[quote=selçuklu;95369]uzun devam ralli ralli ralli .boks.... avatarı değiştim al capone out .. vincent van gogh sandalyede oturan adam in .. hahahahahha :D:D:D[/quote]
bu resimdeki veresiye satan adam mı:)benziyolar da biraz
Printable View
[quote=selçuklu;95369]uzun devam ralli ralli ralli .boks.... avatarı değiştim al capone out .. vincent van gogh sandalyede oturan adam in .. hahahahahha :D:D:D[/quote]
bu resimdeki veresiye satan adam mı:)benziyolar da biraz
[QUOTE=marakes;95359]yavaş yavaş ruhunu da tedavi edicez kurtulucaksın bu düşüncelerden hep uzun hep uzun diyceksin:..:
ve sonunda manikürü aksatsan da artık ayu olamıycaksın:..:[/QUOTE]
sorma marakes, süt danası oldum çıktım..:..:
py duy sesimizi artı makas istiyoruuzzz
iz süren stoba devam..
yeni stop seviyem 29325
usd zar ymuldu yine..ufak bi gösterge de olsa dıger borsaların da çıkışa ınanması ıhtımalı güçlenir bu durumda.py sesimizi duydgu için buralarda geziniyoruz :)
[QUOTE=marakes;95370]bu resimdeki veresiye satan adam mı:)benziyolar da biraz[/QUOTE]
yok o iskemlede oturan adam çok zenginmiş önceden... voba girmiş herşeyini kaybetmiş üüüüüüüüü.. mavi pijaması ..ayakkabısı ve tahta sandalye kalmış servetinden geriye .. öylece oturuyor şimdi neden sisteme uymadım ben diye .. .. hahahahahah .. :D:D:D:D:D
[QUOTE=jerfin;95372]py duy sesimizi artı makas istiyoruuzzz[/QUOTE]
mütevazi olalım.. py gitmesende olur az olsun yavas emma tam olsun .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;95373]iz süren stoba devam..
yeni stop seviyem 29325[/QUOTE]
güzel trade ediyosun yavuzhan .. maşallah ... teprik ederim ..
VOB, 15 dk'lık grafik.
Sabah grafikteki, a dalgasının %61.8'inden düşüş yönlü tepki veren yükselişin devam edip, post triangular thrust hedefi (a -b dalgaları arası daralan üçgen) olan 30.075 ile (kalın dik kırmızı çizgi) , ideal c dalgası hedefi olan 30.25 aralığına kadar gidebileceğimizi düşünüyorum.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob15e.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6306/vob15e.png[/IMG][/URL]
bugünde dünyadaki en salak enstürman vob 30 kontratları olur ... vay anasını... bu ne uyuzluk böyle ...
675 short..şelale şelale şelale..Histem sat verdi..ama gönülsüz
[quote=selçuklu;95377]güzel trade ediyosun yavuzhan .. maşallah ... teprik ederim ..[/quote]
çok teşekkürler !
forum genelinede bi maşallah benden.
güzel trade eden epey arkadaş var burada.herkesin bir sistemi var hemen hemen.olmayanında piyasaya aşinalığı belli oluyor.forum geneli olarak gemiyi yürütüyoruz gibi geliyor bana.