyebilirz acaba?
Printable View
usd/trl yi matriks yüzeysel de hangi kodla izleyebilirz acaba?
[quote=marakes;95109]usd/trl yi matriks yüzeysel de hangi kodla izleyebilirz acaba?[/quote]
usdytl
burada ayu var mi ayu?:..:.
[QUOTE=nunu;95113]burada ayu var mi ayu?:..:.[/QUOTE]
full short girmiş ayı var hemde..
azılı ayı değilim ama
kısa gırdım
stresi sevıyorum
[quote=nunu;95113]burada ayu var mi ayu?:..:.[/quote]
ben :)
arkadaşlar altın gerçekten ıyı para bırakıyor
ama astatının lafıda kulağımda
terste kalırsanız aldığınızı vermek ışten bıle değil
guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur). intibak sureci yasaniyor.
[quote=nunu;95119]guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur).[B] intibak sureci[/B] yasaniyor.[/quote]
fiksleme süreci fiksleme...veyahut ayar verme diyelim...
yanlış kelimeler kullanıp kafamızı bulandırma :p
[quote=SEYYAH;95120]fiksleme süreci fiksleme...veyahut ayar verme diyelim...
yanlış kelimeler kullanıp kafamızı bulandırma :p[/quote]
adjustment diyecektim, sen anlayacaktin onu.:..:.
[QUOTE=nunu;95119]guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur). intibak sureci yasaniyor.[/QUOTE]
nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..
[quote=furkan;95122]nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..[/quote]
spx'de 682 ile 716 arasi bos. her tarafa salinabilir. 700 psikolojik seviyesi var sadece. dur bakalim, kapanisi gorelim, sonra da sabah ola hayrola diyelim.:o.