-
[B]Dow Future güncel grafik[/B]
6790-6800 üstü kaldığı için kırmızı halkaların çekim kuvvetinden kurtuldu..
dow future da yükselişin devam edebilmesi 6925 (grafikteki kesikli kırmızı direnç) seviyesinin üzerinde seyredebilmesine bağlı gözükmekte.
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4939/dowfuture.png[/IMG]
-
Bugunkü görüntüye göre yarın açılışta uzunlamak sakıncalı olabilir o da tabi yüksek açarsa uzunum ama sevinemedim bugun çok kastılar yarın devamının gelmesi yüksek ihtimal
-
Jelibon,
Sen ne diyorsun yarın bonibonları kim yer :)
-
[quote=clark;95172]Bugunkü görüntüye göre yarın açılışta uzunlamak sakıncalı olabilir o da tabi yüksek açarsa uzunum ama sevinemedim bugun çok kastılar yarın devamının gelmesi yüksek ihtimal[/quote]
Bugün kastılar sabah uçururlar artık:(
-
[QUOTE=clark;95172]Bugunkü görüntüye göre yarın açılışta uzunlamak sakıncalı olabilir o da tabi yüksek açarsa uzunum ama sevinemedim bugun çok kastılar yarın devamının gelmesi yüksek ihtimal[/QUOTE]
aynen dostum sevindiriklik yok.. Son gunlerde sistematik zarar yazdım bunları kontrat sayısını sabit tutarak sisteme uyup çıkarmak ve üstüne kâra geçmek çok sabır gerektiriyor. Hadi bakelim.Kolay gelsin
-
[QUOTE=Astatin;95173]Jelibon,
Sen ne diyorsun yarın bonibonları kim yer :)[/QUOTE]
astatin sen bana küstünmü ? :(
-
fxci, bugünün anlam ve önemini anlatan bi şiirin yok mu..:)
-
[QUOTE=jerfin;95178]fxci, bugünün anlam ve önemini anlatan bi şiirin yok mu..:)[/QUOTE]
acı çekerken ilham geliyor herhalde:( .. Yazmaya çalıştım yazamadım.
-
terste kaldıgım gunler genelde 10-11e kadar yani bizim açılışımıza bakmıyorum panikle hareket ediyor insan sonrasında piyasa oturur yolumuzu çizeriz ama ne olursa olsun 30400 uzeri bence cok zor.
-
[quote=fXci;95176]astatin sen bana küstünmü ? :([/quote]
yok yaww..niye öyle dedin
-
Kısalar hiç üzülmesin ,
hafif artı açılır , eksi kapatırız.
-
[QUOTE=Sunrise;95168]Madoff'a 150 sene hapis vermeyi düşünüyorlarmış. Adam zaten 80 yaşında. Nasıl olacak bu iş?[/QUOTE]
Dostlar alışverişte görsün hesabı işte.