-
[quote=clark;95196]Geçmiş sayfalarda aracı kurum komisyonu ile ilgili yazılara hitaben ben 2.5 yıldır sankoyla işlem yapıyorum komisyon oranım onbinde 1.4 ,40 kuruşa falan tekabül ediyor arasıra vob terminali göçsede istikrarlı müşterilerine kolaylık saglıyorlar hesaptan [COLOR=red]para alma[/COLOR] ,para gönderme işlemleride diger kurumlara göre çok daha hızlı[/quote]
yatırımcıların %95 ini bu fonksiyon ilgilendirmiyor..genelde net göndericiler:D
-
[quote=Astatin;95194]bende diyorumki fıçır %1 eksi olsun 1 milyar borcum olsun;)[/quote]
Japonlara rica edersen, belki olur :)
Japonca'n var mıydı? :)
-
[quote=Astatin;95189]Sevgili sağanak,
Bugün kapanışta, bizim evdeki kedi hariç herkes longlarken, DJI yükselmeye devam ederken burayı 550 den 400 e kadar 3 kere boyarlarken, al vermemiş hiç bir periyot ve sistem kalmamışken, DJI zaten %4 artıyken, düşmemiş borsa çıkamaz diye düşünürken, dışarıya göre hala %10 primli olmamız ve bunu elbet bir gün vermemiz gerekirken ve bu tip bir kırılım için mal verilmesi için bu gün son iki saat çok müsait görünüyorken, spotta günlerdir mal veriliyorken...............diye düşünürken açtım şortları 475 den :) Aynı fikirdeyiz...Umarım mes'ud oluruz :..:[/quote]
Bu görüşlerinize harfiyen katılıyorum , Nedenlerine gelince , öncelikle her zaman oldugu gibi ew olarak teknik bakalım,
5.5.3 28450 de bitti , görünüyor (BİTTİYSE )
5.5.4 içindeyiz , ve yapması gerekeni yapamıyor , gücü yok . peşine 5.5.5 var.
Birde olanlara bakalım bu günkü ,
Sanıyorum herkeste takaslar vardır, Bu gün o kadar şiddetli mal dagılımı yaptılarki yurt dışını kullanarak , Bulunmaz fırsattı .
Eger uzun agırlıklı olsalardı yurt dışının çoşkusunu çok sert kullanırlardı.
-
[quote=excali;95198]Japonlara rica edersen, belki olur :)
Japonca'n var mıydı? :)[/quote]
var ..ama çok kaba bir dil..sürekli birbirlerine küfrediyor gibi konuşuyorlar...tercih etmiyorum kullanmayı genelde :) kill bill i billirsin:D hatori hanzo konuşurken her an birini öldürecek hissiyatında olurum..
buu arada hatırlatiim : geçen Dj in fantastik yükselişinden sonra yine böyle dil papuçtu sende.boks..boks. ertesi günden hiç bahsetmiyeyim..:p
-
aha..yeni bir fıyçir (fıçır değil fıyçır..feature yani) eklenmiş foruma... anasayfada yayınlansın butonu...Sn. Hellim e ellerine sağlık diyelim...
Ama bu buton beni esin esin esinledi yine..malum teşekkür butonu ile beraber kınama butonu da olsun istemiştim..ben de fikrimi geliştirdim.. "anasayfada kınansın" butonu eklensin lütfen.. :) rezil olsun teşhir olsun hakeden yani...:)
Thanks to Hell'im
-
[quote=Astatin;95200]var ..ama çok kaba bir dil..sürekli birbirlerine küfrediyor gibi konuşuyorlar...tercih etmiyorum kullanmayı genelde :) kill bill i billirsin:D hatori hanzo konuşurken her an birini öldürecek hissiyatında olurum..
buu arada hatırlatiim : geçen Dj in fantastik yükselişinden sonra yine böyle dil papuçtu sende.boks..boks. ertesi günden hiç bahsetmiyeyim..:p[/quote]
Ben de merak ediyorum açıkçası yarını. Umarım yarın yeni alıcılar gelir. Hergün satış yemekten bir hal oldu. Şimdilik gırgır işte. Sabah ola hayrola..boks.
