-
[QUOTE=selçuklu;95300]sistem 5 dk satta .. 15 alda ... saatlik satta .. günlük satta .. 29.375 kısa ..shorrtcover ve long açma yeresi 5 dk al sinyali oalcak ...[/QUOTE]
29,400 stoploss ve uzun ... ralli..5 al 15 al saatlik sınırda al .. günlük sat..
-
[quote=parderi;95305]Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.[/quote]
Dostum dün akşamki hareketim istisnadır...Piyasa boğa piyasası ise bile, herkes hülülülülülülü saldırıp mal alıyorsa ordan mal satan para kazanır...Dün iki çarpılıştan sonra yatay piyasa riski ile sistemi bırakıp borsanın ana kurallarına döndüm..risklimiydi evet hemde çok..ayrıca sistemine niye kızıyorsun sonuçta sabah +400 açtı ve muhtemelen son sinyale göre hala kardadır
-
Açılışta flat kaldım, daha sonra bekle gör yapıyım derken kısalayamadım, derken ağzım bir karış açık bakıyorum, flat en iyisi galiba, beklentisiz piyasanın ne yapacağı belli değil diyorum..
Hayır şimdi oyunada dahil olamıycam, 5,10,15,20 aldaydı, 5 şimdi sata geçecek tekrardan, alsam bir dert, satsam bir dert, böyle zamanlarda çarpılıyorum, oyundışı kaldım bikere, giremem artık oyuna, girsem yakarlar eminim, bakalım tepe yada zirvelerde bişeyler denerim heralde, oda sinyal sağlam olursa, saygılar...
-
yurtdışındaki bu geri çekilme sadece düzeltme.. düzeltme bitince tekrar yukarı dönecek.. dax 3790 destek var..
-
akbank niye yükseliyor habermi geldi.... .vay anasını ..uzun devam . .ralli ralli ralli .. .boks..boks.
-
[quote=jerfin;95309]29,550 yi geçemeden geri dönerse 29.000 hedefli mini bir OBO muz olacak:))[/quote]
sol boynun olmadığı oboya obo demem ben :..:
-
[QUOTE=jerfin;95313]yurtdışındaki bu geri çekilme sadece düzeltme.. düzeltme bitince tekrar yukarı dönecek.. dax 3790 destek var..[/QUOTE]
katılıyorum, long devam. gösterge akbank.
-
[QUOTE=unlimitted;95315]sol boynun olmadığı oboya obo demem ben :..:[/QUOTE]
yanlız bugün yurtdışı günboyu eksi seyredecek büyük ihtimal..:..:
-
Çıkışın ralli şeklinde olmasını beklememek lazım ağır ağır olacaktır.
-
[QUOTE=marakes;95297]bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?[/QUOTE]
Piyasadan çıkan fonlar uçurdu doları. Manipülatör değil de acil çıkış etkisi denilebilir.
-
Pozisyon almak mecburiyetinde hisstetirdiler hep, sanki kaçacakmı piyasa? değil, ama benim için şimdi düşünüyorumda o mecburiyeti bi kenara bırakma zamanı tamda bu zaman, bakalım fırsat kollayacağım sabırla, heran piyasada olmak zorunda değilim, saygılar...
-
[QUOTE=jelibon;95316]katılıyorum, long devam. gösterge akbank.[/QUOTE]
biliyorsundur citi akbank'ın %20 ortagı buyuzden bugun coştu