dax %1 i yapmıs kaldı %4
Printable View
dax %1 i yapmıs kaldı %4
[quote=jerfin;95293]yatay piyasa bitene kadar bence sen bu sistemi kullanma fxci..[/quote]
ya bittiyse yatay piyasa:..:
sistem 5 dk satta .. 15 alda ... saatlik satta .. günlük satta .. 29.375 kısa ..shorrtcover ve long açma yeresi 5 dk al sinyali oalcak ...
[QUOTE=Astatin;95299]ya bittiyse yatay piyasa:..:[/QUOTE]
yatay piyasa bittiğinde sinyali garan verecek merak etme:)
bu ne rezil bir vob dur yahu...DJI nin %4 düştüğü gecenin ertesinde kısa pozisyondan 200 puan zarar et, %6 çıktığı gecenin ertesinde kısa pozisyondna 500 kar et...Eüzü...ah PY ah...çok şey diyeceğim de
[QUOTE=marakes;95297]bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?[/QUOTE]
halktan şuan için belirgin bir talep yok cunku doviz,altın cinsi varlıklarda en iyi uzmandan daha iyidir bizim halkımız..
gecen gun spora gittim spordaki hoca "furkan altınları bozdum" dedi "cok iyi yapmışsın" dedm ve şaşırdım onsu 970-80 arası birşeydi ozaman :)
peder beyde "coık az birikmiş param var dolar alalım mı" dedi "hadi baba allah aşkına 1.80den dolarmı alıcaz" dedim bilmeyenede ogreten birileri vardır yani halk şuan için dolara talep etmez..
arkadaşlar bende matrik ekranının grafik kısmı çalışmıyor,ama diğer datalar geliyor.
bunun bir ayarı var mıdır?
[QUOTE=Astatin;95302]bu ne rezil bir vob dur yahu...DJI nin %4 düştüğü gecenin ertesinde kısa pozisyondan 200 puan zarar et, %6 çıktığı gecenin ertesinde kısa pozisyondna 500 kar et...Eüzü...ah PY ah...çok şey diyeceğim de[/QUOTE]
Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.
asti busefer 28700 gorelm kimse tutamaz beni kapatırım kısaları 3lü dip olma ihtimalide var
350 ve altı bar kapanışlarda 15 dklık sistem sata geçer...Astatin kısaları arrttırmayı düşünür
29,350 kısaları kapattım flat...
29,550 yi geçemeden geri dönerse 29.000 hedefli mini bir OBO muz olacak:))