[quote=nunu;95121]adjustment diyecektim, sen anlayacaktin onu.:..:.[/quote]
calibration daha uygun olmazmı:..::..: PAMIK ingliş men in istanbul olduğundan daha iyisini bilir..tırsıyorum sayın nunu bu kısalardan :)
Printable View
[quote=nunu;95121]adjustment diyecektim, sen anlayacaktin onu.:..:.[/quote]
calibration daha uygun olmazmı:..::..: PAMIK ingliş men in istanbul olduğundan daha iyisini bilir..tırsıyorum sayın nunu bu kısalardan :)
[QUOTE=furkan;95122]nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..[/QUOTE]
furkan üzme kendini dur hele bi bakalım yarın 29000 acılsada ben yüzeyde kalırım oraya kadar razıyım
[quote=Astatin;95125]calibration daha uygun olmazmı:..::..: PAMIK ingliş men in istanbul olduğundan daha iyisini bilir..tırsıyorum sayın nunu bu kısalardan :)[/quote]
simdilik farketmez, amma velakin sabah bu duruma uygun baska bir kelime aramayalim da!:..:.
yurtdışı düşerken niye biz düşmüyoruz -Kriz bizim krizimiz değil sadece etkileniyoruz
dışarı çıkarken niçin biz çıkmıyoruz-Çünkü kriz bizde olmadığından önlem almıyoruz paket yok
[quote=nunu;95128]simdilik farketmez, amma velakin sabah bu duruma uygun baska bir kelime aramayalim da!:..:.[/quote]
en iyisi ben bir şiir yazayım :o
[quote=fXci;95130]en iyisi ben bir şiir yazayım :o[/quote]
tamam ama hemen arkasindan titrek bir sarkici vardi hani, ondan da bir parca soyleyin.:o.
[quote=nunu;95132]tamam ama hemen arkasindan titrek bir sarkici vardi hani, ondan da bir parca soyleyin.:o.[/quote]
Nunucum..yokmu bi felaket haberi..bir ara gaz ver yawww
[quote=Astatin;95133]Nunucum..yokmu bi felaket haberi..bir ara gaz ver yawww[/quote]
haberin alasi tamgaz gelebilir heran.:..:.
az motivasyon olsun dşye nunucum..ama 15 dakikalık bu..daha sabaha çook 15 var:
[quote=nunu;95134]haberin alasi tamgaz gelebilir heran.:..:.[/quote]
acaba nedir nedir
VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz...puhahahah
[QUOTE=Astatin;95136]acaba nedir nedir[/QUOTE]
GM ile Citi batacak JPM parçalanacak. Buffet kalp krizinden gidecek..dng