-
[quote=Astatin;95195]0.38 nereye 0.62 nereye denk geliyor?[/quote]
DOW da işin usataları 5.5.1 in düşüşünü 87xxx den sayıyorlar ,
Benim gibi amatörler 8300 den 5.5.1 i sayıyoruz ,
5.5.1 in düşüşünü 8300 den sayarsak ,
0.38 düzeltmesi 7200
062 düzeltmesi 7716
-
[quote=Astatin;95201]aha..yeni bir fıyçir (fıçır değil fıyçır..feature yani) eklenmiş foruma... anasayfada yayınlansın butonu...Sn. Hellim e ellerine sağlık diyelim...
Ama bu buton beni esin esin esinledi yine..malum teşekkür butonu ile beraber kınama butonu da olsun istemiştim..ben de fikrimi geliştirdim.. "anasayfada kınansın" butonu eklensin lütfen.. :) rezil olsun teşhir olsun hakeden yani...:)
Thanks to Hell'im[/quote]
bak bak..ben fikir ürettikçe hellim de değiştiriyo...Butonun adını "bu yazı anasayfaya koyulmalı" yapmışlar..tamam bende fikrimi değiştirdim "bu yazar anasayfada kınanmalı" butonu istiyorum o zaman... bu buton ismi değiştirme olayını abartırsanız butonun adını "hellim ana sayfada kınansın" olarak değiştirmenizi talep edeciimm..:cool::cool::..::..::..:
Thanks to Hell im
-
[quote=saganak;95203]DOW da işin usataları 5.5.1 in düşüşünü 87xxx den sayıyorlar ,
Benim gibi amatörler 8300 den 5.5.1 i sayıyoruz ,
5.5.1 in düşüşünü 8300 den sayarsak ,
0.38 düzeltmesi 7200
062 düzeltmesi 7716[/quote]
bunun 0.17 si falan yok mu:))) sevmedim ben DJI daki bu işi...Ne derler neyi alıp satıyosan onun tekniğine bak..IMKB için sayım?
-
[QUOTE=saganak;95199]Bu görüşlerinize harfiyen katılıyorum , Nedenlerine gelince , öncelikle her zaman oldugu gibi ew olarak teknik bakalım,
5.5.3 28450 de bitti , görünüyor (BİTTİYSE )
5.5.4 içindeyiz , ve yapması gerekeni yapamıyor , gücü yok . peşine 5.5.5 var.
Birde olanlara bakalım bu günkü ,
Sanıyorum herkeste takaslar vardır, Bu gün o kadar şiddetli mal dagılımı yaptılarki yurt dışını kullanarak , Bulunmaz fırsattı .
Eger uzun agırlıklı olsalardı yurt dışının çoşkusunu çok sert kullanırlardı.[/QUOTE]
5.5.4. içindeyiz demişsiniz. yani imkb 'deki düşüş son bi aşağı dalga ile bitecek mi diyorsunuz sn. sağanak ?
-
seyyah,
senin koyduğun 3 olasılıklı sayım vardı.. onlardan senin de yüksek olasılık verdiğin 1. sayımı koyabilir misin tekrar topiğe..
-
[QUOTE=excali;95190][B][U]Küçük Yatırımcınının Bakkal Defteri[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/he.gif[/IMG][/U][/B]
Vob kapanırken DOW: 6795
DOW Kapanış: 6926
[COLOR=seagreen][B]Fark: %1.9[/B][/COLOR]
Eğer sabah durum desteklenirse Vob açılış tahmini: [COLOR=seagreen][B]30,000[/B][/COLOR][/QUOTE]
Küçük yatırımcı bakkal defterini bırakıp süpermarketlerdeki bilgisayarlı sisteme geçsin ve dowu değil de fdowu takip etsin. .dng
VOB Kapanırken FDOW 6791
Sabah 09:14te FDOW ???