-
[QUOTE=jerfin;95340]wowww spot 30.000 oldu[/QUOTE]
Evet spot 30000 oldu ama jerf, ikinci seans spot 29500 e geri düşerse? bu ihtimal var sonuçta, al işte sana spot vadeli el ele kol kola olur yine günsonu, yani belirsiz demek istiyorum, vadelidekiler bunu biliyor bunu fiyatlıyor bence...saygılar...
-
550 den tekrar şort.. 2/3
-
dün eklenen 4 saatlik dow grafiği..ciddi benzerlik olsada dow daha kuvvetli bir kalkış yaptı dün gece..
[quote=YAVUZHAN;95106]bir ay aradan sonra yeniden 4 saat ortalamasının üzeri seviyeleri deniyor dow.
göstergeler bir ay boyunca aşırı satım bölgelerinde iyice dinlenmiş olmalı ?
şuan itibariyle tümü pozitif duruma geçmiş durumda..
dow mevcut görüntüyle yeniden 7 bin seviyelerinin üstünü deneyecek gibi dursada vob un buna ne kadar eşlik edeceğide önemli..?
[IMG]http://i39.tinypic.com/11qn82c.gif[/IMG][/quote]
-
Şubat ayında yabancı takasının çok düştüğünden bahsediyor herkes...
Şimdi bu durumda takas kime geçiyor? :) tabii yerliye, yerliye geçen mal satılmaya çalışmadan düşmeyecek demekki gibi düşünenler var, alıpda yukarı götürecek olan yabancı tarafı olurmu? orası bilinmez işte, ama yataylığın en önemli sebeplerinden birisi deniyor, bence mantıksız, yabancı takasımı yön verdi şimdiye kadar dimi ama:)
-
[quote=SEYYAH;95344]bi zamanlar 75.000 di [SIZE=5][B][COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=blue]b[/COLOR][COLOR=darkorange]l[/COLOR][COLOR=green]a :D[/COLOR][/B][/SIZE][/quote]
bak şimdi VOB30 73.000'den kısaladığım 150 kontratı getirdin aklıma be Seyyah...
sakiiiiiiiiiiiiiii, dolduurr!!
-
Yurtdışında bugün dow kapanışı tahminimi [B]6866.66[/B] yada [B]6888.88[/B] olarak belirledim:) ama akşama tahmin topiğine birini yazıcam, 66 ile biteni gelirse yarın dow yataya geçecek bir ay kadar ve sonra kötü düşüşe geçecek, yok 88 ile biteni gelirsede dow yataya geçişi es geçip düşmeye devam edicek diycem iyimi;);)
-
[QUOTE=bull market;95346]Evet spot 30000 oldu ama jerf, ikinci seans spot 29500 e geri düşerse? bu ihtimal var sonuçta, al işte sana spot vadeli el ele kol kola olur yine günsonu, yani belirsiz demek istiyorum, vadelidekiler bunu biliyor bunu fiyatlıyor bence...saygılar...[/QUOTE]
olabilir.. sonuçta bugün yurtdışının yönü aşağı bence.. ben her düşüşü alım yönünde kullanmayı düşünüyorum bir süre.. gecelere ya uzun, ya flat..
-
VOBIX den bi recamız olcak;
dün DJ in büyük çıkışları sonrası VOB ne yapmış istatistiğini göndermişti...bir de DJ in büyük çıkışlarının ertesi gün DJ ne yapmışı gönderse çok şık olurrrr
-
[quote=jerfin;95352]olabilir.. sonuçta bugün yurtdışının yönü aşağı bence.. ben her düşüşü alım yönünde kullanmayı düşünüyorum bir süre.. gecelere ya uzun, ya flat..[/quote]
en sonunda ayuluga tovbe :..:
-
[QUOTE=marakes;95354]en sonunda ayuluga tovbe :..:[/QUOTE]
Pençelerine manikür yaptırdı galiba:..::..::..:,
-
29450 üstünü sağlama alabilirsek 30425 çanağı hedef olabilir...
[IMG]http://i43.tinypic.com/1zq7gbo.gif[/IMG]
-
[QUOTE=marakes;95354]en sonunda ayuluga tovbe :..:[/QUOTE]
:..::..:
yurtdışının tepkisi bitene kadar bir süre ayu postumuzu dolaba kaldırdık..:) sabah açılış gap ile yukarı olmadıktan sonra kısa poza geçmem güniçi ve geceleri..
mesela şu an kısa yapmak için acayip kaşınıyorum, kendimi zor tutuyorum.. :..: