[QUOTE=parderi;95305]Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.[/QUOTE]
Bu hafta hissetmeler 1-0 önde.
Printable View
[QUOTE=parderi;95305]Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.[/QUOTE]
Bu hafta hissetmeler 1-0 önde.
[QUOTE=jerfin;95301]yatay piyasa bittiğinde sinyali garan verecek merak etme:)[/QUOTE]
buna da katılıyorum garan rallimeden ralli olmaz.
[QUOTE=selçuklu;95314]akbank niye yükseliyor habermi geldi.... .vay anasını ..uzun devam . .ralli ralli ralli .. .boks..boks.[/QUOTE]
citiye gelen alımalrdandır belki.
[QUOTE=Astatin;95311]Dostum dün akşamki hareketim istisnadır...Piyasa boğa piyasası ise bile, herkes [B]hülülülülülülü[/B] saldırıp mal alıyorsa ordan mal satan para kazanır...Dün iki çarpılıştan sonra yatay piyasa riski ile sistemi bırakıp borsanın ana kurallarına döndüm..risklimiydi evet hemde çok..ayrıca sistemine niye kızıyorsun sonuçta sabah +400 açtı ve muhtemelen son sinyale göre hala kardadır[/QUOTE]
Asti buna [B]hülülülülülülü[/B] indikatörü ismini vermeli:..::..: literatüre yeni indikatör isimleri ekliyorsun sen:D
CITI yılın ilk 2 aylık döneminde kar ettiğini açıkladı %40 a yakın prim yaptı dün.bugünde AKKIZI alıyorlar hehehe...
yahu abd de hisse senedi piyasasında işlem yapsak VOB'tan çok para kaldırırız be.tavan falan sınırı yok.dün finansallar bir günde %35/45 arası prim yaptı.akıllara zarar.
[QUOTE=jerfin;95317]yanlız bugün yurtdışı günboyu eksi seyredecek büyük ihtimal..:..:[/QUOTE]
eksi seyredenler biz kapanınca iyice ekside kapatırmış, olurmu olur:D
[quote=SEYYAH;95326]CITI yılın ilk 2 aylık döneminde kar ettiğini açıkladı %40 a yakın prim yaptı dün.bugünde AKKIZI alıyorlar hehehe...
yahu abd de hisse senedi piyasasında işlem yapsak VOB'tan çok para kaldırırız be.tavan falan sınırı yok.dün finansallar bir günde %35/45 arası prim yaptı.akıllara zarar.[/quote]
geçen gün adını hatrlamıyorm 2 farklı senet gördüm biri %300 biri de %800 e yakın yapmstı:)
sp kendini içine geri attığıd düşüş kanalının alt bandını düzeltme olarak bugün deneyecektir.
kendini üzerinde tutacakmı tutamayacakmı mesele budur. akşam eksi kapatacaktır ancak çok geri çekilmeyecektir. hele ki sert hareket gününü zaten atlattık.
sevgiler.
arkadaşlar azıcık açılın şöyle, CIT'yle EFG'yi arada da kaynayacak olan
Sankoyu biraz silkeleyeyim ben.
açılın şöyle, lütfen lütfen....kom
[quote=marakes;95328]geçen gün adını hatrlamıyorm 2 farklı senet gördüm biri %300 biri de %800 e yakın yapmstı:)[/quote]
%800
şirkete bak. o şirket o gün holding olmuş :..:
[quote=unlimitted;95331]%800
şirkete bak. o şirket o gün holding olmuş :..:[/quote]
hiç sorma 1 gün 1 lıran var gece uyuyp kalkmssn sabah 8 olms tabi uyuyabilirsen o arada:)
bu arada vadeli dolar 1.7920 yi görmüştü 1.7730 larda şu an
Amerikan piyasalarının eksi kapama ihtimali daha çok evet, fakat dow için 7000-7100 seviyeleri bugün akşam görülebilir demeye devam ediyorum ben, futurlar fazla eksi değil, dow bugün ilk seans artı ikinci seans eksi ve günü eksi kapaması yüksek ihtimal, ama günü fazla eksi değilde6850-6900 gibi kapatır diye tahmin ediyorum, bu durumda bizim piyasa eksiye gidermi? soru bu? gitmez diyenler daha çok olur heralde...yataylık yüksek ihtimal, artı yaparsakda yarın dow futurun eksi olacağını düşünerek artı yapacaktır, saygılar...