[quote=selçuklu;95402]bende seviyorum .. mübarek hayvan ...
[IMG]http://www.amentsoc.org/images/praying-mantis.jpg[/IMG][/quote]
Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)
Printable View
[quote=selçuklu;95402]bende seviyorum .. mübarek hayvan ...
[IMG]http://www.amentsoc.org/images/praying-mantis.jpg[/IMG][/quote]
Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)
[QUOTE=tuareg;95406]Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)[/QUOTE]
ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..
bugünkü ekstra uzunlara realize..
dünkülerle uzun kalmaya devam.
bugün yeni yüksek yaparsak daha agresif uzun..
[QUOTE=tuareg;95406]Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)[/QUOTE]
Deniz beygirleri daha terbiyesiz. Dişisi erkeğini hamile bırkaıyor.
[quote=selçuklu;95408]ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..[/quote]
Ciddi ciddi...
Bir de peygamber devesi acısından bakalım olaya, bu ne yaman çelişki, sevmişsin aşık olmussun dişine, ve fakat zifaf gecesine kefenle gidiyorsun:)
[quote=MMO;95400]Tek kısa benim herhalde[/quote]
Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )
bende shortumu giydim bekliyorum.lelele.lelele.lelele.dng
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/QUOTE]
bu çok anlamsız -2000 bile olur.
[quote=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/quote]
işte borsada en sevdiğim soru! :..:
[SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
[B]51,025 den 1 tane sanko aldı [U]o da benim.[/U][/B][B] tgb vermiş bana..[/B]
[U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. 51000 aşağı kıracağını zannetmiyorum.
Bi miktar daha alım gireceğim.. Teminatımın bi kısmını burda deneyeceğim.
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)
[QUOTE=selçuklu;95408]ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..[/QUOTE]
Tamam biliyorum çiftleştikten sonra gaza gelip erkeğini yediğini ama şimdi tırstım breh breh. Hani zenci biz olsak hesabı gene en iyisi tosbağa terbiyecisi hiç olmazsa sanatsal! :..:
[QUOTE=tuareg;95411]Ciddi ciddi...
Bir de peygamber devesi acısından bakalım olaya, bu ne yaman çelişki, sevmişsin aşık olmussun dişine, ve fakat zifaf gecesine kefenle gidiyorsun:)[/QUOTE]
Öyle demeyin Sn.Tuareg koşarak gidiyolar hemde! Neslin türün devamlılığı açısından hem bu hem ölümsüz hemde ölümcül bir aşk!