-
[quote=VOBiX;95211]Vatandaş [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG] butonunu kullanmayınca aynı butonu mutasyona [COLOR=red]uğratıp gözümüze sokmuş[/COLOR]. Zor bu adminlik işleri vesselam.[/quote]
Naapsın hamfendi..Bi tarafdan küfredeniniz, bi taraftan kavga edeniniz, bi taraftan tehdit edeniniz, bi taraftan garip butonlar isteyeniniz, bi tarafdan ağlayanınız... kuruttunuz adminimizi kuruttunuz!!! bi de utanmadan, onun döktüğü göz nurunu "gözümüze sokmuş" gibi tuhaf bir deyimle betimliyor bunla da yetinmeyip ona mutasyon işleri uğraşan dr. mengele muamelesi yapıyorsunuz..size hiç yakıştıramadım sayın VOBIX...
Bu arkadaşımız ana sayfada kınansın ve bu mesajım ana sayfada yayınlansın:..::..::..::..:
-
Tam anasayfalık yazı
En uygunu bu olsa gerek:)
-
Şimdi vobix istatiği çıkarmış, bu durumda eksi kapanış hiç olmamış gözüküyor, uzunculara yarın bayram var demekki:), kısacılarda geri gelişte telafi eder olur biter ne diyelim, saygılar...
-
ergenekonda 2.iddianame falanda verildi etkisi olurmu acaba
-
[quote=jerfin;95214]peki XU100 için sayımınız nedir sn. sağanak..açıkçası benim kafam karıştı.. ben imkb'de 5'in hiç başlamadığını ve hala 4. dalgada olduğumuzu düşünüyorum..[/quote]
syn jerfin ,
imkb 100 ;
şahsi görüşüm teknik olarak , üçgen düzeltme tamamlandı veya tamamlanmak üzere , ve 4 bitti , ( bu günkü yurt dışı çoşku bu günkü aşagı hareketi engelledi vs.) Bir tek beni kuşkuya düşüren zaman olarak 4 çok uzun sürdü . bunu da dikkate almalıyız , nedenleri ne olursa olsun .
Aşagı 5 in eli kulagında , yurt dışı ne kadar engelleyecek hep birlikte görecegiz,
Aşagı 5.5.1 in hedefi dolar bazlı 0.90 saymıştım , kurun yükselişinide dikkate almak lazım tabii.
-
Bi taraftan dax a bakıyorum, jerfin in dediği gibi 4000 üzeri 4150 seviyeleri görülecek gibi duruyor, nasıl olacaksa? belki oda açılışta gaplı olup yarın akşama orada artık bilemiyorum..
Fakat bu durumda bizim yükseliş senaryosu düzenlememiz gerekecek, hemen spot piyasada endeks 30 un Çarşamba akşamına yada peşembe sabahına 31300 ihtimalinden bahsedebiliriz, vadelide farkı düşünmeye başlarsaki farkı artı yapmaya çalışması durumunda, Çarşamba akşamı yada Perşembe sabahına 32000 direnci gündeme gelebilir, ama ben açılış ve sonrasındaki hareketlere bakmadan erken konuşuyorum bunuda belirtiyim, hikaye okuyor olabilirim...
-
[quote=Astatin;95204]bak bak..ben fikir ürettikçe hellim de değiştiriyo...Butonun adını "bu yazı anasayfaya koyulmalı" yapmışlar..tamam bende fikrimi değiştirdim "bu yazar anasayfada kınanmalı" butonu istiyorum o zaman... bu buton ismi değiştirme olayını abartırsanız butonun adını "hellim ana sayfada kınansın" olarak değiştirmenizi talep edeciimm..:cool::cool::..::..::..:
Thanks to Hell im[/quote]
Buyrun işte..Butonun adı yine değişmiş "Bu yazı tam anasayfalık"...olmamış bence neden? Bu tür işaret (bu) ve nicelik (tam) sıfatları kullanırsanız Türkçenin lojiği gereği alternatif butonları da koymanız gerekir. Mesle
- Bu yazı yarım (çeyrek) anasayfalık
-Şu yazı tam (yarım, çeyrek) anasayfalık.
ve şu tür sakıncalı kafiyeler aklınıza gelebilir
- Bu yazının sahibi babalık.
-Şu yazının sahibi şıllık..(PS: Şıllık: Urfa yöresinde bir tatlı türüdür)
-Astatinin çenesi çok kalabalık.
-Hellim'in işi Allahlık.
gibi gibi...
-
Piyasaların yeni morfini sol omuz ve başı tamamlanan TOBOlar olacaktır. TOBO yapacağız diye aldıracaklardır fakat TOBO için de sağ omuzlar için geri çekilme gerekiyor. Bkz DOW DAX saatlik grafikler.
-
Spot 30 için 30800-30900 seviyeside çok önemli direnç, yani bunlar biraz zor aşılır, belkide aşılmaz.
Yada yakınına bile yaklaşılmaz ve spot 30 için olası bir yukarı hamle 30250 seviyelerinde son bulabilirde... tamamen piyasaki shortörleri avlamaya yönelik bir yukarı ve günler süren yataylık mümkün, 30000 altında 29200 lere geri çekilen ve 30000 üzerine günlerce uğrayan bir yataylık, evet evet, yüksek ihtimal bence budur, saygılar...
-
[quote=bull market;95224]Şimdi vobix istatiği çıkarmış, bu durumda eksi kapanış hiç olmamış gözüküyor, uzunculara yarın bayram var demekki:), kısacılarda geri gelişte telafi eder olur biter ne diyelim, saygılar...[/quote]
asıl noktayı kaçırıyorsun..ne zaman böyle istatistiklere, unutulmuş haberlere bilgilere ihtiyaç olsa VOBIX şrakkadana buluyor bunları..Çok huylanıyorum çok...Var bu çocukda bişiler..:eek::eek::eek:
-
[QUOTE=Astatin;95231]asıl noktayı kaçırıyorsun..ne zaman böyle istatistiklere, unutulmuş haberlere bilgilere ihtiyaç olsa VOBIX şrakkadana buluyor bunları..Çok huylanıyorum çok...Var bu çocukda bişiler..:eek::eek::eek:[/QUOTE]
Adam çok çalışkan asti, verilere bakmadan edemiyor demekki:)
-
[quote=bull market;95232]Adam çok çalışkan asti, verilere bakmadan edemiyor demekki:)[/quote]
cık..başka bişi var..sen DJI nın en çok yükseldiği 4 günü bulup o günde VOB ne kadar yükselmişi kaç saatte bulursun bay bull..adam şrak diye buldu.dng