29,800 den kısaya çevirdim pozu..
Printable View
29,800 den kısaya çevirdim pozu..
hale bak ya dısarısı ralli yaptı realize etcek karları bız ay dan seyrediyoruz
max 29.600 bekliyordum fazla açıldı
merhaba arkadaşlar
şimdiki senaryo:
PY, shortlamayı düşünen ama "biraz daha yükselsin, 30.400 görsün oralardan shortlayayım" diyenleri oraya kadar çıkmayacağına inandırıp 29.900-29.600 aralığından shortlatıp, akabinde 30.400-30.600 gösterip hem o shortculara stoploss yaptırıp hem de avlanacak yeni longcular bulup, daha sonraki hamle olarak ver aşağı yaparaktan hem shortçulara adam gibi ağız tadıyla shortlatmayacak, hem longculardan minimum 600-1000 puan kazanmış olacaktır...
hö?
:..:
vob sistem al da..dolar sat da..ama fdow longcover de. uzun kapatıp , flat oldum..
Vobdan ne köy olur ne kasaba.:(
eksiksiz katılıyorum syn unlimtted..artık her sabah kafamda bi senaryo olstruyorum.bazen oglen ve aksama dogru da oluyo bu.bolesı daha faydalı olmaya basladı :)
[quote=marakes;95269]eksiksiz katılıyorum syn unlimtted..artık her sabah kafamda bi senaryo olstruyorum.bazen oglen ve aksama dogru da oluyo bu.bolesı daha faydalı olmaya olmaya basladı :)[/quote]
Daha iyi beyin cimnastiği yaptırıyorlar.:)))
bu zaman tam psikoloji zamanı.adamlar sistem çarpmaya ant içmiş sanki asagı yukarı kım varsa silkeliyolar sonra da sert bı hareket gelıyo..bugn de ne yapcagımz bellı degl.istediklerı de bu..once herkesı uzaklastrıcaklar.sonra ıhtıyac oldgunda da yıne tahmın edılebılen hareketler yapmaya baslıycaklar..py ye burdan bi kutu karanfil gönderiyorum
[quote=marakes;95269]eksiksiz katılıyorum syn unlimtted..artık her sabah kafamda bi senaryo olstruyorum.bazen oglen ve aksama dogru da oluyo bu.bolesı daha faydalı olmaya basladı :)[/quote]
borsa (tabii ki bana göre) ekonomik bişeyden çok psikolojik bişidir.
borsa denilen şey; zenginlerin, üç kuruşunu 5 kuruş yapmaya çalışanları avladığı bir avlanma sahasıdır.
istisnalar haricindeki hiçbir ekonomik gelişme bir şirketin hisse senedinin (ve dolayısıyla teorik olarak şirketin) değerini 1 saatte %10 artıramaz-azaltamaz.
bu örnek bile borsanın aslında ne olduğunu anlatır...
dolayısıyla tecrübe, ekonomi bilgisini daima yener!
doğru yoldasınız sayın marakes.;)
Çöküş senaryosunu sayan EW cileri ve felaket tellalı NUNU'yu göreve çağırıyorum