[quote=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/quote]
3852 17:15'te
3840 17:00'de
Printable View
[quote=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/quote]
3852 17:15'te
3840 17:00'de
[QUOTE=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/QUOTE]
şimdi bakamıyorum emma yanlıi olmasın dow %4 yukardaydı
[quote=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? Suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/quote]
3860...
daha durun bakalım ayular, dax 4000 i zorlayacak..:..:.
iyi, guzel, 30-40 puancik bir fark var. zaten sabaha da eksi olur. parekende satislar verisi de var. 3. buyuk veri. ayular da gece kivirta kivirta uyur.
:..:Yarınki manşeti görür gibiyim.Dowun muhteşem dönüşü...lelele
fdj 6910 dan, 6877 ye geldi..fspx de nununun sigortasının hemen altında.. dur bakalım yaw..şu fıçırların bir gün bize hayrı olcak mı:)
ha, bir de spx future 716'nin altinda kapatmis. daha ne olsun yaf?:..:.
FDAX'ın DAX 18:30 kapanışı ile şu anki değeri arasında fark yok.hatta şu anda 10 puan falan aşağıda.yani DJI'ın DAX kapandıktan sonraki yükselişini FDAX iplemedi.
bu gece kuşlar kadar özgürüm...FLAT olmak çok güzel bir duygu fekat ertesi günü oluşabilecek muhtemel GAP i sadece seyrediyorsunuz.GAP ile aynı yönde olmakta çok güzel bir duygu toplu tahsilat yapıyorsunuz.
anlayacağınız çok duygu yüklü bir piyasadayız.ve duygusuz olmaktan,robot gibi trade etmekten falan bahsediyoruz.hadin oradan :..:
fXci ben karaya vurdum kardeşim :..:
Madoff'a 150 sene hapis vermeyi düşünüyorlarmış. Adam zaten 80 yaşında. Nasıl olacak bu iş?
[quote=Sunrise;95168]Madoff'a 150 sene hapis vermeyi düşünüyorlarmış. Adam zaten 80 yaşında. Nasıl olacak bu iş?[/quote]
ben 1 milyon dolar verirse 1 yıl yatarım onun yerine...teklifim FDJ 8850 üstünde kaldığı sürece geçerlidir:):)
arada düzeltmeler olsada dow'un 7.000 i, dax'ın da 4.000 zorlaması lazım.. sabah yukarı gap bile olsa gevşeriz sonra.. çünkü dax tam direncinde kapattı.. yarın biraz geri çekilme yapar, sonra ver elini 4000..:..: