ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı
Printable View
ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı
[quote=Astatin;95189]Sevgili sağanak,
Bugün kapanışta, bizim evdeki kedi hariç herkes longlarken, DJI yükselmeye devam ederken burayı 550 den 400 e kadar 3 kere boyarlarken, al vermemiş hiç bir periyot ve sistem kalmamışken, DJI zaten %4 artıyken, düşmemiş borsa çıkamaz diye düşünürken, dışarıya göre hala %10 primli olmamız ve bunu elbet bir gün vermemiz gerekirken ve bu tip bir kırılım için mal verilmesi için bu gün son iki saat çok müsait görünüyorken, spotta günlerdir mal veriliyorken...............diye düşünürken açtım şortları 475 den :) Aynı fikirdeyiz...Umarım mes'ud oluruz :..:[/quote]
[quote=Astatin;95277]Dur dinle,
Kim geliyor, kim geliyor,
Postlarıyla pençeleriyle,
Vahşi bir takım,
Pim çek, pençe at
Pim Pim çek çek bomba bomba at at,[/quote]
[quote=Astatin;95281]Dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum, en son şorta vuruldum ooooo en son şorta vuruldum :)
Furkancığım bakma böyle işi dalgaya vurduğuma, böyle cücük miktarda yukarı açınca seviniverdim tabi..gevezeliğim ondandır..yoksa, aman göçecez falan demiyorum.. öyle bir bilgim yok...ha DJ in %12 lik düşüşünü fiyatlamayan VOBci, DJ in %6 sını bugün -%4 le karşılarmı..karşılar ayrı konu... ve hatta böyle bir terse yatırma durumu olacaksa da tam günü..Bu kadar alıcıyı nerde bulacaklar...:..: Bu kadar azgın boğayı sadece mevsiminde ahırda bulurlar başka da bir yerde bulamazlar[/quote]
Fındık fıstık oooooo:):) erken öten horoz olma riskini de alıyorum.. DJ %4 rtıdayken geceye şort girme riskini alan adam, bu riski de alır..
thnx 2 hell im...(sabırlarından dolayı :))
günaydın,kolay gelsin !
475/325 ten ilave uzun..
29200 altında stop ve kısa !
sabahki çıtır taze şortları 425 pointika kara kapatıyorum... 1/3 şort devam... Törki du poyints, dorki du pua... :)
selam herkese, 29,375 son olabilirdi heralde galibasunuz. uzun oldum tekrardan..
iyi döktürdüler..
matriks ekranı ben de dondu sizde durum nedir?
11.03.2009 10:14:25 *ekren,"perşembe, cuma ve pazartesi günleri piyasadan 500-900 milyon dolar arası günlük çıkış oldu"
[QUOTE=fXci;95276]günaydın su yüzeyinde kalmaya devam[/QUOTE]
yatay piyasa bitene kadar bence sen bu sistemi kullanma fxci..
[QUOTE=marakes;95275]ralli için garan ın 2 yi geçmesi gerek diyenlere duyurulur 2 kademesi şimdilik alışta:)[/QUOTE]
2'nin üzerinde kapanış yapamadıktan sonra ben o kırılışa kırılış demem..:)
günaydın bol kazançlar ...vadelideki tüm pozlarımı kapattım .. bugün sadece endeks kontratlarında trade edecem ..
[QUOTE=marakes;95286]ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı[/QUOTE]
TCMB bir günlük müdahaklede bulunmuyor. Her gün ufak ufak müdahale edeceği için dolar baskı altında. Doalr bu süreçte gösterge olmaktan çıkar.
[quote=VOBiX;95296]TCMB bir günlük müdahaklede bulunmuyor. Her gün ufak ufak müdahale edeceği için dolar baskı altında. Doalr bu süreçte gösterge olmaktan çıkar.[/quote]
bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?