Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Yurt dışının bugünkü çoşkusunu çok güzel mal dagılımı olarak kullandılar.
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.
Printable View
Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.
[QUOTE=fXci;94690]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
[B]Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık[/B]
nasılım :D[/QUOTE]
senin bu şiir sayesinde longlara tutundum :)
[QUOTE=saganak;95184]Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.[/QUOTE]
saganak bir şekilde yağışlar başlamışken ben de bir kaç şey ekleyeyim. Bu dow var ya en geç iki gün içinde yine 6600e geri gelir. Topuklayarak çıkınca topuğu kırılıyor. Topuğu almak için geri dönüyor. Çoğu zamanda topuğu alırken zaten yanlış tarafa gidiyormuşum diyor.
[QUOTE=nunu;95142]sigortamiz var, 716.:..:.[/QUOTE]
Sigortalar atmış gibi görünüyor. Sabah ola hayrola...
[quote=saganak;95184]Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.[/quote]
Sevgili sağanak,
Bugün kapanışta, bizim evdeki kedi hariç herkes longlarken, DJI yükselmeye devam ederken burayı 550 den 400 e kadar 3 kere boyarlarken, al vermemiş hiç bir periyot ve sistem kalmamışken, DJI zaten %4 artıyken, düşmemiş borsa çıkamaz diye düşünürken, dışarıya göre hala %10 primli olmamız ve bunu elbet bir gün vermemiz gerekirken ve bu tip bir kırılım için mal verilmesi için bu gün son iki saat çok müsait görünüyorken, spotta günlerdir mal veriliyorken...............diye düşünürken açtım şortları 475 den :) Aynı fikirdeyiz...Umarım mes'ud oluruz :..:
[B][U]Küçük Yatırımcınının Bakkal Defteri[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/he.gif[/IMG][/U][/B]
Vob kapanırken DOW: 6795
DOW Kapanış: 6926
[COLOR=seagreen][B]Fark: %1.9[/B][/COLOR]
Eğer sabah durum desteklenirse Vob açılış tahmini: [COLOR=seagreen][B]30,000[/B][/COLOR]
spot piyasa xu30 endeks de ilk 3 alıcı
[B]finans yatırım 23233625 ytl[/B]
iş yatırım 22060131 ytl
[B]yapı kredi 20135051 ytl[/B]
vob xu30 ilk 3 satıcı
[B]finans yatırım -6331 adet;[/B]
efg -5241 adet
[B]yapı kredi -3816 adet[/B]
efg spotta alıcı vobta satıcıdır ilaveten. vobtaki aktif satışlar bugün spot alışlarını hedge nitelikliydi.
not: veriler eksik olabilir, mutat adsl kesintisi .
[QUOTE=Larossıan;95174]Bugün kastılar sabah uçururlar artık:([/QUOTE]
Daha öncede seçime kadar ancak tutacaklarını bekliyodum, uçmak için zemin müsait degil şu sıralar ekmek yok, sistem geregi alıyoruz aldıgımıza satıyoruz ,satıyoruzz sattıgmıza alıyoruzz aracı kurum nasipleniyor
[quote=VOBiX;95186]saganak bir şekilde yağışlar başlamışken ben de bir kaç şey ekleyeyim. Bu dow var ya en geç iki gün içinde yine 6600e geri gelir. Topuklayarak çıkınca topuğu kırılıyor. Topuğu almak için geri dönüyor. Çoğu zamanda topuğu alırken zaten yanlış tarafa gidiyormuşum diyor.[/quote]
Dönüşünde 6600 lerde durması çok zor ,
DOW her zaman mükemmel teknik çalışıyor bu açıdan hayranım ona,
5.5.2 yi yapıyor , fibo 0.38 mi ,0.62 mi düzeltecek bakalım ,
[quote=excali;95190][B][U]Küçük Yatırımcınının Bakkal Defteri[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/he.gif[/IMG][/U][/B]
Vob kapanırken DOW: 6795
DOW Kapanış: 6926
[COLOR=seagreen][B]Fark: %1.9[/B][/COLOR]
Eğer sabah durum desteklenirse Vob açılış tahmini: [COLOR=seagreen][B]30,000[/B][/COLOR][/quote]
bende diyorumki fıçır %1 eksi olsun 1 milyar borcum olsun;)
[quote=saganak;95193]Dönüşünde 6600 lerde durması çok zor ,
DOW her zaman mükemmel teknik çalışıyor bu açıdan hayranım ona,
5.5.2 yi yapıyor , fibo 0.38 mi ,0.62 mi düzeltecek bakalım ,[/quote]
0.38 nereye 0.62 nereye denk geliyor?
Geçmiş sayfalarda aracı kurum komisyonu ile ilgili yazılara hitaben ben 2.5 yıldır sankoyla işlem yapıyorum komisyon oranım onbinde 1.4 ,40 kuruşa falan tekabül ediyor arasıra vob terminali göçsede istikrarlı müşterilerine kolaylık saglıyorlar hesaptan para alma ,para gönderme işlemleride diger kurumlara göre çok daha hızlı