altın ralli içinde düzltmededir, hedef 850-875 arasıdır. 890 ara destektir.
sevgiler.
Printable View
altın ralli içinde düzltmededir, hedef 850-875 arasıdır. 890 ara destektir.
sevgiler.
SABAH aşağı indikçe apsd artıyordu şimdi azalıyor.Bu önemli bence
ayrıca dandik bir sistemim var u100 ve dax da saatliğe kadar alda...dünden kalan longlara hiç dokunmadım,her nekadar sabah yusuuuf şarkısı söylesemde :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95416][SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
[B]51,025 den 1 tane sanko aldı [U]o da benim.[/U][/B][B] tgb vermiş bana..[/B]
[U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. 51000 aşağı kıracağını zannetmiyorum.
Bi miktar daha alım gireceğim.. Teminatımın bi kısmını burda deneyeceğim.
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/QUOTE]
51.060 danda ben aldım sankodan
pazartesi 55 bin lerdeydi
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95416][SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
[B]51,025 den 1 tane sanko aldı [U]o da benim.[/U][/B][B] tgb vermiş bana..[/B]
[U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. 51000 aşağı kıracağını zannetmiyorum.
Bi miktar daha alım gireceğim.. Teminatımın bi kısmını burda deneyeceğim.
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/QUOTE]
altın kontratlarında trade karlı fakat zor .. ben takılıyorum arada orada .. stop yazıp çıkma şansın olmaz ..sürekli ekranda olmalısın . salağın teki gelip şuursuzca hareketler yapabilir ... stop olamazsın .. sistem kullannamzsın zira .. sen aldığında tahta 400 -500 puan hareket eder .. sinyali sen vermiş olusun .. üç bilinmeyenli denklemdir .. usd/try xau/usd sgld takip etmek gerekir .. kısacası karlı ama zor iştir .. tavsiye etmem .. forex hesabı açıp onsda takılmak daha akıllıca olur ..
Yinede şahlanıyooooo ooor aaaltın:)
Tepkide 920-940$ aralığı makul olur derim ben, ama kısa kalıp düşüş devam ettirmeside muhtemel, sonuçta tepki tabiki...saygılar...
[quote=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/quote]
spotun orda kalacağını kim garnti ediyor:)
yemekten döndüler galiba :)
kısalar 650 den flat...izelemeye geçtim
hala yüzeydeyim
en cok sabır isteyen ...kontrat sayısını sabit tutmak.. sinyal sonuna kadar arttırmamam gerekiyor..aynı kontrat sayısıyla dalış sinyaline girmem gerekli..
[QUOTE=selçuklu;95422]altın kontratlarında trade karlı fakat zor .. ben takılıyorum arada orada .. stop yazıp çıkma şansın olmaz ..sürekli ekranda olmalısın . salağın teki gelip şuursuzca hareketler yapabilir ... stop olamazsın .. sistem kullannamzsın zira .. sen aldığında tahta 400 -500 puan hareket eder .. sinyali sen vermiş olusun .. üç bilinmeyenli denklemdir .. usd/try xau/usd sgld takip etmek gerekir .. kısacası karlı ama zor iştir .. tavsiye etmem .. forex hesabı açıp onsda takılmak daha akıllıca olur ..[/QUOTE]
gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.
[quote=BORSACIOZGUR;95416][U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/quote]
bence sığ tahta daima daha risklidir.
5 dk , 60 ho ho destek çalışıyor.