-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95390][B]Çok profesyonel çok usta işi bir senaryo izliyoruz yine.. (tekrar)
Dünkü [U]coşkuyu izleyip[/U] bugün alım yapan ky lere karşı VOB nisan 30 bir türlü yeterinde tepki vermiyor...vermez de..
Verse herkes kazanırdı.. Olmaz.
pİyasadaki olumlu havaya reğmen spot vadeli farkı halen -400 ler seviyesinde..
Bugün ya da birkaç gün içinde o makas kapanacak....
Vadeli spota eşitlenecek- hatta üstüne çıkacak (çok hızlı olacak bu hareket almak isteyenler elini çabuk tutmaz ise yetişemeyecek )...
[U]İşte bu hareketin gerçekleştiği o gün de yükselişin sonu gelecek. [/U]Piyasaya ve endekse vermeye başlayacaklar..
Ben en az 5 kez izledim bu altıncı....Benden başka var mı bu senaryoyu hatırlayan ?
saygılar
[/B][/QUOTE]
Evet olabilirde, ama spot bugün %4 veya 5 artı kapaması lazım bugün, o zaman olur.. fakat bizim hisse senedi piyasası beklentisiz olunca bu işe tacirler mi kalkışacak yoksa, bak alıyo adamlar bi taraflardan:) deneyen dener...
-
[QUOTE=tuareg;95392]Ekranı şimdi açtım, bu ne yaa??? Maytap mı geçiyorlar??
Düne göre 250 puan artı,[/QUOTE]
sadık olanlarla yola devam edilecek tugarek ;)
-
[quote=fXci;95395]sadık olanlarla yola devam edilecek tugarek ;)[/quote]
Yurtdışı % 5 yaptıktan sonra ayıp olmasın diye hıc olmazsa 30500 uzerine atsalardı bari, ben de 31000 gecılmısmı merakıyla actım ekranı, cık..cık..cık..
flat kalmaya devam.
bu oyunu sevmedım
.kom (bu hareket py ye)
-
[QUOTE=selçuklu;95393]he koy patron .. o ne öyle çekirge falan ...peygamber devesimi yoksa o :) :p[/QUOTE]
Mantodea mantis. Peygamder devesi.Accaip severim ben bu böcüğü.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95390][B]Çok profesyonel çok usta işi bir senaryo izliyoruz yine.. (tekrar)
Dünkü [U]coşkuyu izleyip[/U] bugün alım yapan ky lere karşı VOB nisan 30 bir türlü yeterinde tepki vermiyor...vermez de..
Vadeli spota eşitlenecek- hatta üstüne çıkacak (çok hızlı olacak bu hareket almak isteyenler elini çabuk tutmaz ise yetişemeyecek )...
[U]İşte bu hareketin gerçekleştiği o gün de yükselişin sonu gelecek. [/U]Piyasaya ve endekse vermeye başlayacaklar..
Ben en az 5 kez izledim bu altıncı....Benden başka var mı bu senaryoyu hatırlayan ?
saygılar
[/B][/QUOTE]
spot piyasada yeterince tepki veremiyor .. ama makas olayında haklısın .. olabilir .... kafa yormaya gerek yok bence .. graflar sistemler herşeydir .. gerisi hikaye ...pyye inanmazdım ama .. şimdi vadeli kontratlarında olabilir ... etkisiyse max 400 puan olur .. fazlası olamaz ..
-
[QUOTE=saganak;95385]Forumda bir kısa saganak mı kaldı ?
hadi hayırlısı.[/QUOTE]
Bende pozsiyon olmasa da yanınızdayım.
-
-
saygılar
[/B][/QUOTE]
başka bişi var.
geçen seneye benziyor.
tam bir yıl önceye.
dowun %10-15 tepkisine tepki vermeyeşine.
PY kısada belli, makası kapamaz.
sevgiler.
-
[QUOTE=AMON RA;95397]Mantodea mantis. Peygamder devesi.Accaip severim ben bu böcüğü.[/QUOTE]
bende seviyorum .. mübarek hayvan ...
[IMG]http://www.amentsoc.org/images/praying-mantis.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;95387]kırsın abla ya ... yoksa ben onun kafasında kıracam sopaları .. :D[/QUOTE]
Elindeki tek sopa oturduğun sandalye artık. Beyzbol sopan yok. .dng
-
kısa vadede momentum kaybı var..
zaman kısıtlı,yukarı gitmek gerek acil şekilde..
-
[QUOTE=VOBiX;95403]Elindeki tek sopa oturduğun sandalye artık. Beyzbol sopan yok. .dng[/QUOTE]
hahah :D sandalyeyi kırarım o zaman bende ... ayakkabıları fırlatırım kafalarına ... haha :D